RAI Amsterdam Amsterdam

RAI Amsterdam

Bij RAI Amsterdam gelegen aan de Europaplein 24 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

RAI Amsterdam is één van de 229 locaties in Amsterdam op CardMapr.

RAI Amsterdam

Europaplein 24 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij RAI Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Europaplein 24 bevindt zich RAI Amsterdam. Bij RAI Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Bar & Uitgaan, scoort RAI Amsterdam een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Bar & Uitgaan

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 549 1212
Routebeschrijving
RAI Amsterdam Amsterdam
RAI Amsterdam Amsterdam
RAI Amsterdam Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over RAI Amsterdam?

RAI Amsterdam wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 13927 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Beste Rai Amsterdam hierbij wil ik even laten weten dat uw Support Agent Maya. M. haar werk wel heel serieus neemt en dat zelfs buiten de Rai deuren graag haar Ongezouten meningen deelt, en uw Agent ook haar Support geeft om allerlei Bedrijven in Discrediet te brengen in en rondom Amsterdam. En door haar Negatieve Arrogante Mening te geven op haar Google Blogje onder het mom. van Reviews Recensies waarbij div. Restaurants, Bedrijven etc. niet ongeschonden achterblijven.. Wat een Support Agent is dat ! En dat terwijl de Rai juist draait op de Bedrijven die u binnenhaalt met Grote Evenementen om Succesvol te zijn! Leuk visitekaartje Rai Zo'n Support Agent als Maya Erbij in deze moeilijke tijden.

Lees verder

1/5

Ik eet zelf geen varkensvlees ik zou graag ook daar willen eten en kon heel veel mensen die zelfde probleem hadden en horeca personeel was niet leuk ik ga daar heen met mijn gezin om een leuke tijd te hebben Verder was het heel erg leuk van alles genoten

Lees verder

3/5

Normaliter behoorlijk gezellig druk. Nu op dit moment (corona tijd) wel heel erg rustig.

Lees verder

4/5

Dagje huishoudbeurs geweest en het was geweldig leuk. Meer zitgelegenheid zou fijn zijn voor mensen zoals ik die slecht ter been zijn. Ook de prijzen van de kluisjes zijn veel te duur. Gezien de prijs van de entree mag een beetje service ook wel..dus bijvoorbeeld korting of een gratis kluisje ...en een trolleyverbod moet er komen eant de enkels waren weer bont en blauw door die grijpgrage dames mey hun trolleys

Lees verder

5/5

We kwamen voor de huishoudbeurs eerst maar een cappuccino drinken dachten we De eerste tent toen we binnenkwamen. 2 piepkleine papieren bekertjes met 0.10 cl koffie erin met melkschuim die niet om te roeren was .2 cappuccino 6 euro 20 Schandalig ik heb gevraagd aan de baliemedewerker of er niet wat melk bij kon .2 druppels melk erbij Jammer .......We waren nog geen 5 minuten begonnen aan een gezellige middag Waarom is er geen overkoepelend orgaan die checkt wat wel en wat niet kan .En dit in de RAI .Echt schandalig .

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij RAI Amsterdam

Goed nieuws! Bij RAI Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 229 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17