Restaurant Aan de Poel map

Restaurant Aan de Poel

9.4 · 388 recensies

Handweg 1, Amstelveen

Restaurant Aan de Poel
Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel
Restaurant Aan de Poel Restaurant Aan de Poel
Restaurant Aan de Poel

Over deze locatie

Aan de Handweg 1 in het gebied 'Oude Dorp' in Amstelveen ligt Restaurant Aan de Poel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 388 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Aan de Poel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 46 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oude Dorp hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sven
Google Maps Logo

Wat mij betreft een van de allerbeste restaurants van Nederland. Top 3, zonder enige twijfel. Uiterst correcte, niet te stijve maar bovenal vriendelijke bediening. Bijzonder mooie wijnkaart en een zeer attente, verstand van zaken hebbende sommelier. En die keuken.... vandaag het nieuwe lunch menu mogen proeven. Wat een feest, in het bijzonder denk ik nog steeds aan die heerlijke witte tonijn, wat een pracht, om te zien en nog veel meer om te mogen proeven. Ik kom snel weer terug en zie er nu al naar uit!!!

Sven 1 maand geleden
Loewie Gersie
Google Maps Logo

De Poel was mij reeds bekend heb vele keren mogen dineren. Zeer hoge kwaliteit te eten en de bediening ook heel goed,ook de Kok kom langs voor de uitleg wat opgediend zal worden en hoop dat het in de smaak zal vallen, hele goede Gast heer, maar wel Prijzig!

Loewie Gersie 2 maanden geleden
Janny Haijema
Google Maps Logo

Wat een belevenis! Warm ontvangst, geweldig mooi bereid en opgediend eten. Vriendelijk personeel! Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!!

Janny Haijema 2 maanden geleden
Anniek Vermeulen
Google Maps Logo

Heerlijke sfeer hier. Personeel is geweldig en ze verstaan hun vak. Zaak is mooi ingericht en het uitzicht maakt alles compleet. De smaken van de gerechten zijn uitmuntend.

Anniek Vermeulen 2 maanden geleden
Debby Volders
Google Maps Logo

Superleuke bediening en chef-kok Stefan hebben echt de tijd genomen om ons een geweldige ervaring mee te geven en ons vooral op ons gemak en welkom te voelen. Pracht gerechten, heerlijk!

Debby Volders 5 maanden geleden
leo vanderveen
Google Maps Logo

Geboekt voor Corona lunch. Top gegeten. Wat een mooi opgemaakte gerechten. Warm aan bevolen

leo vanderveen 5 maanden geleden
Aad Dekker
Google Maps Logo

Met flinke groep collega’s dit restaurant bezocht. Uitstekend, wat je mag verwachten van een restaurant met 2 sterren. Fijne gerechten en goede bediening - ze maken die sterren helemaal waar.

Aad Dekker 6 maanden geleden
Wouter Snel
Google Maps Logo

Eten is heerlijk. Veel goede wijnen op de kaart en zeer vriendelijk en wel getraind personeel.

Wouter Snel 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Aan de Poel

Goed nieuws! Bij Restaurant Aan de Poel in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Restaurant Aan de Poel nog meer in of rondom Amstelveen (Oude Dorp) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Oude Dorp.