Rijksmuseum map

Rijksmuseum

9.2 · 67606 recensies

Museumstraat 1, Amsterdam

Rijksmuseum
Rijksmuseum Rijksmuseum
Rijksmuseum Rijksmuseum
Rijksmuseum

Over deze locatie

Aan de Museumstraat 1 in het gebied 'Museumplein' in Amsterdam ligt Rijksmuseum. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 67.606 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rijksmuseum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Museumplein hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Wouter
Google Maps Logo

De collectie is wel indrukwekkend, maar of het €20 waard is weet ik niet. Het is ook allemaal zo slecht aangegeven, er zou beter moeten worden aangegeven wat de "optimale" route is zodat je alles hebt gezien. We zijn zeker 3 keer langs iets gelopen dat we al eens gezien hadden, en we zochten naar een specifiek deel van de collectie, gemarkeerd als 1700-1800 en het kostte echt teveel moeite voordat we dat hadden gevonden. Tickets ook best vooraf kopen, we stonden 2 dagen geleden aan de ticketverkoop om 11h, en er werd ons gezegd dat we pas vanaf 15h30 het museum binnenmochten omdat het "volgeboekt" was tot dan.

Wouter 2 maanden geleden
Romy Berendsen
Google Maps Logo

Super leuke dag gehad in het museum. Er zijn zo veel imponerende schilderijen en kunstwerken dat ik er nog dagen lang er na van heb kunnen genieten. Vooral de ere galerij en de kunstwerken van 1700-1800 waren mijn favorieten. Mijn tips echter, neem echt wat te eten mee naar binnen, je bent wel een paar uur bezig en het restaurant is mega duur. 45 euro betaald voor een matige salade, een broodje, 6 bitterballen en 2 drankjes! Het duur ook nog vrij lang en is zeer matig. Daarnaast hebben ze nu ook een soort glazen kist om de nachtwacht gezet, ik zou me daarom zeker focussen op de andere werken in het museum.

Romy Berendsen 1 jaar geleden
Micha Verbeek
Google Maps Logo

Wat een mooi museum! Wij zijn hier geweest met onze zoon van 9. Voor kinderen zijn er verschillende manieren gecreëerd om dit museum aantrekkelijk te maken zoals een familiespel/speurtocht. Aan het begin letterlijk even puzzelen waar te beginnen, maar toch goed gekomen. Zoveel moois om te bekijken. En natuurlijk de Nachtwacht gezien, hoewel het beeld ietwat 'verstoort' werd door de enorme scanner en twee medewerkers die ervoor in het glazen hok zitten met hun neus in hun mobiel. Maar daar moet je even doorheen kijken. Juist nu in deze tijd bezocht nu het nog rustig is qua toeristen. Op een maandag om 13.00uur.

Micha Verbeek 1 jaar geleden
Romy Teunissen
Google Maps Logo

Prachtig museum, helemaal coronaproof en nu erg rustig 😁!

Romy Teunissen 1 jaar geleden
Stef
Google Maps Logo

Prachtig museum, door corona een stuk rustiger dan normaal!

Stef 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Rijksmuseum

Goed nieuws! Bij Rijksmuseum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.