Residentie Dicht bij zee Oosterend Terschelling

Residentie Dicht bij zee

Bij Residentie Dicht bij zee gelegen aan de Duinweg Oosterend 26 in Oosterend Terschelling kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Residentie Dicht bij zee is één van de 2 locaties in Oosterend Terschelling op CardMapr.

Residentie Dicht bij zee

Duinweg Oosterend 26 in Oosterend Terschelling

Betalen met creditcards bij Residentie Dicht bij zee in Oosterend Terschelling

In Oosterend Terschelling aan de Duinweg Oosterend 26 bevindt zich Residentie Dicht bij zee. Bij Residentie Dicht bij zee kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Residentie Dicht bij zee een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Residentie Dicht bij zee

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Residentie Dicht bij zee. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Residentie Dicht bij zee

Overnacht en boek je hotelkamer bij Residentie Dicht bij zee. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Oosterend Terschelling

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0562 446 740
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Residentie Dicht bij zee Oosterend Terschelling
Residentie Dicht bij zee Oosterend Terschelling
Residentie Dicht bij zee Oosterend Terschelling

Recensies

Wat zeggen anderen over Residentie Dicht bij zee?

Residentie Dicht bij zee wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 66 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Jammer genoeg hadden wij maar een paar recensies gezien voordat we bij residentie dichtbij zee hebben geboekt. De foto’s op de website geven een te rooskleurig beeld van de inrichting en kamers. Inrichting is zeer gedateerd en bedden in de standaardkamer heel smal. Dat is allemaal niet zo erg wat wel heel erg was was het ronduit onbeschofte en onaardige gedrag van de zogenaamde gastvrouw. Bij iedere interactie waaronder dus het ontbijt vond mevrouw het nodig om te sneren en te snauwen. Deze vrouw gedraagt zich zo onvriendelijk en naar dat ze werkelijk een heel verblijf kan verpesten. We zien nu in andere recensies dat veel mensen exact deze ervaring hebben gehad met deze vrouw. Ga hier niet naar toe!!

Lees verder

1/5

Wij zijn 13 augustus aangekomen bij het hotel , jammer dat we niet zo vriendelijk ontvangen werden . Na de middag terug om in te checken. Toen waren ze iets vriendelijker. We konden kiezen uit twee shifs , van 8.00- 9.15 en van 9.30 . Wij kozen voor 8.00 uur . Tot onze verbazing kwam de dame om 8.45 uur vertellen dat we moesten vertrekken , zij held vol dat ze gezegd had tot 9.45 uur , terwijl we met vier personen toch echt gehoord hadden tot 9.15 uur . Ik vroeg of ik mijn thee nog mocht opdrinken , nee liever niet ,was het antwoord. En dan vooral de toon waarop je werd toe gesproken , dat deed de deur dicht . Erg jammer ,want een beetje vriendelijkheid kost niet 😔 De kamers waren eenvoudig , maar netjes en het ontbijt was ook goed. Maar wij hebben genoten van Terschelling en daar ging het om !

Lees verder

5/5

Verblijf van 21-09-2020 tot 25-09-2020 We zijn goed ontvangen door de gastvrouw van Residentie Dicht bij zee. Een prettig verblijf in het appartement maamke, netjes schoon goeie bedden. Voor herhaling vatbaar.

Lees verder

5/5

Kan het niet echt zeggen . Er zijn verschillende Apartementen. Zit in een van de kleinste. Schoon maar de douche en de toiletten zijn Armoedig. Over de andere gedeeltes kan ik niet oordelen. Wel netjes

Lees verder

3/5

We voelden ons totaal niet welkom, slecht geventileerde kamer. Zeer moeizame communicatie.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Residentie Dicht bij zee?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Residentie Dicht bij zee, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Oosterend Terschelling

Benieuwd naar andere locaties in Oosterend Terschelling waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oosterend Terschelling zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oosterend Terschelling
Residentie Dicht bij zee Oosterend Terschelling Restaurant

Residentie Dicht bij zee

Duinweg Oosterend 26

De Groede Oosterend Terschelling Overnachting

De Groede

Oosterend 12