Restaurant De Nieuwe PolderKeuken Stolwijk

Restaurant De Nieuwe PolderKeuken

Bij Restaurant De Nieuwe PolderKeuken gelegen aan de Dorpsplein 7 in Stolwijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant De Nieuwe PolderKeuken is één van de 1 locaties in Stolwijk op CardMapr.

Restaurant De Nieuwe PolderKeuken

Dorpsplein 7 in Stolwijk

Betalen met creditcards bij Restaurant De Nieuwe PolderKeuken in Stolwijk

In Stolwijk aan de Dorpsplein 7 bevindt zich Restaurant De Nieuwe PolderKeuken. Bij Restaurant De Nieuwe PolderKeuken kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant De Nieuwe PolderKeuken een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant De Nieuwe PolderKeuken

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant De Nieuwe PolderKeuken. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Stolwijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0182 602 016
Routebeschrijving
Restaurant De Nieuwe PolderKeuken Stolwijk
Restaurant De Nieuwe PolderKeuken Stolwijk
Restaurant De Nieuwe PolderKeuken Stolwijk

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant De Nieuwe PolderKeuken?

Restaurant De Nieuwe PolderKeuken wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 114 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hadden beloofd een keer te komen proeven, de vakantie periode was voor ons een goed moment. Parkeren kan voor de deur, handig. Het pand valt op met zijn bruinrode kleur, het restaurant bevind zich op de eerste etage. Gezellige inrichting in licht blauwe en witte tinten met rode stoelen. Vanwege corona zijn er, daar waar de afstand onder de 1,5 meter komt, plexiglazen schermen geplaatst op en tussen de tafels, praktisch. Als aperitief een Chileense Sauvignon Blanc die goed beviel. Op een grasmat een hapjes parade. We startten met een krokant kussentje gevuld met crème van zwarte sesam en knoflook. Gevolgd door het Stolwijkse kaastaartje, lekker hartig. In een emmer krokantjes met pitten en zaden, met lekkere toets van komijn. En in een reageerbuisje een shot van gojibes, om de mond te verfrissen. De amuse was een cilinder van mascarpone waarop een quenelle mousse van paprika en een dotje polderkruidensaus. Subtiele smaakjes. De eerste begeleider werd keurig gepresenteerd, La Croix Lizée (Chenin Blanc) uit Anjou van Château du Fresne, fris en fruitig. Ernaast een presentatie in vrolijke kleuren. Een balk licht gerookte zalm waarop een gelei van tomaat met een hint van drop, ernaast een zoetzuur tomaatje, marshmallow van tomaat, quenelle ijs van van komkommer met zeewier, dotjes lobbig schuim van gele tomaat en een tomberry. Delicate smaakjes met zachte texturen die goed combineerden. (7,25) Verder met Spaans wit, Mestizaje 2018 van Mustiguillo, een aroma van lentebloesem, in de mond tonen van steenfruit. De chef presenteerde zelf de topper van de middag. Een halve kreeft op een bedje van zeekraal en lamsoor in een schuimige wortelsaus, ernaast een gelei van wortel in de vorm van een schelp, dotjes wortel crème en een cannelloni van krokante wortel gevuld met een frisse kokos-passievruchtenmousse. Aan tafel afgewerkt met een lepeltje Baeri kaviaar. De delicate kreeft werd ondersteund door de ziltige smaken, de frisse toets van passievrucht kon me erg bekoren. De wijn was keurig in balans. (8,5) Uit Zuid Afrika een Pinotage 2016 van Rijk’s de “Touch of Oak” voor bij de bereidingen van kalf. Stukje van de lende, stukje wang (in ganzenvet gekonfijt) en stukjes krokant gebakken zwezerik. Waarbij peultjes, blauwe besjes, cantharellen, tuinboontjes, crème van zoete aardappel en toefjes koffiecrème, aan tafel afgewerkt met een eigen jus. Cuisson was goed, de wang was mooi hoog op smaak en de zwezerik droog krokant. De wijn was keurig in balans. (7,75) Verder met een half zoete Chenin Cuvée clos de Vaux 2018 uit de Vouvray van Vigneau Chevreau, verfijnd met aangename fruitigheid en subtiele honing toets. Ernaast een signature gerecht van de chef. Crème brûlée van eendenlever waarop een bombe van eendenlever, stukjes ingelegde rabarber en dotjes rabarbercrème, quenelle olijfolie parfait en een makaron gevuld met rabarber. Mooie dunne laag met crispy textuur en keurig op smaak waarbij de aangename frisse accenten het gerecht completeerde. De wijn werd hiernaast iets frisser en lekkerder. De bombe zorgde voor een heuse maakexplosie. (8,25) Uit Nieuw-Zeeland een speciale dessertwijn, Botrytised Riesling 2019 van Wairau River, rijk met tonen van abrikoos en ananas. Ernaast een fleurige presentatie. Een “bloem” van mango met quenelle cassis ijs, quenelle yoghurt mousse, dotjes room, toefjes ganache van witte chocolade, toefjes mango crème en zwarte besjes. Heerlijke fruittonen waarmee je volop kon afwisselen, de wijn vulde het gerecht aan met zijn heerlijke aroma. (8) Bediening was zeer goed verzorgd door de gezellige gastvrouw met gedetailleerde uitleg van wijn en spijs. Samengevat kunnen we stellen dat hier een degelijke keukenteam aan het werk is, gerechten in klassieke stijl met verfijnde pure smaken en goede bord presentaties, opgebouwd met (voornamelijk) ingrediënten uit de regio. Ernaast keurig geselecteerde begeleiders en dat in een fijne ambiance, bedankt.

Lees verder

4/5

Heel bijzondere gerechten. Elke keer weer verassend!

Lees verder

5/5

Fantastisch gegeten in bistro De PolderKamer op het Dorpsplein in Stolwijk. Het maandmenu biedt voldoende keuze in voor- en hoofdgerechten en dessert. Vanaf de tafel leuk uitzicht op het Dorpsplein met Platanen. Het eten werd gezellig opgediend in mini pannetjes. Vriendelijke personeel, die hun best doen en ook tijd nemen om vragen te beantwoorden. Alle gerechten, die wij hadden besteld, waren van een hoge kwaliteit en zeer smakelijk.

Lees verder

5/5

Tja mijn indruk van Dit restaurant is een beetje vergaande glorie.... Ben zeker gewend om zeer luxe te eten. Maar dit is echt overpriced for what you get. Helaas ik zal hier never nooit meer een tafel reserveren.

Lees verder

2/5

Heerlijk gegeten! Uitstekende, en zeer vriendelijke, bediening met kennis van de gerechten en dranken. Het alcoholvrije arrangement was ook verrassend lekker, en goed aansluitend bij de gangen. De gerechten zelf waren verfijnd en culinair prikkelend.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant De Nieuwe PolderKeuken

Goed nieuws! Bij Restaurant De Nieuwe PolderKeuken in Stolwijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Stolwijk

Benieuwd naar andere locaties in Stolwijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Stolwijk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Stolwijk
Restaurant De Nieuwe PolderKeuken Stolwijk Restaurant