Restaurant Supperclub Amsterdam

Restaurant Supperclub

Bij Restaurant Supperclub gelegen aan de Singel 460 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Supperclub is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Restaurant Supperclub

Singel 460 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Restaurant Supperclub in Amsterdam

In Amsterdam aan de Singel 460 bevindt zich Restaurant Supperclub. Bij Restaurant Supperclub kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort Restaurant Supperclub een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Restaurant Supperclub

Voor de actuele openingstijden van Restaurant Supperclub in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Restaurant Supperclub nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Reserveren bij Restaurant Supperclub

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Supperclub. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 205 0221
Restaurant Supperclub Amsterdam
Restaurant Supperclub Amsterdam
Restaurant Supperclub Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Restaurant Supperclub?

Restaurant Supperclub krijgt een beoordeling van 7.8/10 gebasseerd op 841 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

I love this place! het is er altijd zo gezellig, eten en personeel is top en entertainment even better. Kom hier graag. :) dit wil je echt niet missen.

Lees verder

5/5

De koffie was heel goed goede sfeer

Lees verder

4/5

Ongezellige tent, opgelicht door de kaartjes juffrouw. Alles moet cash betaald worden kortom witwas zaak.. Ga hier niet heen voor een gezellige avond stappen!

Lees verder

1/5

Vrijdagavond Spice kaartjes gekocht en dat was helaas voor niks. Er stond om half 1 een rij buiten van 2 uur (nog nooit zoon lange rij gezien daar in de kou) ook al hadden we kaartjes toch moesten we achteraan. We hadden met 20 man kaartjes gekocht voor 2 verjaardagen HELAAS DUS. Wij dachten dan komen we later terug maar dat had ook geen zin want de bewaker vertelde ons dat vol is vol ook al had je een kaartje. Geen kaartjes van te voren kopen voor spice op vrijdagavond.

Lees verder

2/5

Nog in de vorige eeuw dit établissement, op de vorige locatie in de Jonge Roelensteeg, voor de laatste keer bezocht. Toen was het een vernieuwende, alternatieve, artistieke, hedonistische noviteit die culinaire en theatrale hoogstandjes verbond met deelnemers aan de toenmalige clubscene, waar je kwam om te zien en om gezien te worden. De tand des tijds heeft zijn werk gedaan: dat ook hier de schoorsteen moet roken is duidelijk. Toch is het te waarderen dat Amsterdam hiermee over een attractie beschikt die in de wijde omgeving op dit niveau niet wordt geëvenaard en daarmee de stad ook internationaal op de kaart zet. Het was aangenaam dat het bedienend personeel niet telkens langs kwam of we nog iets wilden drinken maar op afroep beschikbaar was. Naarmate de avond verstreek nam het volume van de af en toe gedateerde muziek toe zodat conversatie moeilijk werd; de formule van restaurant & club tegelijk was met name voor ons, balkonbewoners op leeftijd, moeizaam. Als er iets van importantie te vieren is, is het zeker een interessante ervaring; als je copieus wil dineren en een conversatieachterstand wil inhalen is het minder geschikt, ook met het oog op de prijs.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Supperclub

Goed nieuws! Bij Restaurant Supperclub in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Restaurant Supperclub nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Leidsestraat 15

Nespresso Boutique Amsterdam Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Heiligeweg 25

The Seafood Bar Amsterdam Restaurant

The Seafood Bar

Spui 15

ParkBee Kalverstraat Amsterdam Vervoer

ParkBee Kalverstraat

Singel 451C

coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Spui 28

MR. MONKEY - Hangout & Hotel Amsterdam Overnachting
Belfort Hotel Amsterdam Amsterdam Overnachting
IJscuypje Amsterdam IJssalon

IJscuypje

Heiligeweg 18