Restaurant De Beren Almere

Restaurant De Beren

Bij Restaurant De Beren gelegen aan de Forum 101 in Almere kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant De Beren is één van de 6 locaties in Almere op CardMapr.

Restaurant De Beren

Forum 101 in Almere

De Beren Logo

Betalen met creditcards bij Restaurant De Beren in Almere

In Almere aan de Forum 101 bevindt zich Restaurant De Beren. Bij Restaurant De Beren kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant De Beren een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant De Beren

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant De Beren. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Almere

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 530 3555
Routebeschrijving
Restaurant De Beren Almere
Restaurant De Beren Almere
Restaurant De Beren Almere

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant De Beren?

Restaurant De Beren wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1236 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een slechte bar. Ik ging naar de stad en kwam hier voor koffie. De serveerster vroeg me eerst om te verhuizen naar een andere stoel, en vroeg me dan om een vragenlijst in te vullen. Waarom zou ik mijn telefoonnummer achterlaten in een koffieshop waar ik koffie wil drinken? Ze zei dat ze me niet kon dienen. En ik vertrok. Dit is een walgelijke situatie. Ik begrijp dat we door een moeilijke tijd gaan met het coronavirus. Maar geen van de werknemers legde iets uit. Zeggen " Ik zal je niet dienen!"is zeker gemakkelijker dan te zeggen "deze vorm is nodig om te voldoen aan maatregelen tegen coronavirus!"Ik ben 38 jaar oud. Ik heb nog nooit zo ' n onbeschofte houding van restaurant-en cafe-medewerkers ontmoet. Ik kom hier nooit meer terug.

Lees verder

1/5

Lekker eten, goeie porties tegen een eerlijke prijs. Laatste keer hebben we het 'share dinner' genomen een aanrader als je een flinke eter bent. Zowel binnen als buiten gezellig!

Lees verder

5/5

Ongelooflijk..... terrasje pakken dachten wij... blijven netjes wachten tot iemand naar ons toe kwam om ons een tafel aan te wijzen via terras ......opmerking of wij onze handen desinfecteren en formulier wilde invullen..... logisch in deze tijd.... de stoelen zaten nog vast...... tafel vuil.... Wij vroegen of de tafel schoongemaakt kon worden. ... tja werd er gezegd.... nog geen tijd voor gehad.... toen wij na 1,5 uur weggingen.... nog steeds een vuile tafel..... dan de mensen die via de buitenkant terras opgaan..... vele gaan gewoon zitten.... geen desinfectie handen....geen formulier invullen. ... En dan nog liegen dat iedereen een formulier moet invullen en dat dat altijd gebeurt..... je zal jullie zelf echt beter moeten organiseren en toezicht terras beter in deze tijden van CORONA! Wij zijn ongeveer een maand geleden ook op terras geweest het was een ongeorganiseerd zooitje en maar niet te spreken over de bediening.....verder wil ik attenderen op de poster naast het toilet.....o.a. staat erop dat jullie volgens de RIVM richtlijnen werken en men moet wachten tot iemand van het personeel jou een tafel aanwijst.... jullie zouden op het terras buiten, een bord moeten neerzetten ( bij het "buffet" waar jullie de gasten ontvangen...... ) ... met het volgende erop vermeld dat men moet wachten tot iemand van het personeel komt helpen..... Een standaardreactie van de eigenaar hoef ik niet namelijk het is al tegen het personeel gezegd....

Lees verder

1/5

Eten was lekker, echter de bediening liet te wensen over. Tafel gereserveerd om te lunchen, eenmaal binnen konden we alsnog op onze tafel wachten, verbazing wekkend bleek deze nog bezet te zijn. Na een goede 10min. konden we aan onze tafel zitten welke nog niet was afgeruimd/schoongemaakt. Als klap op de vuurpijl zatten we aan een lange tafel met 8 personen bij een van de terrasdeuren, opzich niet zo erg totdat zonder enige overleg deze buitendeur naar het terras werd geopend waarbij zowat je eten van je bord afwaaide. Na vriendelijk verzocht te hebben om de terrasdeur te sluiten werd dit genegeerd en vervolgens verteld dat ze open moesten blijven omdat het terras toegangkelijk moest zijn, dit terwijl er meerdere deuren naar het terras open stonden zonder daarbij klanten te hinderen. We zijn regelmatige op bezoek komende klanten, waarbij je verwacht dat je wordt gewardeerd en vooral na een lockdown periode voor de horeca. Beste eigenaar, Het gaat uiteindelijk niet zozeer op het wachten om een tafel ondanks de reservering, maar om het feit dat je een tafel krijgt bij de terrasdeur en deze vervolgens wagenwijd wordt opengezet, dit zelfs zonder enige overleg met de klant of ie er geen bezwaar op heeft. Vervolgens wordt er gevraagd of aub de deur weer dicht zou kunnen en je wordt genegeerd. Maar blijkbaar is het belang van de klant uit het vorige bericht niet opgevangen. Jammer dat de bediening en eten langzaam aan achteruitgaan ook gezien de reviews, het was in het verleden een fijn restaurant.

Lees verder

1/5

Even snel tijdens een rondje centrum lekker gegeten.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Restaurant De Beren?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Restaurant De Beren, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

PLAZA Residence Almere Almere Overnachting

PLAZA Residence Almere

Mandelaplein 1

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Saffraanplein 29-31

Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102

Andere De Beren restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent De Beren nog meer locaties. Naast Restaurant De Beren in Almere kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle De Beren locaties
Restaurant De Beren Almere Restaurant
Restaurant De Beren Ede Ede Restaurant
Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Restaurant De Beren Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant
Restaurant De Beren Delft Delft Restaurant
Restaurant De Beren Capelle-Zandrak Capelle aan den IJssel Restaurant

Restaurant De Beren Capelle-Zandrak

Capelle aan den IJssel