Restaurant Fred Rotterdam

Restaurant Fred

Bij Restaurant Fred gelegen aan de Honingerdijk 263 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Fred is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Restaurant Fred

Honingerdijk 263 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Restaurant Fred in Rotterdam

In Rotterdam aan de Honingerdijk 263 bevindt zich Restaurant Fred. Bij Restaurant Fred kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant Fred een 9.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant Fred

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Fred. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 212 0110
Routebeschrijving
Restaurant Fred Rotterdam
Restaurant Fred Rotterdam
Restaurant Fred Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant Fred?

Restaurant Fred wordt gewaardeerd met een 4.7 gebasseerd op 362 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Top restaurant! Op & top verfijnd en Rotterdams (h)eerlijk! Zelfs in de corona tijd prachtige en smaakvolle boxen verkrijgbaar!

Lees verder

5/5

Wat een topavond had moeten worden werd een grote teleurstelling. Eén van de dieptepunten van de avond was wel dat één van ons buiten werd opgehaald omdat een gang op tafel werd gezet. Wie is nou de gast en wie bepaalt hoe snel er gegeten wordt? De gast toch zeker! Het hele diner leek wel een race tegen de klok en de gangen werden in hoog tempo op tafel gezet. De meeste gangen waren overigens qua smaakbeleving uit balans, alleen de signature was een topgang. Nooit eerder zo'n lekker gerecht geproefd. Dat wil ik hier wel graag zeggen. Jammer dat als je opgeeft geen vlees te eten je niets vegetarisch krijgt. Kan Fred alleen vlees of vis bereiden? Tot slot klopte de prijs van de wijn op de rekening niet..... dit werd wel aangepast. Al met al een zware teleurstelling. Zeker geen twee sterren restaurant. Hopelijk ziet @Michelin dat dit jaar ook in.

Lees verder

2/5

In een woord; Voortreffelijk! Inmiddels hier zo'n 3x geweest en het was 3x een feest. Echt een aanrader (als je portemonnee het toe laat natuurlijk).

Lees verder

5/5

Echt gewoon super gepresenteerd met een geweldige smaak

Lees verder

5/5

Verrukkelijk gegeten en wat een gastvrijheid hebben we ervaren onder aanvoering van Sven lijkt alles zo soepel te lopen. De Wagyu gerechten waren ook echt top en konden zich goed meten met die van Joelia. Alles bij elkaar een mooie beleving tijdens een eindelijk ingeloste belofte om na vele (sterren) restaurants eindelijk eens naar Fred te gaan.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Fred

Goed nieuws! Bij Restaurant Fred in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13