Restaurant Wolf Atelier map

Restaurant Wolf Atelier

9.2 · 661 recensies

Westerdoksplein 20, Amsterdam

Restaurant Wolf Atelier
Restaurant Wolf Atelier Restaurant Wolf Atelier
Restaurant Wolf Atelier Restaurant Wolf Atelier
Restaurant Wolf Atelier

Over deze locatie

Aan de Westerdoksplein 20 in het gebied 'Westerdokseiland' in Amsterdam ligt Restaurant Wolf Atelier. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 661 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Wolf Atelier accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Westerdokseiland hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Joey Verseput
Google Maps Logo

Mooie locatie. Helaas vond ik de prijs/kwaliteitsverhouding niet goed. Het restaurant presenteert zich als een soort Michelin ster restaurant. Alleen het eten vond ik benedenmaats. Niet erg verrassend, en vreemde combinaties met bepaalde ingrediënten. Ik hou van creativiteit, maar sommige dingen vielen heel erg uit toon. De bediening was erg rommelig en het was niet erg goed te verstaan wat we nou op ons bord hadden liggen. Dit kwam omdat het restaurant nogal volgepropt zat. De prijs vind ik veel te hoog. Met z’n tweeën waren we 180 euro kwijt. Veel potentie, gezien de locatie en de atmosfeer.

Joey Verseput 1 maand geleden
Xander W
Google Maps Logo

Alle gerechten worden mooi gepresenteerd, alsof je in een sterren restaurant zit. Echter is dit wel misleidend want dan verwacht je ook iets spannends, en dat was het niet. Eentonige, karig gekruide gerechten. De oesters die we hadden besteld werden geserveerd in een bak zout, wie bedenkt dat? Als je de oester eet zit je hele mond gelijk vol zout… niet handig. De service was ook gewoon niet wat het hoort te zijn, onprofessioneel en slordig. Wij hebben laatst ook gegeten bij een restaurant met een Michelin ster en wij waren hier evenveel geld kwijt. Ik zou je echt aanraden verder te zoeken want dit is je geld echt niet waard.

Xander W 2 maanden geleden
Bob P
Google Maps Logo

Allereerst even over de locatie. Die is toch wel heel erg bijzonder. Het betreft een opbouw op het draaideel van een draaibrug van een oud spoor waardoor een ultiem industriële uitstraling bestaat. Van buiten en van binnen en een goede en effectieve balans van de industriële feel. Parkeren is heel handig (met een parkeerapp) op straat. Tip: parkeer op straat bij de oprit van het IJdock eiland (waarop het gerechtshof zit). Dan mis je de dure parkeergarage. Loop dan niet rechtstreeks, maar via het eiland voor het Paleis van Justitie langs via de brug naar het restaurant. Dan loop je recht op het restaurant af en dat is toch wel heel bijzonder. Zeker in de zwoele avondzon. Het menu van 15 gangen. Wat een heerlijke ervaring. Het is een menu waarover goed is nagedacht en dat nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Gasten wordt gevraagd alles te “evalueren” en dat wordt zeer serieus gedaan (bij ons, maar ook bij de buren zagen we na ons vertrek). We (we waren met 4) probeerden goed tot consensus te komen, maar ieder had toch wel z’n eigen voorkeuren. Dat is dus ook wel leuk aan het menu. Er is voor iedereen wat en over smaak valt niet te twisten. Kleine hapjes, dus je zit aan het einde niet “vol”, maar hebt wel een heel voldaan gevoel van een heerlijke avond. Het hoogtepunt was wel de Wagyu die per 2 personen werd opgediend, vermoedelijk, omdat het anders wel een heel klein stukje zou worden. ;-) Al met al een fantastische belevenis die chef Michael Wolf hier al jaren neerzet op deze ultiem bijzondere locatie. De chef was er weer die avond en houdt zijn gasten (alles) goed in de gaten. We waren er al een keer toen hij hier net wat begonnen nadat we het restaurant hadden “gespot” vanuit de trein naar Haarlem. “Cool!”, dachten we meteen. Dit was voor ons de tweede keer en zeker niet de laatste. Geniet ervan!

Bob P 2 maanden geleden
Jesper de Miranda
Google Maps Logo

Geweldig 15-gangenmenu gegeten waar elk gerecht uniek en heerlijk was. Het wijnarragement is een absolute aanrader. De sommelier was zeer kundig en vriendelijk, en de soms een tikkeltje gewaagde pairings sloten mooi aan!

Jesper de Miranda 3 maanden geleden
Marielle
Google Maps Logo

Wat een verwennerij! Bijzondere en heerlijke gerechten + goede wijn. Alles wordt nog specialer door de bediening, die met warmte èn deskundigheid zorgt dat je vreselijk geniet. Goed aangepast op de Covid tijden, zodat we van 17:00-20:00 terecht konden.

Marielle 7 maanden geleden
Sabrina Oudkerk Pool
Google Maps Logo

Op zich vriendelijke bediening, maar komt afspraken niet na. Duurde lang voordat kaart kwam, lang voordat 2 broodjes voor 3 personen werden geserveerd. Na 1,5 uur voorgerecht, tevens nog 1 broodje besteld, dat kwam nadat voorgerecht op was, wijn geserveerd nadat voorgerecht op was. Daarna zo lang moeten wachten op hoofdgerecht, dat we weg zijn gegaan. Jammer, onze avond uit was verpest. Tip: neem niet meer klanten aan, dan je kunt bedienen binnen afzienbare tijd.

Sabrina Oudkerk Pool 8 maanden geleden
Dylan Amsterdam 92
Google Maps Logo

Heerlijk eten, geweldige service. 15 gangen diner is een aanrader. Enige minpunt was de tafelindeling, ik persoonlijk vond alle tafels te krap op elkaar. Ik had liever ruim 1,5 meter tussen de andere gasten gehad.

Dylan Amsterdam 92 9 maanden geleden
Tim E
Google Maps Logo

Waanzinnige avond gehad gisteren en niets aan te merken. De atmosfeer, de service, het 15 gangen menu en ook de wijn spijs combinatie van een bijzonder hoog niveau. Zonder enige twijfel één van de leukste culinaire ervaringen dit jaar.

Tim E 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant Wolf Atelier

Goed nieuws! Bij Restaurant Wolf Atelier in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.