Restaurant Bougainville map

Restaurant Bougainville

9.6 ยท 131 recensies

Dam 27, Amsterdam

Restaurant Bougainville
Restaurant Bougainville Restaurant Bougainville
Restaurant Bougainville Restaurant Bougainville
Restaurant Bougainville

Over deze locatie

Aan de Dam 27 in het gebied 'Nes e.o.' in Amsterdam ligt Restaurant Bougainville. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 131 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Bougainville accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nes e.o. hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Githa van Pinxteren
Google Maps Logo

Heerlijke avond gehad in Bougainville. Voor mij de 2e keer dat ik hier heb gegeten en het was weer geweldig. De Sommelier moest dit keer een beetje op gang komen, maar uiteindelijk met bijstand van collega's goede en leuke uitleg over de wijnen. Een aanrader als je lekker exclusief en uitgebreid wilt tafelen. De suites zijn ook adembenemend, 1x gelogeerd en was een ervaring!

Githa van Pinxteren 1 maand geleden
YsonaGreenleaf
Google Maps Logo

Heerlijk eten (vegetarisch menu) met mooie wijn-pairing. Leuk en professioneel personeel.

YsonaGreenleaf 2 maanden geleden
Werner Hoeve
Google Maps Logo

Toprestaurant, leuke vlotte bediening, lekker eten.

Werner Hoeve 2 maanden geleden
Arno Janssen
Google Maps Logo

Prachtige lokatie. Vriendelijke, ongedwongen en enorm attente bediening. Verrassende smaken in veelzijdig menu met enzo Verrassende Prachtige paring wijnen. Top avond!

Arno Janssen 6 maanden geleden
Patrick Aarsman
Google Maps Logo

Zowel bediening als diner zeer goed. Wijn arrangement zeer aan te bevelen. Heerlijke, maar niet standaard wijnen. Eten is hoog op smaak en met regelmaat een showelement aan tafel. We zullen zeker hier nogmaals gaan dineren.

Patrick Aarsman 7 maanden geleden
Kim Van Cauteren
Google Maps Logo

Tijdens een weekendje Amsterdam konden we hier last minute nog een tafeltje krijgen. Mooi ingericht restaurant met een topbediening! Alles verliep perfect en men kwam meerdere malen vragen of alles naar wens was. Zaten we comfortabel? Ging de service te snel/te traag? Mening over de wijnen enz... Zelfs richting de sanitaire voorziening werd je begeleid. (Probeer daar zeker enkele knopjes ;)) Het menu was heerlijk van begin tot einde. Verrassende smaken als schilderijtjes op je bord. Een echte (michelin) aanrader!

Kim Van Cauteren 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Bougainville

Goed nieuws! Bij Restaurant Bougainville in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.