Restaurant Moon map

Restaurant Moon

8 · 951 recensies

Overhoeksplein 3, Amsterdam

Opent straks

Restaurant Moon
Restaurant Moon Restaurant Moon
Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon Restaurant Moon
Bekijk meer
Restaurant Moon

Over deze locatie

Aan de Overhoeksplein 3 in het gebied 'Overhoeks' in Amsterdam ligt Restaurant Moon. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 951 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Moon accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Overhoeks hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Restaurant Moon in Amsterdam heeft elke dag twee keer open. Op maandag tot en met zaterdag kunnen gasten komen lunchen van 12:00 tot 14:00. Voor het diner opent Restaurant Moon weer om 17:30 en sluit om 20:30. Dus twee keer per dag kan er gegeten worden.

Op zondag gelden dezelfde tijden: de lunch is van 12:00 tot 14:00 en het diner van 17:30 tot 20:30. Dit betekent dat op elke dag van de week er gelegenheid is om te genieten van een maaltijd bij Restaurant Moon.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Restaurant Moon' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Restaurant Moon. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Moon

Goed nieuws! Bij Restaurant Moon in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.