Restaurant De Beren Amsterdam-Noord map

Restaurant De Beren Amsterdam-Noord

8 · 417 recensies

Buikslotermeerplein 2001, Amsterdam

Open

Restaurant De Beren Amsterdam-Noord
Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord
Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord Restaurant De Beren Amsterdam-Noord
Bekijk meer
Restaurant De Beren Amsterdam-Noord

Over De Beren

Eet bij Restaurant De Beren Amsterdam-Noord een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Aan de Buikslotermeerplein 2001 in het gebied 'Loenermark' in Amsterdam ligt Restaurant De Beren Amsterdam-Noord. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 417 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Beren Amsterdam-Noord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Loenermark hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Restaurant De Beren Amsterdam-Noord is de hele week open voor bezoekers. Van maandag tot en met vrijdag is het restaurant geopend van 12:00 tot 22:00.

In het weekend, zowel op zaterdag als zondag, kunnen gasten al vanaf 11:00 terecht bij De Beren Amsterdam-Noord. Ook op deze dagen sluit het restaurant om 22:00.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Restaurant De Beren Amsterdam-Noord' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Restaurant De Beren Amsterdam-Noord. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #c8a732 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a08628 !important; }
De Beren

Alle De Beren restaurants

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 40 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Loenermark) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Beren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Beren restaurants
Restaurant De Beren Ede
Restaurant De Beren Breda
Restaurant De Beren Amsterdam-Noord
Restaurant De Beren Veenendaal
De Beren Utrecht-Centrum
Restaurant De Beren Tilburg
Restaurant De Beren Den Bosch
Restaurant De Beren Meppel
Restaurant De Beren
Restaurant De Beren Woerden
Restaurant De Beren Veenendaal
Restaurant De Beren Tilburg
Restaurant De Beren Dordrecht
Restaurant De Beren Rotterdam-Centrum
Restaurant De Beren Heenvliet
Restaurant De Beren Goes
Restaurant De Beren Woerden
Restaurant De Beren Spijkenisse
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.