Restaurant de Aubergerie map

Restaurant de Aubergerie

9.2 · 155 recensies

Kamp 88, Amersfoort

Restaurant de Aubergerie
Restaurant de Aubergerie Restaurant de Aubergerie
Restaurant de Aubergerie Restaurant de Aubergerie
Restaurant de Aubergerie

Over deze locatie

Restaurant de Aubergerie is een BIB Gourmand onderscheiden restaurant, waar je kan genieten van de Franse keuken. Het Restaurant zelf is gelegen i een monumentaal pand uit 1700. Hierdoor is de sfeer erg warm en gezellig.

Aan de Kamp 88 in het gebied 'Coninckstraat e.o.' in Amersfoort ligt Restaurant de Aubergerie. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 155 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant de Aubergerie accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 111 locaties in Amersfoort waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Coninckstraat e.o. hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Roel Kelder
Google Maps Logo

Mooi ingericht, niet te groot restaurant. Een mooie kaart maar je kunt je ook prima laten verrassen met een verrassingsmenu. Heerlijk gegeten, verrassende en afwisselende gerechten, gecombineerd met een goed glas wijn bij elk gerecht. De bediening is vriendelijk, snel en persoonlijk. Wij komen zeker terug.

Roel Kelder 1 maand geleden
Etienne van der Velden
Google Maps Logo

Het verrassingsmenu was erg lekker, verrassend en goed afgestemd op de bijpassende wijnen.

Etienne van der Velden 5 maanden geleden
Marco Potuijt
Google Maps Logo

Super lekker gegeten. Mooie gerechten en goede bediening. Goede prijs kwaliteit verhouding. Komen zeker een keer terug.

Marco Potuijt 6 maanden geleden
E.M. Stellingwerf
Google Maps Logo

Hadden gekozen voor het verrassingsmenu met wijn arrangement. Het begon met twee liflafjes buiten het menu om en een heerlijk stuk brood. In het menu kwamen onder andere vis, fazant en hert voorbij. Als dessert kon je kiezen uit iets op basis van tropisch fruit of verschillende kazen. Afgesloten met heerlijke cafeïne vrije koffie. Hebben genoten. Wat ik dan ook leuk vind dat de bediening ook af en toe tijd heeft voor een klein gesprekje. Zeker niet het goedkoopste restaurant maar ik vond de prijs/kwaliteit goed in balans.

E.M. Stellingwerf 9 maanden geleden
A3 Van Der Does
Google Maps Logo

Prima gegeten, mooi opgemaakte borden en nette bediening. Aanrader.

A3 Van Der Does 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant de Aubergerie

Goed nieuws! Bij Restaurant de Aubergerie in Amersfoort kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amersfoort

Benieuwd wat je naast Restaurant de Aubergerie nog meer in of rondom Amersfoort (Coninckstraat e.o.) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Coninckstraat e.o..