Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum

Bij Rijksmuseum gelegen aan de Museumstraat 1 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Rijksmuseum is één van de 239 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Rijksmuseum

Museumstraat 1 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Rijksmuseum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Museumstraat 1 bevindt zich Rijksmuseum. Bij Rijksmuseum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Musea, scoort Rijksmuseum een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 674 7000
Routebeschrijving
Rijksmuseum Amsterdam
Rijksmuseum Amsterdam
Rijksmuseum Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Rijksmuseum?

Rijksmuseum wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 59802 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De enorm grote collectie schilderijen van het Rijksmuseum is voor de echte liefhebber om geen genoeg van te krijgen. Vooral de ruimte met de nederlandse meesters zijn stuk voor stuk topwerken, magnifiek! Voor kinderen is het museum ook leuk. Er zijn veel uitjes van schoolkinderen en er is een leuke puzzeltocht waar ze aan mee kunnen doen. Voor mijn 8-jarige dochter was deze tocht perfect qua afstand en tijdsduur. Het duurde ruim een uur. Voor een jong kind moet het ook niet langer duren. Aan het einde ook nog een leuke verassing. Het enige minpunt zijn de enorme hordes met toeristen die constant foto’s aan het maken zijn. Mag dat wel? De bewaking doet er niks mee en dat snap ik ook wel, anders blijf je bezig. Misschien moeten ze nog meer met tijdslots gaan werken net als in het van gogh museum? Of misschien het museum 24 uur per dag openen. Misschien een beetje veel van het goede, maar verruiming van de openingstijden zou niet verkeerd zijn. Wil je echt op je gemak de schilderijen bekijken dan kun je voor kiezen om heel vroeg te komen of juist heel laat,. Iets om te overwegen. Het zijn wat keline tips, want het museum blijft een topper. 5 sterren meer dan verdiend.

Lees verder

5/5

Onder de indruk. Wat een prachtig gebouw, wat een mooie kunstwerken. We zijn geen liefhebbers van Kunst, maar eenmaal hier zagen wij de schoonheid van kunst.

Lees verder

5/5

De prijsverhoging valt samen met de heropening van de nieuwe Philipsvleugel, die ruimte biedt aan grote en kleinere (inter)nationale tentoonstellingen. Vanaf november is er eerst een fotografie-tentoonstelling te zien. Tijden de verbouwing van het Rijksmuseum werden in de Philipsvleugel de topstukken van het museum getoond. Na de heropening werd de vleugel gerenoveerd. Volgens het Rijksmuseum was de huidige toegangsprijs van 15 euro een speciale prijs voor het openingsjaar. De nieuwe entreeprijs geldt overigens niet altijd. Voor de tentoonstelling Late Rembrandt, die vanaf februari in het Amsterdamse museum te zien is, wordt een extra toeslag van 7,50 euro berekend waardoor de entreeprijs dan op 25 euro komt. Ook Museumkaarthouders moeten de extra toeslag betalen.

Lees verder

5/5

Mooi verbouwd. Fijn personeel, mooie routes. Erg prettig geworden.

Lees verder

5/5

Ze zijn qua logistiek niet goed berekend op veel mensen.lange rijen voor de garderobe,te weinig lockers.horeca mogelijkheden niet toereikend.lange rijen met wachttijden van 30 minuten tot 1 uur Let op!!een rugzak mag NIET mee naar binnen.een handtas wel.wij hebben noodgedwongen onze rugzak tussendoor moeten halen om iets te kunnen eten want we hadden rijstwafels en broodjes bij voor ons kind.omdat de horeca te vol zat adviseer ik om zelf wat mee te nemen zeker als je met kinderen bent.kost wel weer tijd aangezien je die bij de garderobe hebt af moeten geven.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Rijksmuseum

Goed nieuws! Bij Rijksmuseum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 239 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17