Robin Uitgaansmode map

Robin Uitgaansmode

8.6 ยท 82 recensies

Amstelstraat 23, Amsterdam

Robin Uitgaansmode
Robin Uitgaansmode Robin Uitgaansmode
Robin Uitgaansmode Robin Uitgaansmode
Robin Uitgaansmode

Over deze locatie

Aan de Amstelstraat 23 in het gebied 'Rembrandtpleinbuurt' in Amsterdam ligt Robin Uitgaansmode. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 82 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Robin Uitgaansmode accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rembrandtpleinbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

nicole liefhebber
Google Maps Logo

Afgelopen zaterdag een afspraak gepland staan voor een trouwjurk. Op verzoek had ik screenshots gestuurd van de jurken die ik mooi vond zodat ze dit konden klaarhangen en anders in die stijl. Ook hoefde ik geen lingerie mee te nemen werd voor gezorgd. Ik had me zo ontzettend verheugd op deze dag , de communicatie via de mail was super dus niets kon fout gaan. Bij aankomst werd ik ontvangen door een heel jong meisje, ze had jurken klaar gehangen bij de paskamer en liet mij daar alleen. Ik vroeg om lingerie ben namelijk 42 dus los in een jurk is geen optie meer haha, maar dat vond het meisje niet nodig. Geen hulp met aankleden , totaal niet de soort jurken die ik had uitgekozen. Toen ging ze zoeken tussen de xxl jurken ik draag maat 38. Op de vraag wat nu de bedoeling was wist ze het eigenlijk niet goed. 2.5 aan het reizen geweest voor 15 minuten ellende. Nog geen sorry of medewerking van de meneer die daar rondliep om dit jonge meisje te ondersteunen. Weg mooie dag.ik ben echt heel verdrietig en teleurgesteld geweest zaterdag.

nicole liefhebber 2 maanden geleden
Minouk Van Leeuwen
Google Maps Logo

Uitgebreid, vriendelijk en kundig geholpen, mooie collectie jurken, heel betaalbaar, kleine aanpassing nog dezelfde dag klaar. Fijne winkel!

Minouk Van Leeuwen 2 maanden geleden
Mariska Irena van der Werf
Google Maps Logo

Zeer goede service! Mijn droom galajurk gevonden. Goed advies en zeer hulpvaardig, klantvriendelijk. Het feest begint al bij Robin's Mode!

Mariska Irena van der Werf 5 maanden geleden
Lytjes
Google Maps Logo

Geweldige winkel met waanzinnig leuke jurken. De dames die werkzaam zijn, zijn super! Mijn echtgenoot was zeer verrast met mijn trouwjurk ( ik ook)

Lytjes 7 maanden geleden
Sandra D
Google Maps Logo

Mooie jurken voor fijne prijzen.

Sandra D 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Robin Uitgaansmode

Goed nieuws! Bij Robin Uitgaansmode in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.