Restaurant Aan de Poel map

Restaurant Aan de Poel

10 · 429 recensies

Handweg 1, Amstelveen

Gesloten

Restaurant Aan de Poel
Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel
Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel
Bekijk meer
Restaurant Aan de Poel

Over deze locatie

Aan de Handweg 1 in het gebied 'Oude Dorp' in Amstelveen ligt Restaurant Aan de Poel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 429 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Aan de Poel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 50 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oude Dorp hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Restaurant Aan de Poel' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Restaurant Aan de Poel. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Aan de Poel

Goed nieuws! Bij Restaurant Aan de Poel in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Restaurant Aan de Poel nog meer in of rondom Amstelveen (Oude Dorp) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Oude Dorp.