Sara's Boutique Hotel map

Sara's Boutique Hotel

6.8 · 236 recensies

Tweede Helmersstraat 6, Amsterdam

Sara's Boutique Hotel
Sara's Boutique Hotel Sara's Boutique Hotel
Sara's Boutique Hotel Sara's Boutique Hotel
Sara's Boutique Hotel

Over deze locatie

Aan de Tweede Helmersstraat 6 in het gebied 'Helmersbuurt Oost' in Amsterdam ligt Sara's Boutique Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 236 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sara's Boutique Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Helmersbuurt Oost hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Sara's Boutique Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Sara's Boutique Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Broski
Google Maps Logo

Dit was het slechtste vieste hotel dat ik me maar kon inbeelden. We kwamen de kamer binnen en het eerste wat me opvalt is dat het behangpapier bijna van de muren valt, er zitten overal plekken op, op de gordijnen op de handdoeken op het bed... Dan waren we van plan te douchen maar toen we de handdoeken bekeken dachten we er anders over. Letterlijk in iedere handdoek zaten lange zwarte haren. Ik ging naar de receptie om nieuwe te halen allemaal goed en wel ik doe die handdoeken open en wat bleek die zaten met NOG MEER haren. OVERAL, in bed op de kussens... ECHT RANZIG. En dan als je in de douche staat is het precies of je in een kinderzwembad staat! Locatie is top maar dit was het smerigste wat ik ooit heb gezien!

Broski 2 maanden geleden
Jacobus w
Google Maps Logo

Smerig!

Jacobus w 11 maanden geleden
truutjee niemand
Google Maps Logo

Super fyne hotel super personeel Niet te duur

truutjee niemand 2 jaar geleden
Davy en Kelsey de Cock
Google Maps Logo

Ons hotel kamer was zo smerig en de badkamer was echt niet schoongemaakt. Er lagen dingen op de grond, er zat viezigheid op de muren en wij hadden hier geen goed gevoel bij. Aangegeven bij de receptie kregen we de kamer naast de receptie. Toen we daar in kwamen leek het bed heel erg opgemaakt en deze kamer wel beter. Vervolgens lopen we de badkamer in en deze was net zo vies. Het meubel stond op instorten, er hingen haren aan de föhn, spinnen raggen boven het bed en er lag een gebruikte handdoek in een kastje.. Conclusie we wilden hier niet blijven slapen met de gedachte dat het bed ook echt niet schoon was. Uiteindelijk klacht in gediend onze toeristen belasting van 9,- terug gekregen. Volgens de dame die daar werkt zouden wij het geld terug krijgen via expedia.nl. (afwimpelen dus). Deze hebben we gebeld en na het contact opnemen met het hotel kunnen zij niets voor ons doen qua teruggave. Ik heb dit niet vaak maar ik vind gewoon dat je, je prettig moet voelen in een omgeving waar je, je wil opfrissen en moet slapen. En dit was echt niet zo. Echt heel jammer. ADVIES BOEK EEN ANDER HOTEL!

Davy en Kelsey de Cock 2 jaar geleden
Bisan Elhamk
Google Maps Logo

Hotel was geweldig, kamer was ook super schoon. Het enig tragisch probleem was dat de lift het niet deed en hoe moet ik met de baby naar 4 hoog? Chaos

Bisan Elhamk 2 jaar geleden
MR
Google Maps Logo

Vieze oude kamers, die foto’s zien misschien mooi uit maar in het echt is het heel anders. Gedateerde troep. Smerig gewoon!

MR 2 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.