Restaurant De Beren Oosterhout - Markt Oosterhout

Restaurant De Beren Oosterhout - Markt

Bij Restaurant De Beren Oosterhout - Markt gelegen aan de Markt 22 in Oosterhout kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant De Beren Oosterhout - Markt is één van de 6 locaties in Oosterhout op CardMapr.

Restaurant De Beren Oosterhout - Markt

Markt 22 in Oosterhout

De Beren Logo

Betalen met creditcards bij Restaurant De Beren Oosterhout - Markt in Oosterhout

In Oosterhout aan de Markt 22 bevindt zich Restaurant De Beren Oosterhout - Markt. Bij Restaurant De Beren Oosterhout - Markt kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant De Beren Oosterhout - Markt een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant De Beren Oosterhout - Markt

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant De Beren Oosterhout - Markt. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Oosterhout

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0162 464 734
Routebeschrijving
Restaurant De Beren Oosterhout - Markt Oosterhout
Restaurant De Beren Oosterhout - Markt Oosterhout
Restaurant De Beren Oosterhout - Markt Oosterhout

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant De Beren Oosterhout - Markt?

Restaurant De Beren Oosterhout - Markt wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 929 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hebben vanuit onze vakantie bestemming op roompot De katjeskelder eten besteld en laten bezorgen. De bezorgster was netjes op tijd en was vriendelijk. Het eten was nog goed warm. En het aller belangrijkste het was allemaal erg lekker. Zowel de volwassene als ook de kinderen hebben heerlijk gegeten. Zo konden we toch genieten van lekker eten in deze corona tijd.

Lees verder

5/5

Erg leuk en gezellig restaurant, zeer vriendelijk en gezellig personeel. Heerlijke gerechten mooi en bijzonder smakelijk. Voor de liefhebber van een wijntje of een apart biertje is zeker wat te verkrijgen. Kortom een aanbeveling om eens aan te schuiven. En vooral genieten.

Lees verder

5/5

het was vanavond perfect. kok bedankt de biefstuk was heerlijk. bezorgster bedankt voor je klantvriendelijkheid. kan niet beter worden of wel ja jullie komen met de bezorgbeer dichterbij te zitten.

Lees verder

5/5

Wij zijn zojuist terug gekomen van de beren in Oosterhout Kan vertellen dat ik voor de tweede maal koude spareribs heb gekregen ze waren zeker te weten niet vers en opgewarmd in de magnetron en dit is niet ons eerste bezoek aan dit zelfde beren dus ik persoonlijk vind het zwaar klote dat mijn vrouw alleen moest eten terwijl men voor mij een tweede poging deed die vervolgens ook opgewarmd was en niet vers dus einde oefening voor ons

Lees verder

2/5

Heel fijn restaurant om met kinderen te eten. Kinderstoelen stonden zoals gevraagd netjes klaar, reservering verliep keurig. De bediening was zeer goed, klantvriendelijk, snel, letten goed op waardoor je niet een kwartier hoeft te zwaaien. En voor de kinderen werden leuke doe-boekjes met kleurpotloden gebracht. Uigebreide kaart met lekkere gerechten. Eten was prima! Kortom: zeer geslaagd, we komen hier graag met de kinderen. Dankjewel rest. De Beren!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Restaurant De Beren Oosterhout - Markt?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Restaurant De Beren Oosterhout - Markt, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Oosterhout

Benieuwd naar andere locaties in Oosterhout waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oosterhout zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oosterhout
ALDI Oosterhout Supermarkt

ALDI

Patrijslaan 2

Hotel Oosterhout Oosterhout Overnachting

Hotel Oosterhout

Waterlooplein 50

Trekpleister Oosterhout Drogisterij

Trekpleister

Keiweg 16

Only for Men Oosterhout Oosterhout Mode
C&A Oosterhout Mode

C&A

Arendstraat 1

Andere De Beren restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent De Beren nog meer locaties. Naast Restaurant De Beren Oosterhout - Markt in Oosterhout kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle De Beren locaties
Restaurant De Beren Almere Restaurant
Restaurant De Beren Ede Ede Restaurant
Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Restaurant De Beren Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant
Restaurant De Beren Delft Delft Restaurant
Restaurant De Beren Capelle-Zandrak Capelle aan den IJssel Restaurant

Restaurant De Beren Capelle-Zandrak

Capelle aan den IJssel