Restaurant De Doelen map

Restaurant De Doelen

6 ยท 159 recensies

Sluis 1, Muiden

Restaurant De Doelen
Restaurant De Doelen Restaurant De Doelen
Restaurant De Doelen Restaurant De Doelen
Restaurant De Doelen

Over deze locatie

Aan de Sluis 1 in het gebied 'Vesting Muiden' in Muiden ligt Restaurant De Doelen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 159 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Doelen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 8 locaties in Muiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vesting Muiden hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant De Doelen

Goed nieuws! Bij Restaurant De Doelen in Muiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Muiden

Benieuwd wat je naast Restaurant De Doelen nog meer in of rondom Muiden (Vesting Muiden) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Vesting Muiden.