RAI Amsterdam map

RAI Amsterdam

8.4 · 16541 recensies

Europaplein 24, Amsterdam

RAI Amsterdam
RAI Amsterdam RAI Amsterdam
RAI Amsterdam RAI Amsterdam
RAI Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Europaplein 24 in het gebied 'RAI' in Amsterdam ligt RAI Amsterdam. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 16.541 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, RAI Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied RAI hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

R. v. L.
Google Maps Logo

Als bezorger 3 doosjes lossen op de plek waar je eindelijk bent gekomen, krijg je dáár pas te horen dat je een BADGE en een HELM moet hebben om naar binnen te mogen om te lossen... Dus moest weer terug naar het begin, helm moet men kopen (???) Badge binnen 2 minuten geregeld. Misschien handig als dit van te voren wordt verteld.....(gratis tip). Oh ja, nog iets, Ik moest zijn bij iemand van de ILS Servicedesk..niemand, NIEMAND wist waar dit was, beveiliging niet en degene die bij de ingang van hal 12 op badge controleert ook niet...wat blijkt? ILS zat náást degene die de badge controleert bij ingang hal 12 ..... 🤔🙄🤬 ik had dus gelost kunnen zijn binnen 15 minuten, hierdoor werd het dus 35 minuten later!!

R. v. L. 2 maanden geleden
Jeffri Buikema
Google Maps Logo

Als P+R stap je vanuit RAI snel op de Metro en reis je via de Noord-Zuidlijn in no-time naar Rokin of Amsterdam Centraal. Het grootste nadeel zijn de slechts 3 apparaten van GVB waar de OV tickets worden verkocht. De machines zijn traag, de modules voor contactloos betalen zijn nog trager met als gevolg dat ongeduldige bezoekers de pas te kort aanbieden en de betaling niet wordt verwerkt. Hierdoor ontstaat er onnodig oponthoud en rijen. Zeker wanneer 2 van de 3 machines buiten gebruik zijn. Ook de parkeergarages zelf zijn onoverzichtelijk, geen duidelijke aanduiding waar je geparkeerd staat en hoe je je auto snel kan terug vinden. Jammer voor een P+R vanaf waar de reistijd naar het centrum kort is.

Jeffri Buikema 3 maanden geleden
H. Moolenaar
Google Maps Logo

De RAI beschikt over een zee van ruimte. Momenteel, december 2021, is een veel groter deel van deze ruimtes beschikbaar voor het vaccineren door de GGD. Ook de rijen zijn nu langer, maar de doorlooptijd valt reuze mee. Het prikken zelf verloopt rustig, soepel en nagenoeg pijnloos. Het vaccinatie gebeuren is prima georganiseerd met meerdere personen die de weg wijzen van loketten tot prik plekken tot wachtruimte. Deze keer was echter het parkeren moeilijker. Op de heenweg gaat het goed als je alle aanwijzingen en borden kunt volgen. Maar P7 was nu niet meer aan de orde. Ik kwam terecht op P3, waar het wel gratis parkeren was voor de GGD klanten. Maar het terugvinden van P3 werd een zoekplaatje, omdat bij de uitgang P10 werd vermeld.

H. Moolenaar 4 maanden geleden
Mieke van Oorschot
Google Maps Logo

Voor een boosterprik naar de Rai: de Efteling is er niets bij. Rijen slingeren zich vanuit de parkeergarage en vanuit de entree om vervolgens samen te komen en samen als één rij verder te slingeren. Het enige dat ontbreekt zijn de bordjes hoe lang je vanaf welk punt nog moet wachten. Hoezo, wij werken op afspraak? Trek er rustig 1.5 uur voor uit voordat je de prik ontvangt en neem een stoel mee als je slecht ter been bent. Complimenten voor alle medewerkers, van parkeerbegeleider tot prikker en iedereen daar tussenin: super vriendelijk!

Mieke van Oorschot 5 maanden geleden
rakker anoniem
Google Maps Logo

De honden show van gisteren was een leuke ervaring qua de grote rassen en sommige kleine en middelgrote rassen. Ook vond ik de hindernissen en behendigheid wedstrijden erg leuk om te kijken omdat je ziet dat de honden genoten. Ook is de RAI in Amsterdam makkelijk te vinden. Enige waar ik moeite mee had en ook een minpunt is, is dat het dierenwelzijn niet goed mee wordt omgegaan want er winnen bepaalde hondenrassen en bepaalde schoonheidsidealen bij honden waarvan ik me afvraag of dit wel goed is en of het verkeerde niet wordt aangemoedigd. Neem als voorbeeld dat bij sommige honden worden de snorharen afgeknipt tot stompjes omdat dit 'mooi' zou zijn. Ook doen er rassen mee waarvan ik mij afvraag waarom laat je die meedoen die hebben het al benauwd en dan laat je ze ook nog rennen doormiddel van een korte riem met halsband omdat het lijf mooi moet kunnen zien bewegen. Voor de rest was het mooi om te zien dat er bepaalde rassen zijn die ik daarvoor nog niet kende en toen heb geleerd.

rakker anoniem 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij RAI Amsterdam

Goed nieuws! Bij RAI Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.