Q-Park Westergasfabriek map

Q-Park Westergasfabriek

6.6 · 191 recensies

Van Bleiswijkstraat 8, Amsterdam

Q-Park Westergasfabriek
Q-Park Westergasfabriek Q-Park Westergasfabriek
Q-Park Westergasfabriek Q-Park Westergasfabriek
Q-Park Westergasfabriek

Over Q-Park

Q-Park Westergasfabriek is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park Westergasfabriek.

Aan de Van Bleiswijkstraat 8 in het gebied 'Bedrijvencentrum Westerkwartier' in Amsterdam ligt Q-Park Westergasfabriek. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 191 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Q-Park Westergasfabriek accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bedrijvencentrum Westerkwartier hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Avner Schrijver
Google Maps Logo

Laadpalen deden het niet en of stonden vol met normale auto's

Avner Schrijver 1 maand geleden
Sjoerd van der Steen
Google Maps Logo

Doet wat het moet doen maar van klantenservice heeft dit bedrijf nog niet veel gehoord. Ik heb een parkeerplaats pre booked voor een korting van €9. Bij aankomst herkende die mijn kenteken niet en de QR code in de ontvangen mail werkt ook niet. Waardoor ik alsnog ‘gewoon’ het gebruikelijke kaartje moest afrekenen. Inmiddels 3 weken, 4 mails, 2 telefoontjes van 20 minuten in de wacht, 2 insta en Facebook berichten verder maar nog NUL reactie. Boek niet de pre booked parkeerplek!

Sjoerd van der Steen 2 maanden geleden
Louise Ockeloen
Google Maps Logo

Handige plek in de stad.. gereserveerd dus helemaal geen zorg parkeerzorg, redelijke tarieven ook. 2 minuten lopen van Café Restaurant Amsterdam.

Louise Ockeloen 2 maanden geleden
Rainer Petrasch
Google Maps Logo

Op zich mooie parkeergarage, maar de IT-systemen werken niet. Op zondag via pc reservering met korting voor 7h voor maandag gemaakt, machtiging gegeven, werd meteen met mail bevestigt incl. factuur en QR-code. Parkeergeld werd ook onmiddellijk van de rekening afgeschreven. App gedownload, account met kenteken-nr aangemaakt en op mobiel parkeren ingesteld. Maandag ging de slagboom met nummerherkenning niet omhoog, ook de QR-code hielp niet, dus ticket getrokken. Na terugkomst kwam ik niet met de QR-code binnen, maar met het ticket, en ik moest voor de tweede keer betalen. Dinsdag was de klantenservice niet bereikbaar, na 10 minuten opgehangen. Dus dan maar liever met ticket verder en achteraf betalen of beter op straat parkeren. Stel de nummerherkenning werkt niet, als ik eruit wil, en voor een gesloten slagboom sta, en dan is ook niemand bereikbaar. Dit wil ik nooit meemaken! Ik heb er geen vertrouwen in dit systeem. En dan moet ik nu ook nog mijn dubbel betaald geld achterna lopen en een heel omslachtig restitutieformulier indienen, incl. twee betaalbewijzen (afschrift bankrekening en kwitantie ticketautomaat) uploaden; wat een rompslomp! Ik heb mijn account weer verwijdert en de app deinstalleert.

Rainer Petrasch 3 maanden geleden
Daniel Van Der Hoeven / Vogel
Google Maps Logo

Ach wat valt er te zeggen, je glijd hem erin, begeleid hem tussen de lijntjes steekt hem heen en weer, totdat het voldoening geeft. Daarna als je er klaar bent, haal je hem er weer uit en ga ja naar huis, zonder ontbijt.

Daniel Van Der Hoeven / Vogel 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij Q-Park Westergasfabriek in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; }
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bedrijvencentrum Westerkwartier) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
Q-Park Museum Centrum
Q-Park Raadhuisparking
Q-Park Ikazia
Q-Park P+R Parallelweg
Q-Park La Vie
Q-Park Corridor
Q-Park Amstel
Q-Park Amsterdamse Poort P23
Q-Park Rijnland Vierzicht P1
Q-Park P&R Hoornwijck
Q-Park P+R Sneek
Q-Park Passage
Q-Park P+R Magistratenlaan
P1 Meerhoven
Q-Park P+R Stationsweg
Q-Park Vrijthof
Q-Park Weena
Q-Park Centrum Maasboulevard
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.