Rijsel map

Rijsel

9.2 · 417 recensies

Marcusstraat 52, Amsterdam

Rijsel
Rijsel Rijsel
Rijsel Rijsel
Rijsel

Over deze locatie

Aan de Marcusstraat 52 in het gebied 'Weesperzijde Midden/Zuid' in Amsterdam ligt Rijsel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 417 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Rijsel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Weesperzijde Midden/Zuid hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Maartje Derksen
Google Maps Logo

Superlekker eten, mooie ambiance, geweldig personeel. Alles is klasse. In een ongedwongen sfeer met open keuken het allerbeste! Absolute aanrader als je echt van goed eten, kwaliteit en bevlogen horeca mensen houdt ♥️

Maartje Derksen 2 weken geleden
Ammy Vogtlander
Google Maps Logo

Waren voor het eerst weer uiteten bij Rijsel. Nog steeds dezelfde toptent. Het eten was zalig. De service super vriendelijk. Vonden t lastig om te kiezen uit de lange lijst van wijnen en mochten er toen eerst verschillende proberen. Echt een avondje uit.

Ammy Vogtlander 3 maanden geleden
Marius Krooshof
Google Maps Logo

Nog nóóit meegemaakt. We betaalden 35 pp vooruit om te reserveren, bij de afrekening, meer dan de aanbetaling, wil men de aanbetaling niet volledig in mindering brengen omdat een gast van het gezelschap niet kon komen vanwege een positieve test. De gastvrijheid en het inlevingsvermogen is ver te zoeken in dit restaurant. Avoid.

Marius Krooshof 7 maanden geleden
Hoogh advies gebieds- en locatieontwikkeling
Google Maps Logo

Wat is dat toch? Dat gevoel dat ik telkens krijg als ik Rijsel binnenloop. Dat gevoel van warm welkom, gastvrijheid en ook zorgeloosheid. Je vergeet de tijd en je zorgen omdat je bij Rijsel dat meteen kwijt raakt. Is het het heerlijke eten? De lieve mensen die voor je zorgen? De voortreffelijke wijn? Ik weet 't niet... gauw nog maar eens keer proberen.

Hoogh advies gebieds- en locatieontwikkeling 8 maanden geleden
karin fienieg
Google Maps Logo

Fijn restaurant met heerlijk eten fijne sfeer en prettige attente service.

karin fienieg 11 maanden geleden
Bob
Google Maps Logo

Met veel zorg en aandacht een geweldig diner en bijpassende wijnen.

Bob 11 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.