Restaurant De Beren Ede Ede

Restaurant De Beren Ede

Bij Restaurant De Beren Ede gelegen aan de Laan der Verenigde Naties 165 in Ede kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant De Beren Ede is één van de 6 locaties in Ede op CardMapr.

Restaurant De Beren Ede

Laan der Verenigde Naties 165 in Ede

De Beren Logo

Betalen met creditcards bij Restaurant De Beren Ede in Ede

In Ede aan de Laan der Verenigde Naties 165 bevindt zich Restaurant De Beren Ede. Bij Restaurant De Beren Ede kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant De Beren Ede een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant De Beren Ede

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant De Beren Ede. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Ede

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 744 254
Routebeschrijving
Restaurant De Beren Ede Ede
Restaurant De Beren Ede Ede
Restaurant De Beren Ede Ede

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant De Beren Ede?

Restaurant De Beren Ede wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 137 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voor de 2e keer besteld, 1e keer waren de "krokante" kip schnitzels zo zacht dat het gewoon niet meer lekker was. Kreeg er gepaste oplossing voor maar niet gebruik van gemaakt... Deze ronde spare-ribs besteld in de hoop dat het beter zou zijn. Friet koud, Salade waar ik extra voor betaald heb (de side-dish variant) ontbrak ook bij de bestelling. Spare-ribs waren echt "Vet,"... Ketjap spare-ribs vrijwel smaakloos, de smokey-bbq was nog redelijk te doen.... Nee bedankt mijn vertrouwen is weg hier... Ga wel elders bestellen want met de prijzen die hun hanteren ga ik liever een andere onderneming ondersteunen in deze tijd!

Lees verder

1/5

Vanavond voor de 3e en laatste keer de Beren voor ons. De 1ste keer was een ramp, heb ze toen ook gebeld, 2e keer was BIJNA alles goed, heb ze bij de ontbrekende gerechten wederom gebeld en nu hebben we zojuist na de 3e keer besloten dat wij de Beren helaas niet meer gaan bestellen. Ik heb ze dit keer ook niet meer gebeld, dus nu maar een review over onze ervaring. We hadden om 15.30u besteld, ondanks dat was het eten nog een half uur te laat bezorgd. Normaal gesproken laten we nooit bezorgen en halen we het af, maar gingen nu op de luxe tour 🤣 Ik had een kipsate menu met 3 stokjes sate en een cecaer salad: 1 cherrie tomaatje, GEEN bacon en GEEN kip, wat ik heb gegeten was een handje rucola, 1 ei en wat romaine sla, het lekkerste zat er dus niet in, en dat voor €7,50 terwijl er op de website staat dat er kip en bacon in zou zitten! Kipschnitzeltje van onze dochter was niet te snijden, keihard en enorm droog, en hebben deze weg gegooit, hebben haar alleen wat koude frietjes en appelmoes laten eten. Manlief had een bakje gegrilde groente bij zijn 5 stokjes varkenshaas sate menu. Dit waren absoluut niet de gergrilde groente die wij kennen, weet niet wat hiermee was gedaan 🤔 Friet portie bij de menu's was karig, tevens was de friet koud. Ik heb vaak grote ogen en blijft er veel over. Nu heb ik alles opgegeten, plus ik heb nog steeds trek! Dat gebeurd mij nooit 🙄 Erg jammer!

Lees verder

1/5

14 februari een valetinesbox besteld.. Het was smaakte goed maar ik vond het de €52.50 echt niet waard. Sommige gerechtjes waren echt klein.. Ze hadden het genummerd. Maar klopte niets van.. Niet echt goed over na gedacht.. We miste een gerecht, toen ik daarover belde werd er een beetje gedaan alsof ik niet de waarheid sprak.. al met al een beetje een teleurstelling

Lees verder

3/5

Gisteren besteld! Vriendelijke dame. Het eten was alleen niet goed, de varkenshaas was lauw en taai. De kipnuggets en chicken wings waren te lang gefrituurd, keihard, donker, taai en lauw. Over de kipsalon zal ik het maar niet hebben... Zonde zonde zonde, er komt geen volgende keer meer!

Lees verder

1/5

We hadden 2 keer de varkenssatemenu besteld pindasaus was erg aangekoekte en de groente was bijna niks saté zelf was ook niet echt lekker vond het best duur zal ik zeker nooit meer bestellen daar

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant De Beren Ede

Goed nieuws! Bij Restaurant De Beren Ede in Ede kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Ede

Benieuwd naar andere locaties in Ede waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ede zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ede
Hans Anders Opticien Ede Ede Opticien

Hans Anders Opticien Ede

Maandereind 16

Only for Men Ede Ede Mode

Only for Men Ede

Nieuwe Stationsstraat 36

Pearle Opticiens Ede Ede Opticien

Pearle Opticiens Ede

Grotestraat 41

Kruidvat Ede Drogisterij

Kruidvat

Grotestraat 63

ICI PARIS XL Ede Verzorging

ICI PARIS XL

Grotestraat 52

Bakker Bart Ede Bakker

Bakker Bart

Grotestraat 73

Andere De Beren restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent De Beren nog meer locaties. Naast Restaurant De Beren Ede in Ede kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle De Beren locaties
Restaurant De Beren Almere Restaurant
Restaurant De Beren Ede Ede Restaurant
Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Restaurant De Beren Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant
Restaurant De Beren Delft Delft Restaurant
Restaurant De Beren Capelle-Zandrak Capelle aan den IJssel Restaurant

Restaurant De Beren Capelle-Zandrak

Capelle aan den IJssel