Restaurant De Kas map

Restaurant De Kas

9.2 ยท 1514 recensies

Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam

Restaurant De Kas
Restaurant De Kas Restaurant De Kas
Restaurant De Kas Restaurant De Kas
Restaurant De Kas

Over deze locatie

Aan de Kamerlingh Onneslaan 3 in het gebied 'Frankendael' in Amsterdam ligt Restaurant De Kas. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.514 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Kas accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frankendael hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

M M
Google Maps Logo

Het team van restaurant De Kas heeft mijn moeder een onvergetelijke tachtigste verjaardag bezorgd. En dat in deze ingewikkelde tijden, in de sombere maand november - zit je toch warm en een beetje 'buiten'. De aparte ruimte die we hadden gereserveerd zag er stralend uit, we hadden dan ook gekozen voor met linnen gedekte tafels. Heel hartelijke, oplettende bediening, mooie wijnen en heerlijke gerechtjes. Iedereen blij. Van a tot z nam het team ons de zorgen uit handen. Dank jullie wel!

M M 5 maanden geleden
Gerard Sieben
Google Maps Logo

De bediening en het personeel waren uitstekend! Vond het wel lawaaiig. Het eten vond ik niet echt heel bijzonder, de vele groenten werden een beetje een gimmick, maar dat is waarschijnlijk het handelsmerk. Zou er niet snel weer heengaan.

Gerard Sieben 5 maanden geleden
D Druif
Google Maps Logo

Waardeloze bereikbaarheid. 15 Min in de wacht, vervolgens dan toch de telefoon tientallen keren laten overgaan en dan de verbinding verbreken. Ik stond met een 2e nummer in de wacht en ook dat werd tegelijkertijd verbroken. Ze hadden er blijkbaar geen zin in vandaag. Ik ook niet meer.

D Druif 7 maanden geleden
Elisabeth Van der Pluym
Google Maps Logo

Tja eigenlijk is er altijd wel wat wat er aan schort. De bediening laat altijd wel een steek vallen, dat de thee komt met madeleines, maar die komen als de thee al op is. Dan is de kaart vaak niet doordacht, wel ambitieus, maar het lijkt wel alsof de kok niet genoeg smaak heeft. De voorlaatste keer had ik een te zout gerecht, die heb ik teruggestuurd. Nu was het voorgerecht te zoet (was ook zo bedacht maar daardoor eentonig van smaak en zoet op zoet) bij de amuse hoofdgerecht en tussengerecht werd steeds dezelfde selderijmayonaise geserveerd, waardoor het geheel te eentonig ook werd. En vervolgens was de Harder niet echt goed op de huid gebakken. Jammer want duurzaamheid heel goed en de ambiance is prachtig.

Elisabeth Van der Pluym 7 maanden geleden
Rosanne Raaijman
Google Maps Logo

Pretentieus en duur. Stijve bediening die verwaand reageert als je een vraag stelt en niet goed kan antwoord geven op culinair inhoudelijke vragen. Akoestiek is ook niet al te best. De tuin is echter prachtig en het concept is leuk gevonden zo midden in de stad.

Rosanne Raaijman 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant De Kas

Goed nieuws! Bij Restaurant De Kas in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.