Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) Apeldoorn

Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum)

Bij Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) gelegen aan de Molenstraat-Centrum 625 in Apeldoorn kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) is één van de 6 locaties in Apeldoorn op CardMapr.

Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum)

Molenstraat-Centrum 625 in Apeldoorn

De Beren Logo

Betalen met creditcards bij Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) in Apeldoorn

In Apeldoorn aan de Molenstraat-Centrum 625 bevindt zich Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum). Bij Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum)

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum). Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Apeldoorn

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

055 744 0031
Routebeschrijving
Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) Apeldoorn
Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) Apeldoorn
Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) Apeldoorn

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum)?

Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 724 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gezellig uit eten bij de beren maar dat liep even anders . Voorgerecht en hoofdgerecht met drinken besteld. 5min later komt alles in een keer . We vonden het vreemd dat dat zo ging serveerster haalde haar schouders op en zegt ,ja sorry. We hebben bij meerdere restaurant van de beren gegeten, zoetermeer, Alphen maar dit hebben we nog niet mee gemaakt. Als compensatie hebben ze het voorgerecht niet berekend. ☹

Lees verder

1/5

Lekker gegeten en gedronken kom graag weer terug.

Lees verder

4/5

Wij kregen voorgerecht en hoofdgerecht tegelijk. Toen we aangaven dit niet te willen vonden ze dit nog een soort van raar. Toen we de saté kregen hadden ze hem wam gehouden en verse patat erbij gedaan.We dachten verse saté te eten maar zagen toen we klaar waren dat de saté opgewarmd wordt in de magnetron, beetje satésaus erover heen, klaar!! Denk niet dat dit nog voor herhaling is!! 🤔

Lees verder

2/5

Eerste keer gegeten bij Restaurant De Beren, met 6 personen gegeten. Het restaurant is modern ingericht en je kunt ook prettig buiten zitten. Het zou later op de avond gaan regenen en hier is goed op ingespeeld door de bediening door vooraf aan te geven dat wij naar binnen zouden kunnen ondanks de drukte. Wij kregen wel binnen een tafel die wat minder gezellig was in de bistro (iets wat donkere hoek) maar dit kwam door de capaciteit omdat ze alle mensen van buiten ook ergens kwijt moesten. Al het personeel was zeer vriendelijk, daarnaast was het eten snel gearriveerd ondanks de drukte. Het eten smaakte erg goed en het was ruim voldoende. Daarnaast vonden wij een leuk detail dat er veel gepersonaliseerde spullen waren zoals handdoekjes en pepermuntjes. Er was 1 dessert vergeten en deze was wel vermeld op de rekening maar deze werd er netjes afgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar, reserveren is wel aan te raden maar het is zeker de moeite waard!

Lees verder

4/5

Lijkt wel.of men een Michelin ster heeft. Fijne atmosfeer, heel vriendelijk/enthousiast/toegewijd personeel zowel bij ontvangst als bedieningen in keuken. Eten op hoog niveau qua presentatie en smaak. Prijs zeer (positief) verrassend. Hele nacht liggen denken aan iets negatiefs maar niet kunnen vinden. Een 10 en een aanrader

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum)

Goed nieuws! Bij Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) in Apeldoorn kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Apeldoorn

Benieuwd naar andere locaties in Apeldoorn waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Apeldoorn zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Apeldoorn
Kruidvat Apeldoorn Drogisterij

Kruidvat

Deventerstraat 3

Q-Park Museum Centrum Apeldoorn Vervoer

Q-Park Museum Centrum

Roggestraat 133

Anna van Toor - Apeldoorn Apeldoorn Mode
Bristol Apeldoorn Apeldoorn Mode

Bristol Apeldoorn

Mariastraat 30

Game Mania Apeldoorn Speelgoedwinkel

Game Mania

Mariastraat 6

C&A Apeldoorn Mode

C&A

Hoofdstraat 61

Andere De Beren restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent De Beren nog meer locaties. Naast Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum) in Apeldoorn kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle De Beren locaties
Restaurant De Beren Almere Restaurant
Restaurant De Beren Ede Ede Restaurant
Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Restaurant De Beren Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant
Restaurant De Beren Delft Delft Restaurant
Restaurant De Beren Capelle-Zandrak Capelle aan den IJssel Restaurant

Restaurant De Beren Capelle-Zandrak

Capelle aan den IJssel