Restaurant Bougainville Amsterdam

Restaurant Bougainville

Bij Restaurant Bougainville gelegen aan de Dam 27 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Restaurant Bougainville

Dam 27 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Restaurant Bougainville in Amsterdam

In Amsterdam aan de Dam 27 bevindt zich Restaurant Bougainville. Bij Restaurant Bougainville kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort Restaurant Bougainville een 9.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Restaurant Bougainville

Voor de actuele openingstijden van Restaurant Bougainville in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Restaurant Bougainville nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij Restaurant Bougainville

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Bougainville. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 218 2182
Restaurant Bougainville Amsterdam
Restaurant Bougainville Amsterdam
Restaurant Bougainville Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Restaurant Bougainville?

Restaurant Bougainville krijgt een beoordeling van 9.6/10 gebasseerd op 119 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Tijdens een weekendje Amsterdam konden we hier last minute nog een tafeltje krijgen. Mooi ingericht restaurant met een topbediening! Alles verliep perfect en men kwam meerdere malen vragen of alles naar wens was. Zaten we comfortabel? Ging de service te snel/te traag? Mening over de wijnen enz... Zelfs richting de sanitaire voorziening werd je begeleid. (Probeer daar zeker enkele knopjes ;)) Het menu was heerlijk van begin tot einde. Verrassende smaken als schilderijtjes op je bord. Een echte (michelin) aanrader!

Lees verder

5/5

Het was ge-wel-dig! Wij hebben al heel wat top restaurants op onze teller maar dit niveau van de combinatie eten/wijnen/bediening hebben wij in België nog niet mogen beleven. Een welgemeende Dankuwel aan het zaalpersoneel maar ook aan de manager die ontzettend goed weet welke beleving hij wil overbrengen. We’ll be back Guys!

Lees verder

5/5

Heerlijk gegeten. Fijn personeel

Lees verder

5/5

Uitmuntend in alle facetten. De service die je hier ontvangt is van on-Amsterdams niveau. Vergeet al die pretentieuze hippe restaurants achter de Dam en loop even door hiernaar toe. Ambiance modern, maar toch erg gezellig. Fijne cocktailbar in de ernaast gelegen zaal. Bediening uitstekend op elkaar ingespeeld. Leuk detail is de uitgebreide uitleg van de wijn/spijs combinatie nadat je het gerechtje op had gegeten. Zo kon je zelf nog eens proberen te raden wat de wijn zou kunnen zijn. Hier gaan we zeker nog eens terugkomen.

Lees verder

5/5

Wij verbleven in Hotel Twenty Seven. Dit hotel is een “hidden gem”. Natuurlijk niet zo gek aangezien het gelegen is boven Gassan aan de Dam. Wij hebben genoten van een 5-gangen diner in Restaurant Bougainville (3e etage)onder leiding van Tim Golsteijn ( executive chef). We werden bij het entree welkom geheten door Max. Een jongeman die zijn vak verstaat. Het bijpassende wijnarrangement, welke ons werd gepresenteerd door Lendl (beste sommelier van Nederland) en Goos, was verrassend lekker. De gerechten waren behalve heel erg lekker, elk afzonderlijk, Instagram-waardig. Alle gerechten werden uitgeserveerd door Max, Goos en Lendl. Dit avondvullend programma was mede door dit team en de gehele setting met uitzicht op de Dam subliem. Om kort te gaan, wij komen zeker een keer terug.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Bougainville

Goed nieuws! Bij Restaurant Bougainville in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Restaurant Bougainville nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556