Restaurant De Nieuwe Winkel map

Restaurant De Nieuwe Winkel

9.8 · 260 recensies

Gebroeders van Limburgplein 7, Nijmegen

Restaurant De Nieuwe Winkel
Restaurant De Nieuwe Winkel Restaurant De Nieuwe Winkel
Restaurant De Nieuwe Winkel Restaurant De Nieuwe Winkel
Restaurant De Nieuwe Winkel

Over deze locatie

Restaurant De Nieuwe Winkel gelegen in een oud weeshuis. Hierdoor krijg je veel sfeer mee tijdens het dineren. De keuken is culinair en de gerechten vol van smaak.

Aan de Gebroeders van Limburgplein 7 in het gebied 'Stadscentrum' in Nijmegen ligt Restaurant De Nieuwe Winkel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 260 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Nieuwe Winkel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 88 locaties in Nijmegen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadscentrum hebben we nog 91 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Henrique Pinto Leite
Google Maps Logo

• Veel voor mij compleet nieuwe smaken kunnen proeven, en bovendien uitzonderlijke smaakcombinaties. • Geuren zijn hier ook te proeven: dingen die ik normaal alleen geroken had, heb ik hier ook als smaak mogen ervaren. Tovenarij! • Heerlijke botanische dranken. Ik geniet zelf niet echt van wijn, en in veel restaurants met een complementair wijnarrangement heb ik al snel het gevoel dat ik buiten de boot val. Dankzij het botanische dranken arrangement heb ik toch van heerlijke dranken kunnen genieten die perfect aansluiten bij de gerechten. • Prachtige presentatie. Geen woorden voor nodig. • Fijne sfeer en vriendelijk bediend door personeelsleden die overduidelijk plezier hebben in wat ze doen. Ieder gerecht en iedere drank heeft een achtergrondverhaal dat met veel liefde wordt uitgelegd. Bovendien valt met de bediening ook goed te lachen. ✅ Een gerecht werd ook geserveerd door eindbaas Emile hemzelve. We hebben hier heerlijk veganistisch gedineerd. Het is al een vegetarisch restaurant (zoals hun idee zelf luidt: botanische gastronomie, met meer planten, minder beesten), dus er hoefde maar 1 gerecht (waar kaas in zat) vervangen te worden. Ze zijn zelfs bezig om hun gerechten volledig plantaardig te maken, dat vind ik natuurlijk ook heel mooi. We gingen voor de volle negen gangen met bijpassende botanische dranken, en we vonden het fantastisch. We waren er in april, en ieder seizoen zijn er andere gerechten, omdat hun menu meebeweegt met wat de lokale natuur biedt. Op naar de derde ster zou ik zeggen. Ongelooflijk leuk en bijzonder om te ervaren. Zeker een bezoek (en een dikke omweg) waard!

Henrique Pinto Leite 1 maand geleden
Alexander Rozema
Google Maps Logo

Uniek! Dat is hoe ik het beste mijn ervaring bij Restaurant ‘De Nieuwe Winkel’ kan omschrijven. De manier hoe de keuken bestierd wordt door Emile & zijn team is fascinerend! Neem 9 gangen en laat je onderdompelen in de kunst van het botanische. Zet een andere bril op, en je zal merken dat het revolutionair is wat je geserveerd krijgt. Naarmate het menu vordert kwam het besef dat het om de puurste vorm van pionieren gaat. Iedere gang is uniek, en heeft elementen wat ik niet tevoren heb geproefd. Van Lindenblad crème tot Mahonie loempia tot Zeewier ‘steekijswafel’. De planten krijgen een voetstuk waar geen enkel ander restaurant (in Nederland) aan kan meten. Dit tezamen met heerlijke natuurwijnen, bieren en huisgemaakte dranken, afgetopt met een plezierige en correct service maakt het een 10/10! Als je de kans hebt om een reservering te krijgen bij De Nieuwe Winkel, ga er heen! Je gaat gegarandeerd geïnspireerd de deur uit!

Alexander Rozema 1 maand geleden
Jochem van Herwaarden
Google Maps Logo

Geweldige ervaring, voortreffelijk en vooral zeer verrassend eten. Het is heel leuk dat je niet weet wat je krijgt, maar het is toch altijd iets heel lekkers. Het is ook leuk dat het eten uit de omgeving komt, dat maakt het extra speciaal. Wij hadden 6 gangen met tussendoor kleine gerechtjes en dat maakte het een lange gezellige avond.

Jochem van Herwaarden 1 maand geleden
Frank Krepel
Google Maps Logo

Als oprechte vleeseters hebben wij met ons hockeyteam genoten van een heerlijk vegetarisch verrassingsmenu. Van amuse tot dessert en bijbehorend wijnarrangement, alles was smaakvol en prachtig. Blij dat we al voor de 2e ster hadden gereserveerd, het is nu wel even wachten voordat je er terecht kunt vrees ik. Maar het is het wachten waard. Complimenten aan de staf en bedankt voor de mooie gerechten!

Frank Krepel 2 maanden geleden
Jeroen S
Google Maps Logo

Enorm leuke ervaring. Fijn dat we hier konden zijn. Ga er vooral naartoe, neem het ervan en geniet. Ik geef wel vaker 5 sterren Google recensies maar de Nieuwe Winkel steekt ver boven de rest uit!

Jeroen S 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant De Nieuwe Winkel

Goed nieuws! Bij Restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Nijmegen

Benieuwd wat je naast Restaurant De Nieuwe Winkel nog meer in of rondom Nijmegen (Stadscentrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadscentrum.