Restaurant Entrepot map

Restaurant Entrepot

8.8 ยท 373 recensies

Entrepotdok 8, Amsterdam

Restaurant Entrepot
Restaurant Entrepot Restaurant Entrepot
Restaurant Entrepot Restaurant Entrepot
Restaurant Entrepot

Over deze locatie

Aan de Entrepotdok 8 in het gebied 'Kadijken' in Amsterdam ligt Restaurant Entrepot. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 373 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Entrepot accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kadijken hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Annemarie Visser
Google Maps Logo

Alles klopt, het eten is voortreffelijk, de mensen van de bediening hebben veel plezier in hun werk, zijn heel vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Het restaurant zelf is mooi ingericht en sfeervol. We hebben een fijne tijd gehad.

Annemarie Visser 3 maanden geleden
Evie Roebroek
Google Maps Logo

Mega lekker eten, super vriendelijke bediening en fijne sfeer. Echt een top plek als je een avondje wat luxer wil uit eten

Evie Roebroek 3 maanden geleden
Ynze Baumfalk
Google Maps Logo

Heel goeie sfeer, gastvrije ontvangst en bijzondere gerechten, waarbij je denkt: Goh, dat kan dus ook! Wat een vondst.

Ynze Baumfalk 8 maanden geleden
Ray Vermey
Google Maps Logo

Top restaurant. Lekker eten, fijn personeel. Mooie locatie.

Ray Vermey 8 maanden geleden
S.H. van Wijk
Google Maps Logo

Heerlijk en gezellig gegeten. Sander heeft ons gedurende de avond voortreffelijk geholpen aan topwijnen van een mooi kaliber en bijpassend bij de heerlijke gerechten.

S.H. van Wijk 9 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.