Restaurant Vroenhout Roosendaal

Restaurant Vroenhout

Bij Restaurant Vroenhout gelegen aan de Vroenhoutseweg 21 in Roosendaal kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Restaurant Vroenhout is één van de 6 locaties in Roosendaal op CardMapr.

Restaurant Vroenhout

Vroenhoutseweg 21 in Roosendaal

Betalen met creditcards bij Restaurant Vroenhout in Roosendaal

In Roosendaal aan de Vroenhoutseweg 21 bevindt zich Restaurant Vroenhout. Bij Restaurant Vroenhout kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Restaurant Vroenhout een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Restaurant Vroenhout

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Restaurant Vroenhout. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Roosendaal

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0165 532 632
Routebeschrijving
Restaurant Vroenhout Roosendaal
Restaurant Vroenhout Roosendaal
Restaurant Vroenhout Roosendaal

Recensies

Wat zeggen anderen over Restaurant Vroenhout?

Restaurant Vroenhout wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 84 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

heerlijk! alles lekker op smaak. prachtig verzorgd. kreeft/zeebaars risotto. lams heerlijk met erwten, artisjok... en verrukkelijke saus, dessert knapperig met coulis aardbei, ijs, kortom 5-gangen die allemaal even goed bevielen. smaak/presentatie en zéér vriendelijke en behulpzame bediening die alles brengen met een glimlach en vriendelijk woord. mooie wijnkaart (of aangepaste wijnen) met prijzen voor ieders budget en behulpzaam advies indien je niet weet wat te kiezen. wachttijden tussen de gangen waren m.i. perfect! ruime parking. terras buiten gezellig met zicht op weilanden. binnen kraaknet en gezellige tafels en/of bank. alle leeftijden zijn aanwezig, dat is altijd leuk. opmerking: het licht net iets minder fel, dat is nóg gezelliger.

Lees verder

5/5

Heerlijk gegeten. Goede, vriendelijke bediening met het juiste professionele tintje

Lees verder

5/5

Prachtig restaurant, lekker eten, het was alleen op de dag dat we kwamen erg rustig, en we werden ook apart gezet, waardoor de “gezellige” reuring eigenlijk ontbrak, bovendien hadden we stoelen zonder armleuning, ondanks dat er maar 8 mensen waren. Hadden via “heerlijk”gereserveerd en dus een vastgesteld menu. Waarom werden we dan toch “apart” gezet? Allemaal zaken die we accepteren als je via heerlijk reserveert, maar dan moet het ook wel “vol” zitten.

Lees verder

4/5

Heerlijk kerstdiner gehad. Sfeervol, vlotte en zeer vriendelijke en kundige bediening. Zalig gegeten. Elk onderdeel was heerlijk, mooi en vol smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lees verder

5/5

Heerlijk gegeten van de als schilderij opgediende borden. Met een zeer uitgebreide toelichting van de gerechten. Gewoon weg een zeer gezellig avond gehad. Het is moeilijk om het in woorden te omschrijven je moet het gewoon meemaken. Echt geweldig.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Vroenhout

Goed nieuws! Bij Restaurant Vroenhout in Roosendaal kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Roosendaal

Benieuwd naar andere locaties in Roosendaal waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Roosendaal zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Roosendaal
Parfumerie Douglas Roosendaal Verzorging

Parfumerie Douglas

Nieuwe Markt 1a

Bakker Bart Roosendaal Bakker

Bakker Bart

Nieuwe Markt 33

Trekpleister Roosendaal Drogisterij

Trekpleister

Nieuwe Markt 41

Hans Anders Opticien Roosendaal Roosendaal Opticien
Expert Roosendaal Roosendaal Elektronicawinkel

Expert Roosendaal

Nieuwe Markt 66 c

Rituals Roosendaal Verzorging

Rituals

Roselaar 9