Restaurant Floreyn map

Restaurant Floreyn

9.6 · 337 recensies

Albert Cuypstraat 31, Amsterdam

Restaurant Floreyn
Restaurant Floreyn Restaurant Floreyn
Restaurant Floreyn Restaurant Floreyn
Restaurant Floreyn

Over deze locatie

Aan de Albert Cuypstraat 31 in het gebied 'Hercules Seghersbuurt' in Amsterdam ligt Restaurant Floreyn. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 337 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Floreyn accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hercules Seghersbuurt hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Dennis van Dijk
Google Maps Logo

Jasper en zijn team leveren een perfecte service. Ze denken enorm mee bij allergieën/dieetwensen waardoor iedereen kan genieten van het uitstekende eten.

Dennis van Dijk 3 weken geleden
Michiel Buurman
Google Maps Logo

Geweldige ervaring gehad bij Floreyn. Waar kun je nog heerlijk tafelen van 19:30 tot maar liefst 00:30 uur? We hadden 8 gangen en werden kundig en vriendelijk geholpen. Oprecht service met een glimlach! Het eten was fenomenaal en goed in balans, na 8 gangen voelde iedereen zich (groep van 4 personen) perfect dankzij de goede porties en de verfijnde smaken. Mooie ambiance en een heerlijke Zaterdagavond beleefd. Dikke aanrader derhalve!

Michiel Buurman 4 weken geleden
Eva Schaake
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten met mooie smaakcombinaties. Ook heel goed voor vegetariërs! Gezellig en relaxte sfeer, heerlijke avond gehad!

Eva Schaake 3 maanden geleden
Romy uit het Broek
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten hier en ik maak het niet vaak mee dat er zo goed rekening gehouden kan worden met coeliakie (glutenvrij eten). Bedankt voor de fijne service en het fantastische eten!

Romy uit het Broek 4 maanden geleden
Rachel Van der Werf
Google Maps Logo

We wilden graag gaan lunchen met Kerst, maar dat zat er helaas niet in vanwege de maatregelen. Het alternatief, de take away, was echter ook fantastisch! we hebben genoten van elke gang. Tot snel, hopelijk kan het binnenkort weer 'in het echie'.

Rachel Van der Werf 5 maanden geleden
Irene Schimmel-Verschuur
Google Maps Logo

Via de boxes genoten we van een heerlijk en afwisselend kerstdiner. Aan alles is gedacht: spotifylijst, amuses, menukaartje, friandises voor bij de koffie. Heel makkelijk zelf af te maken. Complimenten en een aanrader!

Irene Schimmel-Verschuur 5 maanden geleden
Patricia Vermeegen
Google Maps Logo

Wat een verassing! Als je echt en keer wat anders wilt... en met heel veel liefde gemaakt en geserveerd.

Patricia Vermeegen 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Floreyn

Goed nieuws! Bij Restaurant Floreyn in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.