Restaurant De Kas map

Restaurant De Kas

10 · 2.401 recensies

Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam

Gesloten

Restaurant De Kas
Restaurant De Kas Restaurant De Kas
Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas Restaurant De Kas
Bekijk meer
Restaurant De Kas

Over deze locatie

Chic kasrestaurant met mediterrane gerechten van ter plaatse gekweekte biologische ingrediënten.

Aan de Kamerlingh Onneslaan 3 in het gebied 'Frankendael' in Amsterdam ligt Restaurant De Kas. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.401 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Kas accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.030 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frankendael hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Restaurant De Kas in Amsterdam heeft een uniek ritme als het gaat om openingstijden. Op maandag en dinsdag kunnen gasten even een pauze nemen, want dan is het restaurant gesloten.

Vervolgens, van woensdag tot en met zaterdag opent Restaurant De Kas twee keer per dag de deuren. Lunchtijd vangt aan om 12:00 en duurt tot 16:00. Na een korte pauze, kunnen bezoekers genieten van een heerlijk diner vanaf 18:00, waarbij men gedurende de avond kan blijven zitten; de sluitingstijd valt namelijk op de volgende dag.

De zondag volgt hetzelfde patroon als de rest van de week met een lunch van 12:00 tot 16:00 en een diner dat begint om 18:00. Ook op deze dag sluit het restaurant niet voor middernacht.

Met twee eetmomenten per dag van woensdag tot en met zondag, biedt Restaurant De Kas voldoende gelegenheid om te genieten van verse maaltijden midden in de bruisende ambiance die deze plek kenmerkt.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Restaurant De Kas' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Restaurant De Kas. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant De Kas

Goed nieuws! Bij Restaurant De Kas in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.