Restaurant Smink map

Restaurant Smink

10 · 189 recensies

Steenwijkerweg 2, Wolvega

Gesloten

Restaurant Smink
Restaurant Smink Restaurant Smink
Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink Restaurant Smink
Bekijk meer
Restaurant Smink

Over deze locatie

Aan de Steenwijkerweg 2 in het gebied 'Wolvega-Centrum' in Wolvega ligt Restaurant Smink. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 189 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Smink accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 12 locaties in Wolvega waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wolvega-Centrum hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Restaurant Smink is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Op woensdag en donderdag kunnen gasten genieten van een diner tussen 18:00 en 21:00. Vrijdag en zaterdag is Restaurant Smink zowel voor lunch als diner geopend.

Op vrijdag en zaterdag kunnen bezoekers genieten van een heerlijke lunch tussen 12:00 en 14:30. Diner is eveneens beschikbaar van 18:00 tot 21:00 op deze dagen. Wij kijken ernaar uit om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Restaurant Smink' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Restaurant Smink. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Smink

Goed nieuws! Bij Restaurant Smink in Wolvega kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Wolvega

Benieuwd wat je naast Restaurant Smink nog meer in of rondom Wolvega (Wolvega-Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Wolvega-Centrum.