Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid Rotterdam

Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid

Bij Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid gelegen aan de Cor Kieboomplein 511 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid

Cor Kieboomplein 511 in Rotterdam

De Beren Logo

Betalen met creditcards bij Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid in Rotterdam

In Rotterdam aan de Cor Kieboomplein 511 bevindt zich Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid. Bij Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 292 9770
Routebeschrijving
Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid Rotterdam
Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid Rotterdam
Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid?

Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 1190 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Samen met mijn vriendinnen (5) hebben wij een zeer ongepaste situatie gehad bij dit filiaal. We kwamen binnen en werden een plek aangewezen. Vervolgens hebben we tot 20 min moeten wachten op de bediening die ons de menukaart gaf of ons om een drankje vroeg... Uiteindelijk hebben we zelf een medewerker aangesproken. Ze nam onze drankjes op en was niet eens van plan om ons de menukaarten te geven. Hier moesten we echt nadrukkelijk om vragen. Opmerkelijk dat wij twee om een gembermuntthee vroegen waarnaar de medewerker aangaf geen munt meer te hebben. Echter kregen de vriendinnen die later binnenkwamen gewoon munt in de thee.... heel vreemd! Nadat de rest van mijn vriendinnen binnenkwamen gebeurde hetzelfde bij hun. Niemand die kwam om de menukaart te brengen of drankjes op te nemen... En wat denk je zelf.... voor het opnemen van ons gerecht moesten we weer zelf een van de medewerkers roepen. Vervolgens, duurde het eten echt zeker meer dan 45 min om op tafel geserveerd te worden. Het eten was inmiddels lauw geworden. En toen we dit aangaven bij een medewerker was er geen excuus aangeboden maar meer we gaan nieuwe friet brengen (de rest niet.) De medewerker heeft ons vervolgens 1 hele bak friet aan tafel laten brengen... I mean why overdrijven is ook een vak hoor! Het was toen 22:08 en de medewerker was weer terug. Nu vroeg hij ons om alvast af te rekenen en dat we gratis drinken en dessert zouden krijgen van het huis. Als je het mij vraagt is dit zeer ongepast om als medewerker de rekening te forceren aangezien we nog niet uitgegeten waren.... Hier zeiden we wat van en hierop begon die te praten over de hoe de corona virus effect heeft op het restaurant etc. Like why.... what heeft dit ermee te maken... We mochten namelijk blijven zitten tot 23:00-00:00 uur van ze en er waren nog heel wat mensen binnen. Vervolgens bleek de bon niet te kloppen met een verschil van 6,50... Dit werd deels dus (3,00) aangepast. En ja wat denk je zelf de medewerkers waren nergens te bekennen om ons een drankje of een dessert aan te bieden. Dat was voor ons het dieptepunt, we zijn toen maar weggegaan. Ook een fijne avond kwam er niet van af van de medewerkers :( Helaas hebben we een hele slechte ervaring gehad bij dit filiaal. Dit had niet gehoeven naar mijn idee, dus zeer jammer!

Lees verder

1/5

Vandaag heeft mijn zoon en zijn collega een hele slechte ervaring gehad, nooit meer dat ik de jongens naar jullie toe stuur om wat te eten schandalig. Als ik erbij was geweest waren jullie er niet vanaf gekomen met gratis stokbrood!! Ze hebben overal heel lang op moeten wachten voorgerecht 25 min, carpaccio was niet te pruimen, garnalen sticks waren verbrand om maar niet over het hoofdgerecht te beginnen 45 min maar even gaan vragen waar het bleef reactie vertelde een hoop snel daarna kwam het, allebei een burger menu die zo lang gebakken waren en zo taai waren als rubber, na 2 happen hebben de jongens het erbij gelaten. Er werd ze niet gevraagd of ze wat wilden drinken hebben ze zelf aan moeten geven en meerdere keren om moeten vragen 1ste keer 2 drankjes duurde 25 min 2de keer 20. Laat ik erbij vermelden dat er niet veel andere klanten aanwezig waren dus aan de drukte lag het niet. Schandalig!!! Nooit meer de beren voor ons.

Lees verder

1/5

125wardp (0 beoordeling) Bij binnenkomst werden we goed ontvangen. We moesten echter in een hoekje zitten. Vlak achter een ander stel. Geen spatschermen of 1,5 meter afstand. Mijn vader had onbeperkt sliptongen ik had graag de mixedgrill. Deze stond niet op de kaart... Bij navragen gaf de serveerster aan dat die er wel degelijk was voor 2 personen €50,- die wilde ik wel voor 1 persoon. Het personeel wilde mijn vader niet meer dan 3 sliptongetjes geven en ging vervolgens express niet langs onze tafel. Bij het afrekenen kwam de grote schok. De mixedgrill voor 2 personen €50,- de mixed grill voor 1 persoon €45,-. Tot mijn grote verbazing want dit stond niet op de kaart. Toen ik dit navraag bleek dit te kloppen en heb ik €45,- betaald voor een persoons mixedgrill. De prijs van dit gerecht is totaal niet in verhouding met de rest van het menu. Geen coulance of korting. Ik kom hier niet meer terug

Lees verder

1/5

Bij binnenkomst werd het meteen duidelijk dat mensen te dicht op elkaar zitten en er te weinig spatschermen aanwezig waren. Gelukkig mochten we in de hoek op een hoge tafel zitten waar wel afstand gehouden kon worden. Het eten was waanzinnig slecht. De schnitzel proefde als een natte leren lap die drie keer is opgewarmd. Het stond dat de schnitzel in de pan werd gebakken. Overduidelijk ging dit om een frituurpan met oud vet. Daarnaast duurde het erg lang voordat de bediening langskwam. Laatste keer geweest bij deze tent.

Lees verder

1/5

De leidinggevende was super onprofessioneel. We moesten steeds naar hem roepen als we iets te drinken wilde bestellen. Kregen onze hoofdgerecht zonder bestek en moesten ook dat vragen. Dat terwijl er maar 2 tafels gevuld waren in de zaak. Vervolgens vroeg die tijdens het eten of wij al wilde afrekenen, zodat hij de kassa kon gaan tellen. Terwijl we niet uitgegeten waren en nog een dessert wilde bestellen. Hij zei toen dat we het van het huis zouden krijgen met een gratis drankje, maar verdween ineens voor 30 min. Dit allemaal gebeurde om 21:45 voor de keuken zou sluiten.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid

Goed nieuws! Bij Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere De Beren restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent De Beren nog meer locaties. Naast Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle De Beren locaties
Restaurant De Beren Almere Restaurant
Restaurant De Beren Ede Ede Restaurant
Restaurant De Beren Dordrecht Dordrecht Restaurant
Restaurant De Beren Den Bosch 's-Hertogenbosch Restaurant
Restaurant De Beren Delft Delft Restaurant
Restaurant De Beren Capelle-Zandrak Capelle aan den IJssel Restaurant

Restaurant De Beren Capelle-Zandrak

Capelle aan den IJssel