Restaurant "Zorba De Griek" map

Restaurant "Zorba De Griek"

6.4 · 313 recensies

Leidsekruisstraat 18, Amsterdam

Restaurant "Zorba De Griek"
Restaurant "Zorba De Griek" Restaurant "Zorba De Griek"
Restaurant "Zorba De Griek" Restaurant "Zorba De Griek"
Restaurant "Zorba De Griek"

Over deze locatie

Aan de Leidsekruisstraat 18 in het gebied 'Leidsebuurt Noordoost' in Amsterdam ligt Restaurant "Zorba De Griek". Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 313 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant "Zorba De Griek" accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Noordoost hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Yvonne
Google Maps Logo

Eten was echt lekker, we gingen er zitten omdat een tevreden klant het ons aanprees.

Yvonne 3 weken geleden
Jacques Bos
Google Maps Logo

Op the fork krijgt dit restaurant goede recensies. Maar die zijn geheel niet betrouwbaar. Niet te eten hier bij deze tourist trap. Je kan beter naar de Mac gaan.

Jacques Bos 1 maand geleden
Stephan Veenstra
Google Maps Logo

Heb de mixed grill gegeten. Prijs kwaliteit verhouding onder de maat. Voor €21 was het qua hoeveelheid en smaak vrij karig.

Stephan Veenstra 2 maanden geleden
Ni Reviews
Google Maps Logo

Heb hier lekker gegeten. Een echte aanrader personeel is ook heel aardig vergeet vooral niet om ouzo te drinken.

Ni Reviews 2 maanden geleden
Vincent Schmitz
Google Maps Logo

Eten was smakeloos en erg duur voor wat we kregen. Ook de drankjes waren aan de deur kant.

Vincent Schmitz 3 maanden geleden
steijn de kok
Google Maps Logo

Eten is oke, wel te duur voor wat je krijgt

steijn de kok 9 maanden geleden
Kaas Knabbel
Google Maps Logo

Zwaaaaar matig 20 euro betaald voor mixed grill voor een stukje kofte een beetje gyros 1 lamskotelet en een kipspies kofte was zo droog als de sahara en de gyros bij de appie is beter

Kaas Knabbel 9 maanden geleden
Corry Steinbrückner
Google Maps Logo

Erg goed gegeten. Heel vriendelijk persooneel.

Corry Steinbrückner 10 maanden geleden
Alev Tuna
Google Maps Logo

Ik ben hier met mijn gezin gaan eten puur omdat we in de buurt waren, eerst gingen we buiten zitten maar het begon te gieten dus zijn we naar binnen gegaan en plaatsgenomen aan een tafel bij de deur, daar tochte het heel erg, niet fijn met een kind van 3 , er kwam een andere tafel vrij dus vroeg ik of wij daar konden plaatsnemen( dit alles nog voordat onze eten er was) maar er werd geïrriteerd gereageerd door de ober en ik kreeg het gevoel dat ik Diva gedrag vertoonde puur omdat ik uit de tocht en kou wilde zitten met een klein kind, ik en mijn zoon wilden mixed grill zonder gyros en vroegen dat te vervangen met kip daar werd moeilijk over gedaan, uiteindelijk kregen wij het toch, maar alle vlees was droog, het eten van mijn man was ook niet zoals het hoorde , ik mijn zoon en dochtertje hebben alle 3 mixed grill gegeten en weet niet of het aan dat eten lag of niet maar mijn dochter en ik hebben hele nacht gespuugd, en nu nog misselijk mijn zoon is ook hele dag misselijk, dus voor ons nooit meer, geen fijne verjaardagetentje voor mij👎

Alev Tuna 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Restaurant "Zorba De Griek"

Goed nieuws! Bij Restaurant "Zorba De Griek" in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.