Restaurant Adam map

Restaurant Adam

10 · 257 recensies

Overtoom 515a, Amsterdam

Gesloten

Restaurant Adam
Restaurant Adam Restaurant Adam
Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam Restaurant Adam
Bekijk meer
Restaurant Adam

Over deze locatie

Aan de Overtoom 515a in het gebied 'Vondelparkbuurt West' in Amsterdam ligt Restaurant Adam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 257 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Adam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vondelparkbuurt West hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Restaurant Adam' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Restaurant Adam. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.