Moxy Amsterdam Houthavens map

Moxy Amsterdam Houthavens

8.8 ยท 1125 recensies

Danzigerkade 175, Amsterdam

Moxy Amsterdam Houthavens
Moxy Amsterdam Houthavens Moxy Amsterdam Houthavens
Moxy Amsterdam Houthavens Moxy Amsterdam Houthavens
Moxy Amsterdam Houthavens

Over deze locatie

Aan de Danzigerkade 175 in het gebied 'Coenhaven/Mercuriushaven' in Amsterdam ligt Moxy Amsterdam Houthavens. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.125 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Moxy Amsterdam Houthavens accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Coenhaven/Mercuriushaven hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Moxy Amsterdam Houthavens

Overnacht en boek je hotelkamer bij Moxy Amsterdam Houthavens. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Lindsey Krawczyk
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel, fijne kamers, schone badkamer, al ontdekte ik aan het einde van mijn verblijf wel dat er waarschijnlijk ooit water schade is geweest. Wel jammer dat de TV het niet goed deed beeld freezed en er was dan wel geluid en zette zichzelf op stand-by zonder dat je wat deed en er werd gezegd via onze boekingswebsite dat je Netflix zou hebben op je hotelkamer. Maar hiervoor moest je wel een stream device hebben om dit dan naar de TV in de kamer te streamen, dat werd ons niet vertelt via onze boekingswebsite. We hadden namelijk geboekt via booking.com en niet via de officiele website.

Lindsey Krawczyk 1 maand geleden
Jolanda Bouwmeester
Google Maps Logo

Wat een heerlijke lokatie in een nieuwe wijk. Wij werden vriendelijk ontvangen door een Engels sprekende receptioniste. Mochten zelfs vroeger komen, omdat we Amsterdam in wilde (vooraf afgesproken). De kamers waren schoon.. Ontbijt goed, maar op is op. Dit is ook met de kaart, er waren wat gerechten die niet meer verkrijgbaar waren, uiteindelijk naar een leuk restaurantje in de buurt verwezen. Zelfs nog iets in elkaar gezet, wat we hadden gekocht, wat ons niet lukte. Wij willen zeker nog een keer terug. We hadden onze fietsen mee, dus we

Jolanda Bouwmeester 3 maanden geleden
Chantal
Google Maps Logo

Hotelkamer is echt niks op aan te merken! Maar wat een slecht ontbijt! Oud brood slecht aangevuld om half 9 de jus orange al op !

Chantal 3 maanden geleden
Marinel de Corte
Google Maps Logo

We hadden een kamer met rondom uitzicht op de haven, dat was geweldig. Zeer vriendelijke receptioniste. Het ontbijt was treurig de tafels werden niet schoongemaakt en er werd niks bijgevuld dus op is op. Zelfs koffiebekers moest men om vragen. Gemiste kans omdat de rest voor ons perfect was.

Marinel de Corte 4 maanden geleden
Lisa Monik
Google Maps Logo

Top lokatie, heel mooi panorama vanaf het restaurant op de hoogste verdieping. Kamer met zicht op .. het noordzeekanaal denk ik...kamer met keuken ,eindelijk eens een behoorlijk grote tv op de kamer,gezellig,cool,leuk zwembadje,vriendelijk personeel...

Lisa Monik 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Moxy Amsterdam Houthavens

Goed nieuws! Bij Moxy Amsterdam Houthavens in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Moxy Amsterdam Houthavens nog meer in of rondom Amsterdam (Coenhaven/Mercuriushaven) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Coenhaven/Mercuriushaven.