Restaurant De Beren map

Restaurant De Beren

7.6 ยท 1576 recensies

Forum 101, Almere

Restaurant De Beren
Restaurant De Beren Restaurant De Beren
Restaurant De Beren Restaurant De Beren
Restaurant De Beren

Over De Beren

Eet bij Restaurant De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Aan de Forum 101 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Restaurant De Beren. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.576 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Beren accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 72 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Dani De Haard
Google Maps Logo

Erge tegenvaller. Bediening was vriendelijk, maar daar bleef het ook bij. We hebben erg lang op het eten moeten wachten, en dit viel nog tegen ook. We hadden 3x de sate en 1x de spareribs, sate was oke maar de satesaus was waarschijnlijk al wat ouder en had een licht krokant laagje. De spareribs varieerden erg in kleur, en bleek dus dat 2 van de 3 al ouder waren en helemaal koud. Bediening was vriendelijk, maar best overdreven. Minstens om de 5 minuten werd gevraagd of we nog wat wouden drinken, ook al stond de tafel nog vol met drinken. Ook hadden ze nogal haast om de tafel af te ruimen, tegen het einde zat 1 persoon nog te eten maar was verder de hele tafel al leeg. Hadden zelfs geen servetje meer over gelaten. Dit was voor ons zeker de laatste keer dat we hier geweest zijn, de prijzen zijn flink onhoog gegaan, maar het eten en de service flink omlaag.

Dani De Haard 6 dagen geleden
Danilo Meijer
Google Maps Logo

Het is dat ik 1 ster moet geven maar het was echt schandalig. We hadden om 17:30 gereserveerd voor 10 personen waarvan 3 kleine kinderen. Om 20:00 hadden we nog steeds niet ons hoofd gerecht ontvangen. Na 3 x klagen hebben we gezegd dat als het er niet binnen 5 minuten was dat we weg zouden gaan. Hierna kwam eindelijk het eten ik had de T-bone steak maar die was echt niet te eten zoveel vet als daar aanzat kan gewoon niet waar zijn voor de prijs die je hiervoor betaald. De frikandel van mijn kinderen was al koud dus het lag er al een tijdje. Als het nou druk was zou ik hier nog wel begrip voor hebben gehad maar het was niet eens zo heel druk en er liep genoeg personeel rond. Dit is nu de 2e keer op rij dat het hier zo slecht was hierbij was het dan ook echt de laatste keer dat wij hier ooit hebben gegeten.

Danilo Meijer 1 week geleden
Nan van Unen
Google Maps Logo

Kregen een tafel naast de voordeur, terwijl verderop in het restaurant ruimte genoeg leek voor onze groep van 5. Onze bestelling werd rond 20.40 opgenomen, 40min later nog steeds geen eten. Moesten er bij een ober op aandringen eens in de keuken te gaan kijken, 4 van de 5 gerechten werden gebracht, het 5e liet nog eens 10min op zich wachten en verscheen alleen na de ober nog eens aangesproken te hebben. Er was verder weinig aandacht voor ons, werdt niet gevraagd of we nog wat wilde drinken, gebruikte servetten beleven op tafel liggen, etc. Eten was volgens verwachting voor de Beren maar service ruim beneden de maat.

Nan van Unen 1 week geleden
Johan Speedy
Google Maps Logo

Een nieuw consept al la tacos, maar het werkt niet. Vandaag gegeten maar de eerste 2 gerechten kwamen bijna koud aan, de 3e werd na vragen met taco en al opgewarmd in de magnetron waardoor de taco niet meer knapperig was. Ook weet het personeel niet goed meer wie nou wat gehad heeft. Personeel doet z'n best (Kim super bedankt), maar na het nogmaals wachten op 2 gerechten welke langer dan een kwartier opzich lieten wachten heeft de manager nogmaals een seintje naar de keuken gegeven, waarna onze laatste gerechten (12 totaal) uiteindelijk toch kwamen. Ook manager bedankt voor zijn Aktie. Maar het nieuwe concept kan nog wel verbeterd worden.

