Restaurant de Compagnon map

Restaurant de Compagnon

8 · 301 recensies

Guldehandsteeg 17, Amsterdam

Gesloten

Restaurant de Compagnon
Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon
Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon Restaurant de Compagnon
Bekijk meer
Restaurant de Compagnon

Over deze locatie

Luxe restaurant in een 17e-eeuws gebouw met uitzicht op de gracht en met Bourgondische gerechten op de kaart.

Aan de Guldehandsteeg 17 in het gebied 'Kop Zeedijk' in Amsterdam ligt Restaurant de Compagnon. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 301 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant de Compagnon accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.036 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kop Zeedijk hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Restaurant de Compagnon in Amsterdam verwelkomt gasten op dinsdag tot en met zaterdag met twee keer per dag de mogelijkheid om te komen eten. Op deze dagen opent het restaurant de deuren van 12:00 tot 13:30 voor de lunch en dan weer van 18:00 tot 21:30 voor het diner.

Op zondag en maandag is De Compagnon gesloten, wat handig is om te weten als er plannen worden gemaakt om daar te gaan eten.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Restaurant de Compagnon' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Restaurant de Compagnon. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant de Compagnon

Goed nieuws! Bij Restaurant de Compagnon in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.