Restaurant De Beren Almere

Restaurant De Beren

Bij Restaurant De Beren gelegen aan de Forum 101 in Almere kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Restaurant De Beren

Forum 101 in Almere

Betalen met creditcards bij Restaurant De Beren in Almere

In Almere aan de Forum 101 bevindt zich Restaurant De Beren. Bij Restaurant De Beren kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort Restaurant De Beren een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Restaurant De Beren

Voor de actuele openingstijden van Restaurant De Beren in Almere raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Restaurant De Beren nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij Restaurant De Beren

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant De Beren. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Almere

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

036 530 3555
Restaurant De Beren Almere
Restaurant De Beren Almere
Restaurant De Beren Almere

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Restaurant De Beren?

Restaurant De Beren krijgt een beoordeling van 7.8/10 gebasseerd op 1365 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hadden een slechte ervaring gisteren avond. Het duurde zeker 15 min voordat er een serveerster kwam om drinken op te nemen. Vervolgens duurde het weer 15 min voordat het drinken geserveerd werd. Diner besteld en wachten en wachten…. Na een uur kwam de serveerster ons bestek op tafel leggen, waarnaar ik vroeg hoelang het nog duurde, ze antwoordde “het is heel druk” en liep weg. Vroeg ook niet of we nog wat te drinken wilde. Na 1 uur en 40 min stond eindelijk ons eten op tafel. Ik vroeg netjes of ik 4 bakjes mayonaise mocht, de serveerder kwam aan met 1 bakje. Ik zei ik heb er 4 besteld…hij antwoordde “ euh dat moet ik wel op je rekening zetten “. Ik was even sprakeloos. Uiteindelijk kwam de serveerster wel dat de bakjes op hun kosten was omdat we zolang hebben moeten wachten. Ze zei dat ze haar collega heeft moeten overhalen om ze niet aan te slaan. Wij hebben dus geen fijne ervaring gehad. Het voorval met de mayonaise bakjes is gezegd door een leidinggevende, hij heeft het gewoon niet netjes opgelost. Met afrekenen werd gevraagd of alles naar wens was geweest. Daarbij het verhaal uitgelegd en dat werd geantwoord met dat het druk was en een personeelstekort. Dat had best voor en tijdens ons verblijf genoemd kunnen worden. Dan hadden wij er al anders gezeten.

Lees verder

1/5

Gisteravond, 20-augustus, gaan eten. We hadden netjes gereserveerd en onze plaats (achter een grote paal) werd ons toegewezen. We vroegen vriendelijk of we een andere tafel konden krijgen, maar helaas… geen enkele tafel beschikbaar; terwijl er enkele tafels leeg waren en diverse tafels bijna klaar waren. ‘Ik heb geen tafel meer, want er zijn reserveringen voor mensen die niet bij de speakers willen zitten’. Volgens mij deed geen enkele speaker het; (achtergrond)muziek heb ik niet gehoord 😂 Gelukkig heeft een andere medewerker van bediening ons een veel betere plaats aangewezen waar we goed hebben gezeten. Eten was niet super, kroepoek was taai, gemengde salade bestond uit 1 blad sla en tomaat, toetje was niet gaar, …. Maar wel een ander toetje gekregen uiteindelijk. Voorgerecht was het lekkerst … 😂 Het meeste personeel was vriendelijk, alleen de dame van de tafel-indeling was zeker niet gastvrij / vriendelijk 🤔 Voor ons de laatste keer hier. Geen aanrader 😖

Lees verder

2/5

Zwaar ongastvriendelijk!! Nergens aangeven dat je geen vrije inloop meer doet om 15.00 in de middag en 4 gasten wegsturen !!! Zaten er al ruim 10 min op de kaart te kijken wat we wilden drinken samen met m'n 2 kinderen. Vervolgens wordt je gewoon weggestuurd met de woorden regel jij dan wat extra personeel!! Ik heb laten weten nooit maar dan ook nooit meer bij de beren terug te komen, wat heb ik als klant aan die boodschap,! Wees blij met elke klant die er is en anders behoor je dat vriendelijk en duidelijk te vermelden nog voordat mensen gaan zitten. Nooit meer de beren voor mij ! Asociaal

Lees verder

1/5

Buitengewoon teleurgesteld gisteravond. Na lange tijd eindelijk weer eens uit eten met vrienden in de hoop ze te trakteren op een leuke en lekkere avond, maar dat viel tegen. Bij ontvangst een tegewoordig gebruikelijk 'mijn collega komt zo bij u', maar niemand die daartoe aanstalten maakte. Geen blik werd ons waardig gekeurd. Toen we eenmaal op onze plek zaten onvriendelijke bediening (2 van de 3), er kon geen glimlachje of alsjeblieft vanaf. De gamba's bleken kleine garnalen, die de naam gamba werkelijk niet mochten dragen. De sliptongetjes waren smakeloos en zouden gepaneerd moeten zijn, maar daarvan was niets te merken. De schnitzel en de patat waren prima overigens. Een aan de rand kapot glas dat teruggegeven werd, zagen we gewoon weer in gebruik genomen worden. Jammer, heb het hier echt wel eens beter meegemaakt.

Lees verder

2/5

Gisteravond met de kinderen gezellig eten,dachten we. Wat een vreselijke avond,bijna twee uur op ons eten moeten wachten en toen we het eindelijk kregen was het niet meer warm. Er was personeel waar je aan kon merken dat ze onervaren waren en geen vrolijke gezichten. Te weinig personeel,we begrijpen dat het een moeilijke tijd is geweest ,we werken zelf in de horeca,maar onze avond is echt verpest. Ik denk dat er ook veel te veel reserveringen waren en dan niet genoeg personeel dan krijg je dit. Vind het heel jammer altijd prima bij jullie maar nu komen we voorlopig niet.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Restaurant De Beren?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Restaurant De Beren, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Restaurant De Beren nog meer in of rondom Almere kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Bekijk ook onze Almere CityGuide vol met hotspots.

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Bowling Almere Almere Ontspanning

Bowling Almere

Trekweg 31

Dunkin' Donuts Almere Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Stationsstraat 26

Happy Italy Almere Almere Restaurant

Happy Italy Almere

Grote Markt 20

Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Leonardo Hotel Almere City Center Almere Overnachting
Bierfabriek Almere Almere Bar & Uitgaan

Bierfabriek Almere

Koetsierbaan 2

BoatHouse Almere Restaurant

BoatHouse

Noorderplassenweg 150

Andere De Beren restaurants in Nederland

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 41 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Restaurant De Beren toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants van De Beren te vinden.

Bekijk alle De Beren restaurants