Rembrandt Corner map

Rembrandt Corner

8.2 · 725 recensies

Jodenbreestraat 2, Amsterdam

Rembrandt Corner
Rembrandt Corner Rembrandt Corner
Rembrandt Corner Rembrandt Corner
Rembrandt Corner

Over deze locatie

Aan de Jodenbreestraat 2 in het gebied 'Waterloopleinbuurt' in Amsterdam ligt Rembrandt Corner. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 725 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rembrandt Corner accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Waterloopleinbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Frank
Google Maps Logo

Gistermiddag heerlijk gegeten op het gezellige terras aan het water. Vlotte en vriendelijke bediening. Glutenvrij voor onze dochter was ook geen enkel probleem.

Frank 2 weken geleden
Jan van der Starre
Google Maps Logo

Als je op het terras aan de overzijde van de Jodenbreestraat zit, moet je wat geduld hebben. Maar ook medelijden met het bedienend personeel dat die drukke straat, met volle dienbladen, tig keer moeten oversteken. Goede espresso en lekkere appelgebak. De broodjes warme achterham waren niet echt warm meer, maar het was druk met oversteken... ☺️

Jan van der Starre 2 maanden geleden
Ayse Once
Google Maps Logo

Aardig personeel en vlotte bediening. Echter; bijna geen vegan opties aanwezig. Zelfs plantaardige melk voor in de koffie is niet beschikbaar. Dat kan echt niet in deze tijd!! Als jullie dit aanpassen en het op deze manier toegankelijker maken voor iedereen, zouden jullie een grote stap voorwaarts doen en meer sterren verdienen.

Ayse Once 5 maanden geleden
Willem Hanssen
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel, goede service en lekker eten.

Willem Hanssen 5 maanden geleden
Momsdotme
Google Maps Logo

1 extra ster omdat het eten redelijk was , maar het personeel (behalve 1 jongeman met bril, hij was aardig) maar de man (ik denk zelf manager ) die ons hielp was erg onbeschoft, liep shaggerijnig rond, liet een kindje die binnenkwam niet even plassen zonder dat ze iets bestelde . Ik kreeg er een hele nare vibe van. Onprofessioneel en onaangenaam personeel.

Momsdotme 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Rembrandt Corner

Goed nieuws! Bij Rembrandt Corner in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Rembrandt Corner nog meer in of rondom Amsterdam (Waterloopleinbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Waterloopleinbuurt.