Restaurant De Beren Den Bosch map

Restaurant De Beren Den Bosch

8 ยท 484 recensies

Hofvijver 3, 's-Hertogenbosch

Restaurant De Beren Den Bosch
Restaurant De Beren Den Bosch Restaurant De Beren Den Bosch
Restaurant De Beren Den Bosch Restaurant De Beren Den Bosch
Restaurant De Beren Den Bosch

Over De Beren

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Aan de Hofvijver 3 in het gebied 'Paleiskwartier' in 's-Hertogenbosch ligt Restaurant De Beren Den Bosch. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 484 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Beren Den Bosch accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 112 locaties in 's-Hertogenbosch waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Paleiskwartier hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

John Visser
Google Maps Logo

Eten was prima. Kregen het bestelde niet tegelijk, eerste bord werd keurig en vlot geserveerd. Vervolgens moesten we 10 min wachten tot bord 2,3 en 4 werd geserveerd. Na 15 min kwam bord 5. Jammer dat we niet met z'n allen tegelijk konden genieten van ons diner. Prijs kwaliteit daardoor niet in verhouding. We hebben dezelfde negatieve ervaring bij de Beren Gorinchem, voor ons nooit geen Beren meer is de conclusie. Jammer.

John Visser 1 week geleden
Danny Oomes
Google Maps Logo

Update:nu een jaar later is het dusdanig achteruit gegaan dat het echt om te huilen is. Verbrande mais (lees gewoon zwart), vlees smaakte en rook naar de alcohol voor de presentatie (die hadden ze gewoon niet aangestoken), voorgerecht smaakte waterig en kwam net uit de vriezer. Gad-ver-damme, nooit meer voor ons. Afgelopen jaar meerdere keren geweest en elke keer is het slechter Oude review: Geweldig gegeten, de kwaliteit van het eten is bij bezorging restaurantwaardig. Ik ben een hele krtitische eter maar dit is echt fantastisch!

Danny Oomes 1 maand geleden
Harrie Tuerlings
Google Maps Logo

Het mooi aan de vijver gelegen restaurant is groot, maar zeker intiem en smaakvol ingericht. De bediening werkt hard, en is vriendelijk en heeft aandacht voor ons als gasten. De menu-kaart is vernieuwd, en ademt een modern restaurant-concept uit, maar als 60+-ers kunnen ook wij goed uit de weg met de gerechten op de kaart. En het was smullen. De dames genoten van visgerechten, en wij als heren van een voortreffelijke Chateaubriand. De prijs-kwaliteitverhouding is daarbij zeker deze tijd zonder meer zeer voordelig. Ook de wijnen zijn prima in orde. We hebben genoten van een gezellige avond met heerlijk eten tegen een schappelijke prijs.

Harrie Tuerlings 3 maanden geleden
Sascha van Nooy
Google Maps Logo

31-03-2022 hier voor het eerst geweest en gegeten. Toen wij binnen kwamen werden we gelijk hartelijk ontvangen door volgens mij de manager? Dit gaf al gelijk een heel welkom gevoel! Hij heeft ons de eerste paar keer ook bediend. Gelijk werd ons gevraagd of we wat drinken wilde en wat brood met dipjes. Het breekbrood met tapenade, kruidenboter, truffelmayonaise en aioli was erg lekker. Wij hadden gekozen voor de sharing diner maar omdat mijn partner geen vis lust hebben we gevraagd of dat eraf kon of er iets anders voor in de plaats kon komen. Gelijk werd er gevraagd of dit mogelijk was en dat was ook zo. De sharing diner was echt fantastisch en ideaal als je op je gemak lekker wilt eten. Er zit wel wat tijd tussen de verschillende planken maar dat maakt het ook wel gezellig. Normaal ben je na 1,5/2 uur weer weg. Maar wij hebben er de hele avond gezeten. Halverwege de avond kwam de volgens mij manager? ons nog een fijne avond wensen want zijn dienst zat erop. Ik vind dat dit het iets meer persoonlijk maakt en je je echt gezien voelt als klant zeg maar. De rest van de bediening was ook erg aardig en als je iets vroeg werd je zo snel mogelijk geholpen. Wij hebben hier een super leuke avond gehad en voelde ons erg welkom daar. Je wordt hier top behandeld. Echt mijn complimenten!!

Sascha van Nooy 4 maanden geleden
Britt
Google Maps Logo

Kwamen aan voor onze reservering op een doordeweekse dag rond 20:00 en onze tafel was nog bezet, of we wilde wachten, want ze hadden net dessert gekozen. We werden tijdelijk aan een 2 persoons tafel gezet ondanks dat we met z'n 5en waren. Vervolgens waren de ijsklontjes voor ons drinken ook op en duurde het nog wel even voordat onze tafelvrijgeven zou worden. Door de vriendelijkheid van andere gasten konden we de tafels bij elkaar schuiven om toch nog te kunnen eten. De bediening was ten alle tijden kortaf en onvriendelijk. Voor het eten duurde het tussen onze bestelling en het krijgen van ons eten 40 minuten. De spareribs waren lekker maar de fish & chips was vooral veel korst/paneerlaag ipv vis. Als je van spareribs houdt kan je er naar toe gaan maar voor andere gerechten hoef ik niet meer terug te komen.

Britt 4 maanden geleden
.block-infinite { background: #c8a732 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a08628 !important; }
De Beren

Alle De Beren restaurants

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 41 vestigingen waaronder deze in 's-Hertogenbosch (Paleiskwartier) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Beren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Beren restaurants
Restaurant De Beren Arnhem
Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum)
Restaurant De Beren Oud-Beijerland
Restaurant De Beren Meppel
Restaurant De Beren Zoetermeer
Restaurant De Beren Tilburg
Restaurant De Beren Breda
Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum)
Restaurant De Beren Alphen aan den Rijn
Restaurant De Beren Oosterhout - Markt
restaurant De Beren Hoogeveen
Restaurant De Beren Woerden
Restaurant De Beren
Restaurant De Beren Ede
Restaurant De Beren Capelle-Zandrak
Restaurant De Beren Alphen aan den Rijn
Restaurant De Beren Schiedam-Schieveste
KADE17 | restaurant & terras
City Guide

Wat te doen in 's-Hertogenbosch

Benieuwd wat je naast Restaurant De Beren Den Bosch nog meer in of rondom 's-Hertogenbosch (Paleiskwartier) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Paleiskwartier.