Restaurant Oogst Den Haag

Restaurant Oogst

Bij Restaurant Oogst gelegen aan de Denneweg 10, B in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Oogst is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

Restaurant Oogst

Denneweg 10, B in Den Haag

Betalen met creditcards bij Restaurant Oogst in Den Haag

In Den Haag aan de Denneweg 10, B bevindt zich Restaurant Oogst. Bij Restaurant Oogst kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant Oogst een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant Oogst

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Oogst. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 360 9224
Routebeschrijving
Restaurant Oogst Den Haag
Restaurant Oogst Den Haag
Restaurant Oogst Den Haag

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant Oogst?

Restaurant Oogst wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 259 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij hebben heerlijk gegeten van het traiteur menu 'BIB Gourmand 4 gangen menu'. Een erg leuk concept met bijpassende wijnen indien je besluit het wijnarrangement erbij te nemen. Het zelf klaarmaken middels meegeleverde beschrijving en korte opmaak-videos maakt het klaarmaken een feestje. Een leuke touch is de muziek playlist Restaurant Oogst via Spotify, daarmee heb je het idee toch in het restaurant te verkeren. Kortom een aanrader voor iedereen!

Lees verder

5/5

Afgelopen week het Bib Gourmand diner afgehaald en thuis 'afgemaakt'. Het eten was fantastisch en de wijnen passen er perfect bij Het pakket was goed en overzichtelijk ingepakt. Elk gerecht was heel makkelijk en snel af te maken. De uitleg is goed. Ik waande me qua smaken en beleving echt even een avondje uit!

Lees verder

5/5

Naast dat het een top restaurant is met super lekkere verse groentes en heerlijk eten overtreffen ze elk ander restaurant in de thuis uit eten beleving in de lockdown. Er wordt ontzettend veel zorg besteed aan details, de opmaak thuis is makkelijk, terwijl er niets afdoet aan de smaak. De wijn arrangementen passen goed en zijn ook van goede kwaliteit voor de prijs.

Lees verder

5/5

Dikke vette aanrader!! Wij hadden het Bib Gourmand menu met wijnarrangement. Super makkelijk te maken, dik genoten voor een goeie prijs. We kunnen niet wachten om ook een keer naar de Denneweg te komen! 🤩

Lees verder

5/5

Een verjaardags-etentje met de bezorg service van Oogst werd een groot succes! Het bereiden is eenvoudig en de tips voor de presentatie waren heel nuttig. Het eten was heerlijk, een aanrader voor een ieder die thuis wilt ‘uit eten’.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Oogst

Goed nieuws! Bij Restaurant Oogst in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
SPAR express Den Haag Leidschenveen Den Haag Supermarkt

SPAR express Den Haag Leidschenveen

Zoetermeerse Rijweg 15

Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Pearle Opticiens Den Haag Den Haag Opticien

Pearle Opticiens Den Haag

Jaap Hoekdreef 80