Restaurant Lastage map

Restaurant Lastage

8.8 ยท 259 recensies

Geldersekade 29, Amsterdam

Restaurant Lastage
Restaurant Lastage Restaurant Lastage
Restaurant Lastage Restaurant Lastage
Restaurant Lastage

Over deze locatie

Aan de Geldersekade 29 in het gebied 'Lastage' in Amsterdam ligt Restaurant Lastage. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 259 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Lastage accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lastage hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jim Nijlant
Google Maps Logo

Erg aardige bediening en goed eten. Alleen erg raar dat de prijzen van de menu's en de wijn op de website meer dan 10euro verschillen met de prijs op de rekening. Zo kom je toch voor een vervelende verrassing te staan aan het einde van een leuke avond.

Jim Nijlant 1 week geleden
Gerhard Kappetijn
Google Maps Logo

Goede bediening en top gegeten

Gerhard Kappetijn 7 maanden geleden
Richard de Geus
Google Maps Logo

We zijn wel wat gewend, maar dit was uitmuntend. Heerlijk eten, prachtige wijnen en vloeiende bediening. Top!

Richard de Geus 9 maanden geleden
Kelly Kouwenhoven
Google Maps Logo

Wij konden gisteren gelukkig nog een tafeltje bemachtigen. Wat een geluk! Echt een van de beste diner's ever. Wijn spijs combinaties on point. Leuke lieve bediening! Die smaken wow. Niet twijfelen gewoon gaan! Thanks team!

Kelly Kouwenhoven 11 maanden geleden
Gert Dijk
Google Maps Logo

Wat een heerlijk avond! Elke gang is de moeite waard, met mooie bijpassende wijnen. De entourage is prettig en het bedienend personeel kundig en vlot. Bij elke gang riep ik deze was het lekkerst!

Gert Dijk 1 jaar geleden
Annica Peeters
Google Maps Logo

Eten, drinken en bediening in 1 woord: geweldig. Kan niet wachten op een volgend bezoek.

Annica Peeters 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.