Restaurant Kukeleku map

Restaurant Kukeleku

8.2 · 284 recensies

Leidsekruisstraat 11, Amsterdam

Restaurant Kukeleku
Restaurant Kukeleku Restaurant Kukeleku
Restaurant Kukeleku Restaurant Kukeleku
Restaurant Kukeleku

Over deze locatie

Permanent gesloten

Restaurant Kukeleku in Amsterdam is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Aan de Leidsekruisstraat 11 in het gebied 'Leidsebuurt Noordoost' in Amsterdam ligt Restaurant Kukeleku. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 284 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Kukeleku accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Noordoost hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mary Bieringa Brink
Google Maps Logo

Betreffende zaak was gesloten, geen vermelding op winkel pand. Restaurant ernaast bleek van dezelfde eigenaar te zijn. Het eten van de veel belovende biologische kip was gort droog/koud en leek wel oud te zijn. De aardappeltjes ernaast gelegen waren koud en niet aan te raden te consumeren. Het geheel was zeer bedroevend en hebben het eten terug gestuurd. De eigenaar bood ons iets anders aan, wat best wel lekker was, maar het geheel had al een negatieve lading. We hadden nl al ruim 15 minuten in de kou gestaan voor een gesloten restaurant, door stom geluk gingen wij bij het ernaast gelegen restaurant vragen of zij iets wisten en er werd gewoon medegedeeld dat het een en hetzelfde eigenaar betrof !!! Enig empathie of verontschuldiging was ver te zoeken. Ik zal hier zeker nooit meer komen, prijs t.o.v bestelde biologische kip met frites en salade staat zeer ver uit elkaar en zeker niet wat zij ervoor rekenen.

Mary Bieringa Brink 3 maanden geleden
Patrick Zanders
Google Maps Logo

Lekker eten. . goeie service

Patrick Zanders 7 maanden geleden
Trees Wouters
Google Maps Logo

Heerlijk eten. Lekkere frieten. Heel erg aardig personeel.

Trees Wouters 8 maanden geleden
Anne B
Google Maps Logo

Op zich lekker eten, we hadden de burger pulled chicken en de kipsaté. Uiteraard het is Amsterdam centrum en dus duur maar een burger voor 12,50 met niet heel veel kip en zonder friet vind ik persoonlijk toch echt te duur.

Anne B 9 maanden geleden
Larissa Guichelaar
Google Maps Logo

Heel lekker gegeten, geholpen door een leuke ober. Gezellige sfeer!

Larissa Guichelaar 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Kukeleku

Goed nieuws! Bij Restaurant Kukeleku in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.