Rembrandtplein Bed & Breakfast map

Rembrandtplein Bed & Breakfast

6.4 ยท 340 recensies

Groenburgwal 27, Amsterdam

Rembrandtplein Bed & Breakfast
Rembrandtplein Bed & Breakfast Rembrandtplein Bed & Breakfast
Rembrandtplein Bed & Breakfast Rembrandtplein Bed & Breakfast
Rembrandtplein Bed & Breakfast

Over deze locatie

Aan de Groenburgwal 27 in het gebied 'Zuiderkerkbuurt' in Amsterdam ligt Rembrandtplein Bed & Breakfast. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 340 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rembrandtplein Bed & Breakfast accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuiderkerkbuurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Rembrandtplein Bed & Breakfast

Overnacht en boek je hotelkamer bij Rembrandtplein Bed & Breakfast. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Mark Pijl
Google Maps Logo

Leuke en rustige locatie in het hartje van Amsterdam.

Mark Pijl 3 maanden geleden
Herman Kroes
Google Maps Logo

Aardige mensen van het hotel ondanks de nodige problemen wat ze gehad hebben met dicht en dat weer open blijven ze positief en hopen dat ze net als anderen open kunnen blijven heb hier een aantal maanden geleden geslapen .wat opviel de rustige buurt midden in Centrum.het is een plaatje als je op de brug staat en je ziet de Zuiderkerk romantische omgeving. Ik zou zeggen tot de volgende keer

Herman Kroes 4 maanden geleden
Chantal
Google Maps Logo

Het is jammer dat je geen min sterren kunt geven! Ik zou hier nooit meer naar toe gaan. Kamer was smerig, op de vensterbank lag nog stof. De spinnenrag hang aan het plafond. In de badkamer hingen nog oude haren aan de muur. Het beddengoed zaten oranje vlekken in. In de handdoeken zaten vlekken. In het fonteintje bleef uren nog water staan. Wij zijn dan ook een dag eerder weggegaan, er werd niet schoongemaakt (bij vertrek werd er gezegd dat ze dat niet deden in verband met Corona, niet bij aankomst). Lang verhaal kort, kijk verder voor een B&B of hotel!

Chantal 8 maanden geleden
Berry Vink
Google Maps Logo

Waardeloos. Niet schoon. (Spinnenrag, stof, oude haren op de muren in de badkamer, dekbedovertrek smerig) Een wasbak die niet doorliep. Kleine handdoeken. Geen housekeeping, en dan dus geen schone handdoeken. AF TE RADEN!

Berry Vink 8 maanden geleden
Annie Stokman
Google Maps Logo

Was een leuk feestje

Annie Stokman 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Rembrandtplein Bed & Breakfast

Goed nieuws! Bij Rembrandtplein Bed & Breakfast in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.