Restaurant Oxalis Wervershoof

Restaurant Oxalis

Bij Restaurant Oxalis gelegen aan de Dorpsstraat 9 in Wervershoof kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Oxalis is één van de 2 locaties in Wervershoof op CardMapr.

Tijdelijk gesloten
Restaurant Oxalis

Dorpsstraat 9 in Wervershoof

Betalen met creditcards bij Restaurant Oxalis in Wervershoof

In Wervershoof aan de Dorpsstraat 9 bevindt zich Restaurant Oxalis. Bij Restaurant Oxalis kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant Oxalis een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant Oxalis

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Oxalis. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Wervershoof

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0228 526 162
Routebeschrijving
Restaurant Oxalis Wervershoof
Restaurant Oxalis Wervershoof
Restaurant Oxalis Wervershoof

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant Oxalis?

Restaurant Oxalis wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 149 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Afgelopen weekend privé chef aan huis geboekt: een 5-gangendiner voor 4 personen. Onze verwachtingen werden ruim overtroffen. Wat een heerlijke avond hebben we gehad, alsof we in een sterrenrestaurant zaten. Heerlijk eten, goeie wijn en leuk personeel. Het was echt een lichtpunt in deze rare tijd.

Lees verder

5/5

Oxalis at home 4 gangen menu inclusief fles wijn besteld. Door de verschillende gerechtjes door twee te delen kun je zelf thuis 8 gangen creëren. Er werd nog netjes telefonisch contact opgenomen over allergie. Vervolgens de box prima op tijd bezorgd. Gerechten waren makkelijk af te maken op bord. Alles was zeer smakelijk en meer dan voldoende. Een gastronomische ervaring thuis. Erg van genoten en voor herhaling vatbaar!

Lees verder

5/5

Aardige mensen, altijd vriendelijk

Lees verder

5/5

Heerlijk gegeten en mooie smaakcombinaties.

Lees verder

5/5

Gisteren zouden mijn vriend en ik samen met goede vrienden onze vakantie inluiden. Voor de zekerheid hadden wij gereserveerd, ik zei aan de telefoon borrel en eventueel ook wat eten, graag buiten op het terras want tsja het werdt goed heet natuurlijk. Dat kon en we waren op de wenselijke tijd ook welkom. Wij komen eerder aan als onze vrienden. Vervolgens worden we op een bankje neergezet, in een hoekje weggemoft. We wilde graag hoog zitten, omdat het ook zou kunnen dat we nog wat zouden gaan eten, maar dat kon niet want die tafels waren óók gereserveerd, en werden we aangesproken alsof er een BOA aanwezig was. Later komen de vrienden van ons aan ook een stel. Vrouw gaat naast mij zitten. Mijn vriend zit daarnaast op een losse stoel en haar man zit aan de andere kant van mij. Maar mijn vriend moest afstand houden, dus wij op de bank wilde ruilen, zodat ik naast mijn eigen vent zou zitten. Maar nee dat mocht niet, ik mocht dus wel naast iemand uit het andere huishouden dichtbij zitten maar niet naast mijn eigen partner, ik zei tegen de BOA (ober) dat ik ook elke naast hem lig te slapen en dat daar echt geen 1.5 afstand tussen zit. Maar dat vond ik niet leuk. Wat ik mij eigenlijk achteraf afvraag, waarom wij wel afstand en andere mensen die er later kwamen geen afstand hoefde te bewaren aan een tafeltje van 6 personen. Maar we voelde ons al helemaal niet meer welkom, het was niet gezellig en het was zo totaal niet wenselijk om de vakantie in te luiden, dus wij zijn lekker naar Van Rooijen gegaan aan de overkant waar het super gezellig was!! Met vriendelijk personeel.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Oxalis

Goed nieuws! Bij Restaurant Oxalis in Wervershoof kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Wervershoof

Benieuwd naar andere locaties in Wervershoof waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wervershoof zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wervershoof
Restaurant Oxalis Wervershoof Restaurant

Restaurant Oxalis

Dorpsstraat 9

HEMA Wervershoof Warenhuis

HEMA

Raadhuisplein 1b