Restaurant De Beren Gouda Gouda

Restaurant De Beren Gouda

Bij Restaurant De Beren Gouda gelegen aan de Harderwijkweg 1 in Gouda kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant De Beren Gouda is één van de 6 locaties in Gouda op CardMapr.

Restaurant De Beren Gouda

Harderwijkweg 1 in Gouda

De Beren Logo

Betalen met creditcards bij Restaurant De Beren Gouda in Gouda

In Gouda aan de Harderwijkweg 1 bevindt zich Restaurant De Beren Gouda. Bij Restaurant De Beren Gouda kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant De Beren Gouda een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant De Beren Gouda

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant De Beren Gouda. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Gouda

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0182 744 045
Routebeschrijving
Restaurant De Beren Gouda Gouda
Restaurant De Beren Gouda Gouda
Restaurant De Beren Gouda Gouda

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant De Beren Gouda?

Restaurant De Beren Gouda wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 1197 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hebben besteld, 2x spare ribs (2× halve ribs) en 1x varkenshaas. Bezorgtijd was 18.15 uur maar kwam om 18.30 uur. Het vlees was goed van smaak maar wel klein. Klein stukje varkenshaas en de ribs ook klein. Dit was een tegenvaller want in het restaurant is het gewoon goed. Was het eten heet, nee was warm maar je moest het wel meteen eten en je friet was aan het einde gewoon lauw/koud. Jammer, gaan we nog een x bestellen, nee. Ik vond het veel geld voor weinig.

Lees verder

3/5

Lekker eten en top geleverd. Thuis eten met zelfde kwaliteit als in het restaurant. Hopelijk mogen de restaurants wel snel weer open.

Lees verder

5/5

Lekker.. en op tijd! En niet geheel onbelangrijk... Warm thuis op tafel

Lees verder

5/5

Je bestelt een Angus burger met extra cheddar. Je krijgt de aller- aller- allertaaiste schoenzool ooit (het moet voor vlees doorgaan) en dat wordt overtroffen door een broodje dat zo mogelijk nog taaier is. De extra cheddar zou het een beetje goed kunnen maken, maar dat zat er niet bij. En dat kost dan 17 euro per burger + de kosten van de pizza uit de vriezer die dan ook nog opgewarmd moet worden. Doe. Het. Niet.

Lees verder

1/5

Ik kom regelmatig bij de Beren in Gouda zo ook vrijdag 21 augustus en het bevalt wel enorm goed, de kwaliteit is doorgaans erg goed en is het genieten van de gerechten. De buikspek is zo bijzonder klaargemaakt dat dit bijna prijswaardig is met een ster. Zo ook ben ik erg lovend over het personeel ze zijn super vriendelijk en niets is te veel in feite geld dat voor allemaal maar "Nigel en Rebecca"even in het bijzonder die werken er al even dus even in het zonnetje maar wat je merkt in het geheel de eenheid van het team en het harde werken daar straalt gedrevenheid vanaf dus een compliment voor de uitbater dat hij dit dus goed doet met zijn brigade. Natuurlijk had ik weer spareribs en die waren super. Mijn zoon had deze natuurlijke ook zoals altijd en die was iets minder tevreden ze waren net effe te lang gebakken waardoor hij zij dat die van hem net effe minder waren en Ik zei dat die van mij uitstekend waren en inderdaad die van hem waren iets stugger ach kan een keer gebeuren de volgde keer beter en mocht er iets niet helemaal goed zijn dan geven we het de volgende keer aan bij de bediening. Maar nog steeds een toprestaurant. Ook de beste hebben wel eens een minder ribbetje, kan ook aan het vlees gelegen hebben effe een wat oudere koe HAHA

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Restaurant De Beren Gouda?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Restaurant De Beren Gouda, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Gouda

Benieuwd naar andere locaties in Gouda waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Gouda zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Gouda
SPAR city Gouda Gouda Supermarkt

SPAR city Gouda

Stationsplein 1D

Q-Park Nieuwe Markt Gouda Vervoer

Q-Park Nieuwe Markt

Lem Dulstraat 3

Pearle Opticiens Gouda Gouda Opticien
Rituals Gouda Verzorging

Rituals

Kleiweg 1-3

van Haren Gouda Mode

van Haren

Kleiweg 11-15

Bakker Bart Gouda Bakker

Bakker Bart

Kleiweg 67

Andere De Beren restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent De Beren nog meer locaties. Naast Restaurant De Beren Gouda in Gouda kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle De Beren locaties
Restaurant De Beren Almere Restaurant
Restaurant De Beren Ede Ede Restaurant
Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Restaurant De Beren Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant
Restaurant De Beren Delft Delft Restaurant
Restaurant De Beren Capelle-Zandrak Capelle aan den IJssel Restaurant

Restaurant De Beren Capelle-Zandrak

Capelle aan den IJssel