Restaurant Bakboord map

Restaurant Bakboord

10 · 758 recensies

Veerkade 10, Almere

Open

Restaurant Bakboord
Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord
Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord Restaurant Bakboord
Bekijk meer
Restaurant Bakboord

Over deze locatie

Aan de Veerkade 10 in het gebied 'Centrum Haven Zuid' in Almere ligt Restaurant Bakboord. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 758 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Bakboord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Haven Zuid hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.