Restaurant Daalder map

Restaurant Daalder

9 · 486 recensies

Postjesweg 1, Amsterdam

Restaurant Daalder
Restaurant Daalder Restaurant Daalder
Restaurant Daalder Restaurant Daalder
Restaurant Daalder

Over deze locatie

Aan de Postjesweg 1 in het gebied 'Van Brakelkwartier' in Amsterdam ligt Restaurant Daalder. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 486 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Daalder accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Van Brakelkwartier hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Rob Jansen
Google Maps Logo

Vandaag het 5 gangen - The best of 2021 menu gegeten. Het was werkelijk waar verrukkelijk! Ik wil chef Huwaë en zijn team dan ook bedanken voor deze heerlijke ervaring. Geweldig dat jullie in deze moeilijke (covid) tijd toch creatieve oplossingen vinden zodat we alsnog kunnen genieten van jullie kunsten. We houden de menu's in de gaten, want dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Rob Jansen 3 maanden geleden
Rob Nouwens
Google Maps Logo

Niet echt een lekkere bar om vooraf een borrel te doen. je zit in een soort tochtend voorportaal / wachtruimte. Menu is met kleine gerechtjes van hoog niveau, verrassend en lekker Bediening was prima. Overigens allemaal Engels sprekend Muziek en ambiance is positief verrassend, dus informeler, zeker in vergelijking met een gemiddelde sterrenhut Maar overall is de prijs-kwaliteit verhouding ver te zoeken. Veel en veel te duur. Ik begrijp dat er een Corona tijd ingehaald moet worden, maar dit is echt volstrekt buiten proporties. Prijzen zijn 30-40% te hoog. Pas overigens ook op als je tussendoor een los glas wijn gaat bestellen. Ze zetten zonder blikken of blozen een glas van 40 E voor je neus neer (je leest het goed geen fles, maar een glas). Erg jammer want daarmee is de afdronk van de hele avond niet goed en zien ze ons ook niet meer terug.

Rob Nouwens 3 maanden geleden
ANONIEM Anoniem
Google Maps Logo

Eten was prima maar ik geef heel duidelijk aan wat mijn allergieën zijn, twee gerechten met ingrediënten die ik niet mag, eentje te laat opgemerkt dat was de rode peper,( hele avond jeuk) de andere spinazie .Ook erg jammer was dat wij om precies 22.00 uur weg moesten geen thee geen koffie niks, dat terwijl om 21.30 een stel naast ons kwam zitten om nog uitgebreid te gaan zitten eten. We vinden het niet erg om geld uitgegeven maar 470 euro voor een avond vol fouten, dan weet ik wel betere plekken om mijn geld uitgegeven:)

ANONIEM Anoniem 4 maanden geleden
Alexander Lindemans
Google Maps Logo

Eten begon heel goed, einde was iets minder. Service was minpunt. Dame die ons bediende was nogal arrogant en onprofessioneel. Volgens mij had het te maken met een onzekerheid van haar kant maar ik ben geen gedragspsycholoog.

Alexander Lindemans 4 maanden geleden
Nicole
Google Maps Logo

Ik vond de smaken over het algemeen heerlijk en een goed Chef's menu, maar ik baalde enorm van mijn stukje Wagyu beef, die ik bovenop het menu had gekozen (+ €35) waar ik heel erg naar uit keek, die helaas te doorbakken was. Ik heb drie keer eerder Wagyu gegeten en alle keren smolt het in mijn mond, maar deze kon helaas niet aan mijn verwachtingen voldoen. Ook hebben we enkele keren ons eigen glas water bij moeten schenken en zat de tafel de hele avond onder de broodkruimels (wat ik eigenlijk niet vind kunnen in een sterrenrestaurant), maar de bediening was wel erg gastvrij en aardig en er werd heel goed rekening gehouden met allergieën: om dubbel te checken of er iets niet in zat werden alle borden weer even van tafel gehaald. Ik denk dat het een enorm verschil is met hoe Daalder hiervoor was, toen het nog in de Jordaan gevestigd was. Het is voor mijn gevoel - qua ambiance - niet meer met elkaar te vergelijken, een heel ander concept.

Nicole 9 maanden geleden
annelies krebs
Google Maps Logo

Tja. Om te beginnen: een ster en geen amuses. Althans ze zijn er wel maar tegen betaling. Dat is het concept… Ongastvrij en billig in mijn optiek. Zo is het blijkbaar ook het concept dat de geschonken glazen uit het wijnarrangement uit amper 2 tot 3 slokken bestaan (nope, ik heb niet over het BoB arrangement…tafel naast ons klaagde hier ook over). Gerechten aardig maar verre van spannend of hoog op smaak zoals van een sterren resto toch verwacht mag worden. Serveerster met vingers in de glazen etcetc. Enorm genoten vd drie keer dat we een thuisbox hadden besteld en net zo enorm teleurgesteld over de ervaring in het restaurant. Prijs-kwaliteit verhouding was echt dramatisch en de sfeer ook niet bi.

annelies krebs 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Daalder

Goed nieuws! Bij Restaurant Daalder in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.