De Beren map

De Beren

8 · 2.046 recensies

Forum 101, Almere

Open

De Beren
De Beren De Beren
De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren
Bekijk meer
De Beren

Over De Beren

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Aan de Forum 101 in het gebied 'Centrum Stad Zuidoost' in Almere ligt De Beren. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.046 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Beren accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 156 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Stad Zuidoost hebben we nog 33 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Welkom bij Restaurant De Beren! De openingstijden zijn van 11:00 tot 22:00 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Ervaar een heerlijke maaltijd op elk moment van de week.

Let op: er zijn geen dagen waarop het restaurant gesloten is. Kom gerust langs om te genieten van de sfeer en culinaire hoogstandjes bij Restaurant De Beren. Eet smakelijk!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Beren' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Beren. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #c8a732 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a08628 !important; }
De Beren

Alle De Beren restaurants

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 40 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Stad Zuidoost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Beren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Beren restaurants
Restaurant De Beren Dordrecht
Restaurant De Beren Bleiswijk
Restaurant De Beren Oosterhout - Markt
Restaurant De Beren Maassluis
restaurant De Beren Hoogeveen
Restaurant De Beren Veenendaal
Restaurant De Beren Dordrecht
Restaurant De Beren Breda
Restaurant De Beren Amsterdam-Noord
Restaurant De Beren Leerdam
Restaurant De Beren Heerhugowaard
Restaurant De Beren Goes
Restaurant De Beren Ede
Restaurant De Beren Arnhem
De Beren Apeldoorn
Restaurant De Beren Meppel
Restaurant De Beren Goes
Restaurant De Beren Zwijndrecht
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.