Johan Speedy 1 maand geleden
Ron Bagmeijer
Google Maps Logo

Slechte service in Almere we hebben eerst ruim een half uur moeten wachten tot we iets konden bestellen eindelijk iets besteld hebben we nog een half uur moeten wachten naar binnen gegaan om te vragen werden we niet netjes geholpen door iemand die achter de balie stond Die zelf op zijn mobiel zat te klooien en hing over de bar en kreeg een andwoord je kan hier niks bestellen we zeiden nou dat is het hem juist we wachten al een half uur op onze koffie en thee paar minuten gewacht zijn we weg gegaan beetje raar om meer dan een half uur op je koffie en thee wachten terwijl het niet druk is dus laat staan wachten op je broodje mensen naast ons moest een uur wachten slechte zaak ga der niet meer heen

Ron Bagmeijer 1 maand geleden
Ineke De Jong
Google Maps Logo

Vandaag met een klein gezelschap wezen lunchen. In het verleden hadden we goede ervaringen, maar vandaag viel het behoorlijk tegen. We hebben ruim een uur op onze bestelling moeten wachten. Na vragen kwam deze eindelijk, in etappes. 5 personen tegelijk is blijkbaar moeilijk. Mensen die na ons kwamen waren al hoog en breed weer vertrokken. De presentatie van het eten was ook niet geweldig. Volgende keer gaan we toch ergens anders heen.

Ineke De Jong 1 maand geleden
Katinka Boonstra
Google Maps Logo

Of je nu komt lunchen, dineren of een borrel komt drinken, het is altijd goed. Er wordt altijd naar je wensen geluisterd, zo was er eigenlijk alleen plaats boven, maar omdat mijn man de trap niet makkelijk op kan, schuiven ze zo dat je toch beneden mag zitten. Dat noem ik nou klant vriendelijkheid

Katinka Boonstra 2 maanden geleden
Frank Mateman
Google Maps Logo

Een erg gezellige en leuk restaurant met erg vriendelijk en gastvrije medewerkers. Een ruime menukaart. Wij hebben het twee persoons sharemenu gehad. Erg uitgebreid en lekker. We zaken aan het eind van de avond lekker vol. Wij vonden dit menu goed samengesteld en kunnen dit iedereen aanbevelen. Een echt andere manier om uit eten te gaan. Wat ons voor herhaling vatbaar. TOP!

Frank Mateman 2 maanden geleden
Jacqueline Roelofs-Pronk
Google Maps Logo

Heel erg leuk en goed restaurant. De lunch was zalig. De bediening is erg aardig. Er was 1 minpuntje; we zaten behoorlijk op de tocht. Ze hebben een halletje waarbij je, na de eerste deur, een 2e "tochtdeur" doorgaat. Maar veel mensen houden de buitendeur open en doen ook de 2e deur open, waardoor je, als je vlakbij de uitgang zit, op de tocht zit.

Jacqueline Roelofs-Pronk 2 maanden geleden
Silvia Rodrigues
Google Maps Logo

Op woensdag 2 februari, zijn onze dochter en schoonzoon getrouwd, daarna boven, met 17 volwassenen en 3 kinderen, a la carte gegeten. Zoals was afgesproken: leuk versierd, tafels gedekt. We waren allemaal tevreden over de bediening en het eten! De speelhoek boven is een aanrader als je met kinderen wil gaan eten.Ze hebben zich prima vermaakt.Wel voor een tafel boven reserveren.

Silvia Rodrigues 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #c8a732 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a08628 !important; }
De Beren

Alle De Beren restaurants

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 41 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Beren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Beren restaurants
Restaurant De Beren Ede
Restaurant De Beren Barendrecht
Restaurant De Beren Amsterdam-Noord
Restaurant De Beren Houten
Restaurant De Beren Gorinchem
Restaurant De Beren Schiedam-Schieveste
Restaurant De Beren Amsterdam-Noord
Restaurant De Beren Oud-Beijerland
Restaurant De Beren Houten
Restaurant De Beren Goes
Restaurant De Beren Veenendaal
De Beren Utrecht-Centrum
Restaurant De Beren Dordrecht
Restaurant De Beren Den Bosch
Restaurant De Beren Arnhem
Restaurant De Beren Meppel
Restaurant De Beren Veenendaal
Restaurant De Beren Tilburg
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.