Supperclub map

Supperclub

7.8 · 970 recensies

Singel 460, Amsterdam

Supperclub
Supperclub Supperclub
Supperclub Supperclub
Supperclub

Over deze locatie

Aan de Singel 460 in het gebied 'Leidsegracht Zuid' in Amsterdam ligt Supperclub. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 970 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Supperclub accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsegracht Zuid hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Laura Claushuis
Google Maps Logo

Manonvriendelijke club, mannen vragen aan vrouwen of ze mogen aansluiten omdat ze anders niet binnen geraken, hierdoor mochten we zelf niet meer binnen, terwijl we met een groep vrouwen op de lijst stonden. Heel onvriendelijk, arrogante, gefrustreerde man aan deur, beleefd zijn is precies ook moeilijk.

Laura Claushuis 2 weken geleden
Jasmina Man
Google Maps Logo

Tafel geboekt. Flessen besteld. Slechte muziek. Slechte medewerkers. Super brutaal. Hindoestaanse meid niet aardig. Heel veel geld uitgegeven aan deze club voor mijn verjaardag wat absoluut onnodig was omdat dit niet de service was die we verwachten voor de prijs die wij hebben betaald. Nare ervaring. Ga niet naar supperclub!! Is je geld niet waard.

Jasmina Man 1 maand geleden
Mariem Lady General
Google Maps Logo

Vorige week zondag heerlijk kunnen eten met een geweldige dinnershow! Heel mooi om talenten zo te kunnen bewonderen en te kunnen genieten van lekker eten. Heel open en vriendelijk personeel, die weloverwogen serveert. Het enige nadeel was dat in de mail stond tussen 18.00 en 18.30 aanwezig te zijn, maar eenmaal aangekomen verteld werd dat men pas vanaf 19u naar binnen kan. Hierom extra onnodige kosten in het cocktailbarretje beneden gemaakt. Verder vind ik onduidelijk weergegeven wat de volledige prijzen zijn, hierdoor wel verrast aan het einde. Dit mag duidelijker benoemd worden in o.a. de website.

Mariem Lady General 2 maanden geleden
Can A.
Google Maps Logo

Het gehele pand is echt héél erg mooi en sfeervol! Het eten is erg goed, maar verwacht niet dat je met een volle maag naar huis gaat (high class diner is nou eenmaal in kleine porties). De muziek en het entertainment waren erg goed en maakte de avond compleet, evenals het dineren op de ligbedden. Afsluitend met de Sundaze clubavond was het een heerlijke avond om niet te vergeten. De service mag beter; gebeld en gemaild over het menu, werd aangeven dat je ter plaatsten je dieetwensen kon doorgeven. Eenmaal daar kregen wij (groep van 6 pers.) te horen dat het één vast menu betrof, vega optie was er wel. Er werden aanpassingen aan 't menu voor ons gedaan (allergie voor fruit & geen varkensvlees/vega) maar wel pas na aandringen, je voelt je dan een zeur en dat is jammer. Daarbij mag er meer personeel rondlopen, oa voor het aanbieden van drankjes. Als je op de ligbedden ligt dan wil je er niet zelf voor op hoeven te staan & je wilt ook geen lege glazen. Tot slot, er was geen thee en cola zero. Hoe dan ook enorm genoten!

Can A. 2 maanden geleden
Jordi van Rootseler
Google Maps Logo

Het zou echt een fantastische beleving kunnen zijn, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een top show van te maken. Helaas is het op alle vlakken niet goed genoeg. -Het menu omvat te weinig, ik hou van verfijnd eten, maar het moet in zijn geheel wel vullend zijn, dat was niet zo. -De bediening, op 1 vrolijke jongen na, straalde geen vrolijkheid uit en zag ons te weinig. -Wat we konden bestellen, duurde vervolgens te lang -De acts waren oké, maar er was geen geheel en de act met de wortel raakte kant noch wal. Ik hou van entertainment en het mag zeker de randen opzoeken, maar terwijl je zit te eten ondergespuugd worden met afgevreten wortel, ai dat is geen goede combi. -Met afrekenen ook nog even vergeten dat je al hebt aanbetaald, complementeert de toch al zo goed georganiseerde bediening. Nogmaals: het zou echt fantastisch kunnen zijn, maar prijs/kwaliteit en inhoud zijn echt onvoldoende.

Jordi van Rootseler 3 maanden geleden
Rob Jacobs
Google Maps Logo

Dit is een plek voor de "look alike" happy few. Wat ongelooflijk slecht/namaak. Met een show die geen inhoud heeft. Bediening wordt ook maar gestuurd. Het thema is geld verdienen, dat mag natuurlijk, maar de manier waarop.........nee !! Klantvriendelijk 0. Als je vraag of opmerking had, werd er gelijk gewezen naar de voorwaarden. In Amsterdam zijn leukere en gezelliger plekken met echte mensen !!

Rob Jacobs 3 maanden geleden
Eggie Eipet
Google Maps Logo

Echt slecht, bed tafel gereserveerd en vervolgens wordt je aan een stoel tafel gezet (schijnt in de voorwaarden te staan dat dat kan) met de belofte dat als er bedden vrij bleven (wat ook was) we daar naar verplaatst konden worden. Waarom wordt er op gasten gewacht die er nog niet zijn als wij ook een bed tafel gereserveerd hebben??. Zou na het voorgerecht zijn, weer gevraagd, moesten toen tot 21.15 wachten (aanvang was 19.00) bedden bleven vrij maar er werd niet meer gereageerd, echt slecht dit, was ook weinig show…

Eggie Eipet 3 maanden geleden
George Kiebert
Google Maps Logo

Vrijdag gegeten en de show meegemaakt voor mij is het over de top en teveel seen and be seen. Eten is prima maar echt babyhapjes. Na het bezoek rechtstreeks naar de mac gelopen om me bij te voeden. Personeel is vriendelijk, show is visueel leuk om naar te kijken maar €80,00 pp incl eten, ex drank is way to much

George Kiebert 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Supperclub

Goed nieuws! Bij Supperclub in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.