Restaurant Café Soesterdal Soesterberg

Restaurant Café Soesterdal

Bij Restaurant Café Soesterdal gelegen aan de Verlengde Tempellaan 2 in Soesterberg kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Café Soesterdal is één van de 3 locaties in Soesterberg op CardMapr.

Restaurant Café Soesterdal

Verlengde Tempellaan 2 in Soesterberg

Betalen met creditcards bij Restaurant Café Soesterdal in Soesterberg

In Soesterberg aan de Verlengde Tempellaan 2 bevindt zich Restaurant Café Soesterdal. Bij Restaurant Café Soesterdal kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant Café Soesterdal een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant Café Soesterdal

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Café Soesterdal. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Stad

Soesterberg

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

035 601 2308
Routebeschrijving
Restaurant Café Soesterdal Soesterberg
Restaurant Café Soesterdal Soesterberg
Restaurant Café Soesterdal Soesterberg

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant Café Soesterdal?

Restaurant Café Soesterdal wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 58 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijne plek, zeker (buiten) met kinderen (speelhoek binnen stelt niet veel voor). Vriendelijke bediening. Wel beetje duur. Eten is prima, maar in de 'smoothie (=zuivel+fruit, lijkt me) met banaan, bosvruchten en granola' zitten helaas maar een kwart banaan en geen 'bosvruchten'. Die zijn wel verwerkt/gemengd in de smoothie (wat m.i. een smoothie al definieert, maar goed), maar dan is het geen 'smoothie mét bosvruchten' maar 'ván bosvruchten'... Beetje jammer voor €7,80. Ook het wentelteefje vond ik een wat duur voor 2 á 3 in aardbeien en twee boterhammen voor €6,70 ofzo...

Lees verder

3/5

Ontzettend mooie locatie. Goede plek voor de kinderen om te spelen. Centraal gelegen in te fietsen. Door de grote glaspartijen heb je mooi uitzicht op de oude landingsbanen. Goede plateaus met zoet en hartig. Lekker eten.

Lees verder

5/5

Prima stek om even te zitten op het buitenterras na een wandeling. Vriendelijk personeel. Gelegen op loopafstand van het Nationaal Militair Museum, mooie gelegenheid om eventueel te combineren. Mooi uitzicht op het voormalige vliegveld Soesterberg.

Lees verder

4/5

Heerlijk in het zonnetje gezeten, lekker gegeten (gewoon goed, niet hilarisch) en de kinderen vonden de speeltuin super! Aanrader, jammer dat de keuken relatief vroeg sluit.

Lees verder

5/5

Ik was hier laatst voor een zakelijke bijeenkomst. Tot mijn stomme verbazing waren de lunchtafels gedekt zoals vóór coronatijd. We hebben zelf moeten zorgen voor wat meer spreiding, zodat we anderhalve meter afstand konden houden. Daar was niet veel ruimte voor, want andere gasten werden aan tafels vlakbij onze groep geplaatst. Ook in de vergaderzaal was met de opstelling weinig rekening gehouden met de onderlinge afstand, met als gevolg dat de mensen uit onze groep konden kiezen tussen te dicht bijelkaar zitten of niet aan de vergadertafel zitten. Onbegrijpelijk.

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij Restaurant Café Soesterdal?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Restaurant Café Soesterdal, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Soesterberg

Benieuwd naar andere locaties in Soesterberg waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Soesterberg zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Soesterberg
Restaurant Café Soesterdal Soesterberg Restaurant

Restaurant Café Soesterdal

Verlengde Tempellaan 2

Leen Bakker Soesterberg Woonwinkel

Leen Bakker

Richelleweg 1B

Kruidvat Soesterberg Drogisterij

Kruidvat

Rademakerstraat 9c