Restaurant Vermeer map

Restaurant Vermeer

9.2 · 277 recensies

Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam

Restaurant Vermeer
Restaurant Vermeer Restaurant Vermeer
Restaurant Vermeer Restaurant Vermeer
Restaurant Vermeer

Over deze locatie

Vermeer Amsterdam is het restaurant van 1*-Michelinchef Chris Naylor. Hij experimenteert met producten die hij dagelijks krijgt aangereikt van kwekers uit de buurt.

De keuken is het laboratorium van chef Chris Naylor. Tijdens een creatief proces transformeren Chris en zijn team de dagelijks aangereikte ingrediënten tot robuuste gerechten met pure en volle smaken. Groenten hebben een hoofdrol. De service in het restaurant is op het hoogste niveau, maar de sfeer is informeel.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Vermeer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rapenburg hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Danielle Beltman
Google Maps Logo

wat een top ervaring met bevlogen personeel, zowel in de keuken als in het restaurant. Erg goed concept met verrassende gerechten!

Danielle Beltman 1 maand geleden
Anne Griffioen
Google Maps Logo

Fantastische avond gehad bij Vermeer. Eten is subliem en de gastvrijheid is geweldig! Het is echt een aanrader, een van mijn favoriete restaurants!

Anne Griffioen 1 maand geleden
Anna-Maria Giannattasio
Google Maps Logo

Fantastisch, geweldig en fenomenaal. Ongekende kwaliteit Sommelier top en alles klopte gewoon. Sfeer, eten, hospitality en trotse crew. Flexibel en geven zelfs nog méér kwaliteit dan ik verwacht!

Anna-Maria Giannattasio 2 maanden geleden
Jorris boomsma
Google Maps Logo

Erg lekker gegeten bij Restaurant Vermeer. Service is uitstekend!

Jorris boomsma 3 maanden geleden
Nynke
Google Maps Logo

We hebben hier gisteren echt heerlijk en heel gezellig gegeten. Alle gerechten klopten en waren vooral erg lekker, de wijn die we hadden supergoed en al het personeel zo aardig en gezellig.

Nynke 7 maanden geleden
Caroline Hulshoff
Google Maps Logo

Geweldig! Chris overtreft zichzelf.

Caroline Hulshoff 10 maanden geleden
Amedeo NL
Google Maps Logo

Een van mijn favoriete restaurants in Amsterdam. Top chef!

Amedeo NL 1 jaar geleden
Michiel Den Besten
Google Maps Logo

Met nog twee vrienden wilden wij weer opnieuw een restaurant met Michelinster aandoen. Onze reis naar het buitenland ging niet door dus we bleven in Amsterdam. Op zoek naar een restaurant bleek alleen bij Vermeer op korte termijn plek te zijn om te reserveren, veel andere restaurants waren al volgeboekt. Gelukkig bleek dit een uitstekende keuze. De gerechten zijn een geslaagde combinatie van creatief en klassiek, vergezeld door heerlijke wijnen. We hadden het vijfgangen menu dit was voor ons perfect. Het wijnarrangement kon gelukkig ook met kleinere glazen bij de vele gangen! Ook de bediening was zeer goed in orde. De gerechten werden perfect simultaan gebracht (en na elke gang afgeruimd). Sommelier Simon heeft verstand van zaken en schept zichtbaar veel genoegen in zijn vak. Hij is een bekende in het veld, vrienden van mijn ouders zijn al jaren wijnimporteurs van het betere segment en hij kende ze bij naam! De prijzen zijn wat je verwacht in bij een Michelinster. Niet eronder maar zeker ook niet erboven. Alles bij elkaar een zeer geslaagde avond. We komen zeker nog eens terug

Michiel Den Besten 1 jaar geleden
Boudewijn Drost
Google Maps Logo

Goede service en prima eten. Er wordt wel veel gebruik gemaakt van curry en kerrie smaken bij het merendeel van de gerechten.

Boudewijn Drost 1 jaar geleden
Charlotte Pril
Google Maps Logo

Een super avond gehad. Vriendelijke en persoonlijk personeel. Je kon merken dat ze het zo onder controle hadden dat en meer dan genoeg ruimte voor grapjes etc was. Het eten was heerlijk, we hebben ontzettend genoten! 5* plus!

Charlotte Pril 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Vermeer

Goed nieuws! Bij Restaurant Vermeer in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.