Restaurant Chef aan de Werf map

Restaurant Chef aan de Werf

10 · 283 recensies

Mussenstraat 11, Hilversum

Gesloten

Restaurant Chef aan de Werf
Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf
Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf Restaurant Chef aan de Werf
Bekijk meer
Restaurant Chef aan de Werf

Over deze locatie

Aan de Mussenstraat 11 in het gebied 'Liebergen' in Hilversum ligt Restaurant Chef aan de Werf. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 283 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Chef aan de Werf accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Liebergen hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Hilversum

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Hilversum. Meer van dit lees je in onze Hilversum City Guide.