Restaurant Entrepot Amsterdam

Restaurant Entrepot

Bij Restaurant Entrepot gelegen aan de Entrepotdok 8 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Entrepot is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Restaurant Entrepot

Entrepotdok 8 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Restaurant Entrepot in Amsterdam

In Amsterdam aan de Entrepotdok 8 bevindt zich Restaurant Entrepot. Bij Restaurant Entrepot kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Restaurant Entrepot een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Restaurant Entrepot

Voor de actuele openingstijden van Restaurant Entrepot in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Restaurant Entrepot nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Reserveren bij Restaurant Entrepot

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Entrepot. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 341 5722
Restaurant Entrepot Amsterdam
Restaurant Entrepot Amsterdam
Restaurant Entrepot Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Restaurant Entrepot?

Restaurant Entrepot krijgt een beoordeling van 8.8/10 gebasseerd op 344 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een van de fijnste restaurants van de stad. Creatieve keuken die met name charmeert door verrassende bereidingen van groenten. Daarnaast een fantastisch wijnaanbod, dus optimaal genieten in een eigentijdse en ontspannen ambiance. Goed geïnformeerde en uiterst prettige bediening.

Lees verder

5/5

Een gedenkwaardige avond, vanwege het vijftigjarige huwelijk van mijn ouders, werd opgeluisterd door heerlijk eten en passende (en betaalbare) wijnen. Als verrassing hadden de eigenaren mijn ouders met een lief kaartje en extra attenties bij het nagerecht in het zonnetje gezet. Bijzonder hoe een open ruimte als dit oude douane depot toch intiem aanvoelt, waarbij elkaar goed kan verstaan.

Lees verder

5/5

Een avondje uit eten bij entrepot betekent een avond goed genieten, zo concludeer ik na een aantal keer flink tafelen. Overal is aandacht voor. Allereerst stap je binnen in een pand dat karakter en style uitstraalt en tegelijkertijd zeer toegankelijk en soepeltjes aanvoelt. De bediening is on point en heeft kennis van zaken. Ze zijn elk moment precies op de hoogte van je situatie, zonder dat het opdringerig overkomt of stijfjes aanvoelt. En niet geheel onbelangrijk (uiteraard), het eten. De gerechten kenmerken zich in door ogenschijnlijke eenvoud en zijn verassend en kloppend. Met groentes die de boventoon voeren. En zonder too much te willen zijn. Als bescheiden huis-tuin-en-keuken-hobby-kok noteer ik toch telkens weer even een aantal ingrediënten en en bijpassende wijnen die ik thuis ook echt even moet proberen. Gortepap (ja zeker!) is terug in mijn eigen kookvocabulaire, dankzij Entrepot. En niet onbelangrijk (voor mij): ik ben zeer tevreden als aan het einde van de avond naar de rekening kijk in de wetenschap wat ik er allemaal voor gekregen heb. Chapeau aan de eigenaar en iedereen die betrokken is bij deze fijne zaak. Als ik even ouderwets wil genieten weet ik waar ik tegenwoordig heen moet.

Lees verder

5/5

Al een paar keer gegeten en het blijft een feestje! Heerlijke gerechtjes met verassende ingrediënten en mooi op elkaar afgestemde smaken. Ook hele mooie wijnen erbij. Overal is heel erg veel aandacht aan besteed. Na deze 2e 'lockdown' kom ik graag weer bij jullie eten!

Lees verder

5/5

Wat een feestje om hier te eten. Niet alledaagse ingrediënten in combinaties die geweldig bij elkaar passen. Zeer uitgebalanceerde smaken bij elkaar met mooie wijnen. De bediening krijgt een 10! Veel kennis van de wijn en, zeer vriendelijk en kundig. Elke keer een kan vers getapt kraanwater op tafel,. Tafels ver uit elkaar, waardoor je je prettig voelt ten tijden van C. Geen tijdslot, geen vooruitbetalingen. Mooi eten in een leuke setting bij Entrepot dok! Aanrader!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Restaurant Entrepot?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Restaurant Entrepot, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Restaurant Entrepot nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Het Scheepvaartmuseum Amsterdam Musea

Het Scheepvaartmuseum

Kattenburgerplein 1

Hotel ibis Amsterdam Centre Stopera Amsterdam Overnachting

Hotel ibis Amsterdam Centre Stopera

Valkenburgerstraat 68

Hotel Parklane Amsterdam Overnachting

Hotel Parklane

Plantage Parklaan 16

Monet Garden Hotel Amsterdam Amsterdam Overnachting

Monet Garden Hotel Amsterdam

Valkenburgerstraat 76

Hotel Rembrandt - Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Rembrandt - Amsterdam

Plantage Middenlaan 17

Borrl Kitchen Deli Amsterdam Restaurant

Borrl Kitchen Deli

Plantage Kerklaan 41

SPAR city Rapenburg Amsterdam Supermarkt

SPAR city Rapenburg

Rapenburg 91

IJscuypje Plantage Amsterdam IJssalon

IJscuypje Plantage

Plantage Kerklaan 33