De Beren map

De Beren

8 · 2.258 recensies

Forum 101, Almere

Open

De Beren
De Beren De Beren
De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren De Beren
Bekijk meer
De Beren

Over De Beren

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Aan de Forum 101 in het gebied 'Centrum Stad Zuidoost' in Almere ligt De Beren. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.258 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Beren accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Stad Zuidoost hebben we nog 33 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De Beren in Almere is elke dag van de week open. Op maandag tot en met zondag zijn de deuren geopend van 11:00 tot 22:00 uur. Zo is er elke dag genoeg tijd om gezellig langs te komen.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Beren' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Beren. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #c8a732 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a08628 !important; }
De Beren

Alle De Beren restaurants

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 40 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Stad Zuidoost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Beren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Beren restaurants
Restaurant De Beren Dordrecht
Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid
Restaurant De Beren Roosendaal
Restaurant De Beren Heerhugowaard
Restaurant De Beren Zwijndrecht
Restaurant De Beren Zoetermeer
Restaurant De Beren Ede
Restaurant De Beren Delft
Restaurant De Beren Capelle aan den IJssel
De Beren
Restaurant De Beren Leerdam
Restaurant De Beren Houten
Restaurant De Beren Barendrecht
Restaurant De Beren Roosendaal
Restaurant De Beren Meppel
restaurant De Beren Hoogeveen
Restaurant De Beren Heerhugowaard
Restaurant De Beren Zoetermeer
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.