Restaurant Lekr map

Restaurant Lekr

8.4 · 185 recensies

Stichts End 9, Ankeveen

Restaurant Lekr
Restaurant Lekr Restaurant Lekr
Restaurant Lekr Restaurant Lekr
Restaurant Lekr

Over deze locatie

Aan de Stichts End 9 in het gebied 'Ankeveense Rade' in Ankeveen ligt Restaurant Lekr. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 185 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Lekr accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 2 locaties in Ankeveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Ankeveense Rade hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Kiki P
Google Maps Logo

De arrogantie op het bericht van Anique hier onder (ken haar niet maar was oprecht gechoqueerd) is niet professioneel wat mij betreft. Het eten was oké toen ik er was, maar niet super fantastisch. Gewoon prima. En als iemand kritiek geeft doe er wat mee en reageer niet alsof je het beste restaurant van Nederland bent want dan zou je kritiek op je nemen. En als iemand voor het eerst komt kun je niet verwachten dat ze weten dat je ALTIJD friandaises serveert.

Kiki P 6 maanden geleden
Anique Mak van Waay
Google Maps Logo

Bediening was vriendelijk, maar helaas aan het einde van de avond onbeschoft. Alles werd vermeld wat los van het menu tegen betaling extra bij te bestellen was (vlees optie, friet, alles tegen extra kosten). Na het eten hebben wij als afsluiting koffie besteld, bij deze koffie kwamen wat kleine hapjes zoals chocola, deze hadden wij niet extra besteld (en is ook niet om gevraagd) dus we gingen er vanuit dat dit erbij zat. Bij de rekening bleek hier €15 voor in rekening zijn gebracht. Na dit gevraagd te hebben was de reactie dat dit bij luxere restaurants meer dan normaal is. Dit kwam niet alleen respectloos maar ook arrogant over. Als dit zo’n luxe restaurant is dan pas ik hier ook mijn review op aan en dan vind ik als vegetariër dat de variatie minimaal is. Een zelfde hoofdgerecht serveren met enkel een extra champion maar zonder vlees is geen vegetarische gerecht. Sterker nog elke vegetarische gang had champions. Al met al okay gegeten, maar met een negatief gevoel weggegaan, heel jammer want het was een bijzondere gelegenheid voor ons.

Anique Mak van Waay 7 maanden geleden
Y Janssen
Google Maps Logo

Een heerlijk 4 gangen menu gegeten! Ze koken altijd met de seizoenen mee en de service is altijd goed! Echt een aanrader.

Y Janssen 10 maanden geleden
Dafna Spruijt-Peled
Google Maps Logo

Was er rond 16 uur, gestopt dus alleen voor wat drinken... Misschien hierdoor minder vriendelijke personeel.... Veel parasols voor schaduw, maar ook zonnige zitplaatsen

Dafna Spruijt-Peled 10 maanden geleden
Eltjo Redmeyer
Google Maps Logo

Wel lang wachten op bediening. Eten en drinken goed

Eltjo Redmeyer 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Lekr

Goed nieuws! Bij Restaurant Lekr in Ankeveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Ankeveen

Benieuwd wat je naast Restaurant Lekr nog meer in of rondom Ankeveen (Ankeveense Rade) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Ankeveense Rade.