Renato's Pizzeria - De Pijp map

Renato's Pizzeria - De Pijp

10 · 653 recensies

Karel du Jardinstraat 32, Amsterdam

Gesloten

Renato's Pizzeria - De Pijp
Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp
Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp Renato's Pizzeria - De Pijp
Bekijk meer
Renato's Pizzeria - De Pijp

Over deze locatie

Klassieke Italiaanse antipasti, pizza's en veganistische opties in een informeel restaurant met terras.

Aan de Karel du Jardinstraat 32 in het gebied 'Lizzy Ansinghbuurt' in Amsterdam ligt Renato's Pizzeria - De Pijp. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 653 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Renato's Pizzeria - De Pijp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lizzy Ansinghbuurt hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Renato's Pizzeria - De Pijp' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Renato's Pizzeria - De Pijp. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.