Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum

Bij Rijksmuseum gelegen aan de Museumstraat 1 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Rijksmuseum is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Rijksmuseum

Museumstraat 1 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Rijksmuseum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Museumstraat 1 bevindt zich Rijksmuseum. Bij Rijksmuseum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Musea, scoort Rijksmuseum een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 674 7000
Routebeschrijving
Rijksmuseum Amsterdam
Rijksmuseum Amsterdam
Rijksmuseum Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Rijksmuseum?

Rijksmuseum wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 60806 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We zijn als gezin naar het Rijksmuseum geweest. De familie audiotour is een echte aanrader! Na de tour die ongeveer een uur duurt zijn we de andere routes gaan lopen en hebben ons ruim 5 uur vermaakt samen. De kinderen kregen nog een familie boekje aangeboden welke ik zeer kan aanbevelen, er staan leuke en grappige dingen in die de kinderen kunnen leren over de bezienswaardigheden. Eigenlijk was al het personeel, incl. Beveiliging erg attent en aardig. Heel fijn! In het restaurant waren de gebakjes ook erg lekker en de bezorging snel en contactloos.

Lees verder

5/5

Hele relaxte ochtend gehad vandaag in het Rijksmuseum. De Caravaggio-Bernini tentoonstelling was zeer de moeite waard. Omdat we vroeg waren (en er blijkbaar een paar mensen niet waren komen opdagen) werd ons geadviseerd om even bij de tickets-balie te vragen of er nog een plekje was voor deze tentoonstelling (waar we in eerste instantie niet voor hadden gereserveerd). Geheel onverwachts konden we dus toch nog deze tentoonstelling zien. Geweldige tip dus van de medewerker bij de ingang. De 1,5 meter-maatregelen zijn duidelijk aangegeven in het museum, maar beïnvloeden het bezoek absoluut niet negatief. Alles was goed georganiseerd, het personeel vriendelijk — je voelt je echt te gast.

Lees verder

5/5

Na het Rijksmuseum geweest. Was hier nog nooit geweest. Het was goed geregeld met alle regels rond om corona had en dag van te voren gereserveerd. Toen we aankwamen vroegen ze welke tijd je had. Daarna moesten ze zelf de tickets scannen. Je kon vervolgens en van de twee routes kiezen de een ging door de recht kant en de andere door de linker kant. De routes waren erg duidelijk en goed te volgen. Je leerde veel over de schilderijen. Je kan hier wel de hele dag vullen als je wilt. Het was erg mooi en leuk om te zien. Ik zal het zeker aanraden

Lees verder

5/5

Voor het eerst in het Rijksmuseum geweest. Door de corona periode is het rustig. Je merkt dit vooral in de wat kleinere zalen. Heerlijk om de kunst goed te bekijken. Zeker nog een keer terug, want er is zoveel te zien.

Lees verder

4/5

Prachtig museum. Persoonlijk het mooiste van Nederland. Neusje van de zalm. Niet in een dag te doen. Van te voren keuzes maken en daarna nog een keer terug komen om de rest te bekijken. Als van kunst en geschiedenis houd dan zit je in dit museum op de eerste rang!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Rijksmuseum

Goed nieuws! Bij Rijksmuseum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting