Restaurant Vinkeles map

Restaurant Vinkeles

9.2 ยท 186 recensies

Keizersgracht 384, Amsterdam

Restaurant Vinkeles
Restaurant Vinkeles Restaurant Vinkeles
Restaurant Vinkeles Restaurant Vinkeles
Restaurant Vinkeles

Over deze locatie

Aan de Keizersgracht 384 in het gebied 'Felix Meritisbuurt' in Amsterdam ligt Restaurant Vinkeles. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 186 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Vinkeles accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Felix Meritisbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jim Bakhuis
Google Maps Logo

Buitengewone restaurantervaring! Prachtige setting, vriendelijk personeel en ongelooflijk lekkere gerechten en wijnen! Verjaardag gaan vieren met ons twee. Was geweldig! Zeker om terug te gaan! Echte aanrader. Het is wat prijziger dan een ander restaurant maar ervaring is dan ook subliem!

Jim Bakhuis 6 maanden geleden
Heinz Nixdorf
Google Maps Logo

Prachtig kader professionele bediening top sympathieke chef, maar 1400 euro met 4 personen is net teveel voor wat je krijgt. De iets te zware Aziatische touch stoort mij maar dat is persoonlijk. De porties mochten hier en daar net iets groter

Heinz Nixdorf 2 jaar geleden
nrk nokia
Google Maps Logo

Heerlijk en gezellig, excuus voor mijn idee om eens stoelendans met de overige tafels te proberen :-)

nrk nokia 2 jaar geleden
Kees Helder
Google Maps Logo

Echt een top ervaring met fantastische bediening en heerlijk eten. We hadden 7 gangen met een bijbehorende wijnarrangement. Alles was perfect op elkaar afgestemd. Een absolute aanrader!

Kees Helder 2 jaar geleden
tim eleveld
Google Maps Logo

Best restaurant in Amsterdam. (Maybe NL)

tim eleveld 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Vinkeles

Goed nieuws! Bij Restaurant Vinkeles in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.