Restaurant Brasserie Bakboord map

Restaurant Brasserie Bakboord

9 · 709 recensies

Veerkade 10, Almere

Restaurant Brasserie Bakboord
Restaurant Brasserie Bakboord Restaurant Brasserie Bakboord
Restaurant Brasserie Bakboord Restaurant Brasserie Bakboord
Restaurant Brasserie Bakboord

Over deze locatie

Aan de Veerkade 10 in het gebied 'Centrum Almere Haven' in Almere ligt Restaurant Brasserie Bakboord. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 709 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Brasserie Bakboord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Haven hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Barbara Poetsma
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten bij Restaurant Bakboord. Verrassende smaken in het 5-gangen vegetarische menu. Echt een aanrader als je vlees "wel gezien hebt". Ook het alcoholvrije-arrangement was goed en Bakboord gaat deze binnenkort nog verrassender maken, dus we komen zeker terug!

Barbara Poetsma 2 weken geleden
Michel J
Google Maps Logo

Brasserie bakboord staat al ruime tijd op nummer 1 in mijn persoonlijke lijst van top restaurants. Het eten is keer op keer weer uitmuntend en met een seizoensgebonden menu blijf je telkens weer terugkomen. De bediening en service voegen hier heel veel aan toe, je voelt je enorm gewaardeerd als gast. Het is altijd een rijkelijk avontuur van smaken bij Bakboord! Absolute aanrader. Neem ook vooral de bijpassende wijnen mocht je er voor een diner op bezoek gaan.

Michel J 2 maanden geleden
Gert Jan Kooijman
Google Maps Logo

Voor ons is Bakboord echt 1 van de favoriete restaurants voor als we echt optimaal willen genieten. Het is het totale plaatje van top kwaliteit eten met de manier hoe de gerechten worden uitgelegd en de mooie bijpassende wijntjes op hun advies.. De locatie is top, het restaurant sfeervol ingericht en het vakkundige personeel geeft je echt het gevoel jou te waarderen als klant en met veel plezier bijdragen aan een culinaire beleving! We komen hier al heel wat jaren en echt nooit iets tegengevallen en vandaar deze uitgebreide review. Ga zo door en hopelijk kunnen wij nog vaak genieten van jullie top service!

Gert Jan Kooijman 2 maanden geleden
Sascha Boer
Google Maps Logo

Al jaren een toprestaurant in Almere en voor een niet al te hoge prijs! Ondanks wisseling van kok en eigenaar is het eten goed. Ook voldoende wijnkeuze. Locatie is top: aan het water en met zomers temperaturen mogelijkheid om buitenste zitten. Vriendelijk personeel! 2019! 2021 Personeel is inderdaad niet vriendelijk als je even een kopje koffie komt drinken. Ik kan natuurlijk niet de hele dag eten. De ambiance is gewijzigd: de business allure van voorheen is nu naar standaard. Waarschijnlijk komt het door de uitstraling van het personeel zelf. De locatie blijft top en de aankleding binnen is mooi. Prijs-kwaliteitverhouding is goed v.w.b. de keuze voor een menu.

Sascha Boer 10 maanden geleden
Leontine
Google Maps Logo

Wat een geweldig diner gisteravond. Ieder gerecht was raak! Mooie bijpassende wijnen en leuke bediening. Perfect. Vorige keer moesten we veel geld betalen voor het water (zie andere review) Dit is ter harte genomen en kun je ook een karaf water bestellen. Top!

Leontine 1 jaar geleden
Wim van Kouteren
Google Maps Logo

De menukaart is helemaal vernieuwd en erg goed geworden! 5 sterren voor het verrassingsmenu! De bediening krijgt ook 5 sterren. Erg goed en vriendelijk. Over het geheel 4 sterren. Dat heeft te maken met het absurd dure water. Achteraf bleek dat je 5,50 euro per flesje kraanwater(!) moet betalen. Nou zit er iets van een duurzame gedachte achter via Made Blue. Dat is heel mooi, maar 5,50 per flesje kraanwater is echt te zot. We waren met z'n drieën 21 euro kwijt aan water. Suggestie: Stel een maximumbedrag in per tafel voor kraanwater. Vaak wordt iets van 2,50 a 3,50 pp gevraagd. Dat lijkt me redelijk, mits inderdaad een deel naar het goede doel gaat.

Wim van Kouteren 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.