Ramen-Ya map

Ramen-Ya

8.6 ยท 3536 recensies

Oudezijds Voorburgwal 236, Amsterdam

Ramen-Ya
Ramen-Ya Ramen-Ya
Ramen-Ya Ramen-Ya
Ramen-Ya

Over deze locatie

Aan de Oudezijds Voorburgwal 236 in het gebied 'Oude Kerk e.o.' in Amsterdam ligt Ramen-Ya. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.536 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Ramen-Ya accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oude Kerk e.o. hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Melanie Hansler
Google Maps Logo

Jammer dat ik een nare ervaring heb gehad ten opzichte van alle goede recensies die ik heb gelezen. Net na openingstijd aangekomen, gelijk even naar de wc en deze was niet schoon. Er lag bij beide wc veel viezigheid in en rond de wc. Om de wc door te trekken moest je eerst uitvogelen of de knop het wel deed met al het ductape eroverheen. Eten besteld, extra opties gevraagd helaas waren deze uitverkocht. Eten kwam wel snel, dat was positief. Helaas zat er alleen weinig smaak aan en was de kip zo hard als een schoenzool. De chickenbuns waren niet warm en volgends mij was de kip meerdere keren in de frituur gedaan waardoor deze heel erg hard was. Jammer, maar ik kom hier niet nog een keer.

Melanie Hansler 3 weken geleden
Teddy Tan
Google Maps Logo

Heerlijke tonkotsu ramen met zeer complexe smaak. Mount fuji is inderdaad behoorlijke portie met veel ramen en vlees, maar was geen grote uitdaging deze op te eten.

Teddy Tan 1 maand geleden
Janet T
Google Maps Logo

Het eten geven we 5 sterren. Heerlijke ramen hakata met miso basis. Eitjes zijn perfect. Je wordt doorgestuurd naar de balie om te betalen. Zat een barman met z'n earpods en mobieltje te spelen op een barkruk zonder op of om te kijken. Na aantal minuten wij kenbaar gemaakt dat we willen betalen. Krijg je een antwoordt:I'm on a break... dus??? Als je niet gestoord wilt worden in je pauze moet je Daar niet gaan hangen. Je kan ook normaal aangeven dat er een collega zo eraan komt. Zal je wat meer sieren

Janet T 5 maanden geleden
ioannis yorel van der zedde
Google Maps Logo

Geen aanrader, de soepen zijn niet goed op smaak gebracht er mist van alles aan de tonkatsu boulion, de boten en het vlees zijn zeker niet lang gekookt waarschijnlijk alleen even snel hoog waar door de smaak bitter is en er nul diepte aan de smaak zit. Er is geen tare te vinden of aromatische olie het is er jammer. Vooral omdat ze zich voor doen als een kwaliteit restaurant. Er zitten bamboo shoots in maar die komen uit blik met een zure naar smaak en alle toppings zijn kout, het ei de charsiu alles de charsiu is lang gevaar maar niet ingelegd in een marinade waardoor er geen smaak aan zit en het word ook niet gebraden, dus ook dit is koud. Erg jammer. Ik heb het ze verteld maar daarop reageerde ze onverschillig en deden er niets aan (niet dat dat kan hoor zo zonder voor bereiding).

ioannis yorel van der zedde 6 maanden geleden
Thijs Daling
Google Maps Logo

Mooie locatie en goede sfeer. Personeel was vriendelijk en ik heb heerlijk gegeten. Kimchi Ramen is aan te raden!

Thijs Daling 10 maanden geleden
Jaccuu Holo
Google Maps Logo

Goede tent voor een heerlijke portie ramen. Sfeer is ook fijn voor kleinere groepen

Jaccuu Holo 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Ramen-Ya

Goed nieuws! Bij Ramen-Ya in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.