RIJKS map

RIJKS

8.8 · 1171 recensies

Museumstraat 2, Amsterdam

RIJKS
RIJKS RIJKS
RIJKS RIJKS
RIJKS

Over deze locatie

Aan de Museumstraat 2 in het gebied 'Museumplein' in Amsterdam ligt RIJKS. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.171 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, RIJKS accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Museumplein hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

René Baks
Google Maps Logo

Heerlijke gerechten en zeer vriendelijke bediening. We waren er voor onze trouwdag en kregen een leuke attentie aan tafel. De begeleidende wijnen (wij hadden 1/2 glazen, ivm rijden) waren echt anders dan anders. Verassend en passend bij de gerechten. Sfeer is fijn, maar eigenlijk geen koppeling met het museum. Een heerlijke avond gehad.

René Baks 4 weken geleden
Annemieke van der Hof
Google Maps Logo

Prima lunch, attenten bediening. Alleen een beetje apart, dat je meteen moet afrekenen ( zonder om de rekening te vragen) zodra je laatste hap van de lunch tot je heb genomen . Terwijl je nog je drinken heb staan. ??? . Antwoord van de kelner. Ik dacht u haast had ? Hoezo? Druk was het zeker niet op ons tijdstip. Erg jammer ! Voor ons reden om niet meer te gaan.

Annemieke van der Hof 1 maand geleden
Anita Lowenhardt
Google Maps Logo

Wat een feest om hier te lunchen. Alle gerechten zijn even smaakvol en complex van smaak. Vriendelijke bediening, geweldige uitleg van de verschillende gerechten en bijbehorende wijnen. In één woord: geweldig. Was een cadeau van de (bonus/schoon)kinderen. Rob en Anita

Anita Lowenhardt 1 maand geleden
Ed Senne
Google Maps Logo

Twee weken terug voor de derde keer in een jaar hebben we hier gegeten. Het eten is iedere keer weer verrassend en heerlijk! Het personeel is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam! Bij het eten heerlijke bijpassende wijnen gedronken door middel van een wijn arrangement. Een deel van de ervaring bestaat uit de wijn-spijscombinaties die iedere keer weer zeer geslaagd waren! Een kleine kanttekening. Bij een 6 gangen menu dat vooraf is gegaan door een glas bubbels betekent dat je meer drinkt als ons gezelschap eigenlijk wilde. Dat losten wij altijd op door voor een BOB arrangement te kiezen, zodat je wel kunt genieten van de combinaties. Dorst lessen doe je wel met water. Tot onze stomme verbazing was dit niet meer mogelijk. De keus was dus ofwel af en toe een ronde overslaan en de combi missen ofwel meer drinken als eigenlijk gewenst. Of dit een commerciële reden heeft of een andere weet ik niet, maar dit is absoluut geen verbetering van de service. Hopelijk komt het restaurant hier op terug!

Ed Senne 2 maanden geleden
Tamar Udo
Google Maps Logo

Vriendelijke mensen en strakke organisatie. Het was druk en we moesten even in een rij op een tafeltje wachten, maar dat ging erg efficiënt en vriendelijk, ondanks de drukte. Eten is goed te doen.

Tamar Udo 4 maanden geleden
Raymond Vischjager
Google Maps Logo

Ik had niet goed geluisterd naar wat er allemaal in het 6 gangen menu zat. Er zat een gerecht bij wat niet mijn smaak is. Bij het afruimen zag de ober dat ik het gerecht had laten staan. Niet het afgezaagde standaard riedeltje "heeft het (niet) gesmaakt? Maar een unieke vraag "mogen wij iets anders voor u maken?" Bediening en eten TOP!

Raymond Vischjager 6 maanden geleden
Tom Jacobs
Google Maps Logo

Het was druk op zondag 31 oktober 2021. We moesten eerst in de rij voor de ingang en toen in de rij voor de garderobe. Kostte in totaal 35 minuten. De tentoonstelling 'Vergeet me niet' was de moeite waard. Ook de audio tour die je via de Rijksmuseum-app kon volgen is interessant.

Tom Jacobs 7 maanden geleden
Rob de Kort
Google Maps Logo

Het eten was uitmuntend, de bediening was uitmuntend, maar het ontvangst was een tegenvaller. We kregen het gevoel dat ze dachten dat we het eten niet konden betalen. Of we niet eerst de menukaart wilden zien ,voordat we naar binnen gingen. Dat was een grote teleurstelling. Gelukkig heeft de rest het goed gemaskt, maar vandaar een lagere beoordeling

Rob de Kort 7 maanden geleden
Frank van Delden
Google Maps Logo

Leuk binnenterras, waar je prima iets kunt eten en drinken. Voor een museum redelijk aan de prijs, maar ook wel goed. Je kunt hier overigens digitaal bestellen en afrekenen: QR-code scannen, bestellen en met bijvoorbeeld iDeal afrekenen.

Frank van Delden 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij RIJKS

Goed nieuws! Bij RIJKS in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.